Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

Mijaka, Valančiaus g. 21 dirba ar iki 15 ar iki 16 val.( šeštadienį). Čia bus arčiau Kauno pilies autobusų sustojimo. Pati galerija vadinasi "Balta", paskui papasakok kaip sekėsi smile.gif
Atsakyti
Buvau užvakar Valančiaus g. Ir verkiau ir džiaugiaus , kad vyras apribojo mano pinigines išlaidas... taip isitraukus į dekupažą ir kitus rankdarbius prdėjau sirgti sunkia priklausomybės liga.
tai vyras gydo...
Nieko jam neišdegs. irnesakyk.gif hihihi.gif bebe.gif
Atsakyti
Lab

nuspirkau dvikomponenti Sendinama laka "Antika" ten raso kad antra sluoksi tepti kai pirmasis isdzius
a tos kurios dirba su situo laukia kol visskai isdzius ar jau kiek apdziuvus ir tepat antra sluoksni?
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 05 14, 15:33)
Lab

nuspirkau dvikomponenti Sendinama laka "Antika" ten raso kad antra sluoksi tepti kai pirmasis isdzius
a tos kurios dirba su situo laukia kol visskai isdzius ar jau kiek apdziuvus ir tepat antra sluoksni?

aš tepu antrą sluoksnį, kai pirmas pasidaro skaidrus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~ella~ @ 2008 05 14, 15:12)
hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif  mijaka sėkmės šopinantis, oi jaučiu verks tavo piniginė  verysad.gif  paskui papasakok kaip sekėsi  mirksiukas.gif

šiaip ar taip ji žadėjo verkt, nes ruošiausi atnaujint dažų ir teptukų atsargas biggrin.gif o dabar dar susigundžiau į Daukšos g. užeit, aj, ką jau padarysi....plius minus šimtukas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(pavonija @ 2008 05 14, 15:21)
Mijaka, Valančiaus g. 21 dirba ar  iki 15 ar iki 16 val.( šeštadienį). Čia bus arčiau Kauno pilies autobusų sustojimo. Pati galerija vadinasi "Balta", paskui papasakok kaip sekėsi smile.gif

ieškosiu g.gif

mama_gulbe - tepu kai išdžiuvęs visai step1 smile.gif
Atsakyti
siaip tai kas ruosiasi i valanciaus ta nauja parduotuve...tai siuliciau uzeiti ir i salia esancia...valanciaus 23...ten jau gatavi darbai...bet ideju labai sauniu galima pasisemti...ir moteriske ten dirbanti labai smagi...daug visko papasakojo...pacekavazosinau...smile.gif
Papildyta:
dar toks klausimas...gal nelabai i tema...bet tos kurios perka visokias priemones...kas pardavineja...paskui gal i kokias dezutes sakau pakuoja...maciau hobycentre dezuciu darymo trafaretus...ar geri tie trafaretai...gal kas bande...siaip niekada nereikedavo...bet va galvoju kokiai dovanai suvynioti visai butu grazu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2008 05 14, 14:43)
Čia sendinta su Arbiška guma, pirkta tekstilininkų gildijoje( 2 komponentai 50 lt). Naudojimo instrukcija:
3 sluoksniai lako alkoholio pagrindu 1 sluoksnis gumos( padengti patartina pirštu) skilinėjimų įtrynimas ( naudojau aliejinę patiną)   vėl sluoksnis alkh. lako. smile.gif  Skilinėjimai atsirado tik po 12 val. ir tai tik tada kai padėjau dėžutę ant saulutės, jau buvau panikoje, kad visai nieko nesuskils biggrin.gif

O tu itrynei ranka kaip ten siuloma ar tik siaip uztepei? Nes kazkaip reik sukamaisiais judesiais antra uztepa visalaik kasazuoti biggrin.gif

Ai toliau nepaskaiciau atsiliepimu tai gal viska ir taip zinoai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingusia31: 14 gegužės 2008 - 17:14
dar toks klausimas...tos kurios visa laika dirbo su dvikompinenciais sendinimasi...kas bande su ta guma...ar patiko??as kai buvau toj parduotuvej valanciaus gatvej...apziurejau pagaminta darbeli...kazkaip pasirode man ...kad nepasimoka su ja zaisti...ir ilgiau vsias procesas uztrunka...o ir itrukimai man pasirode ne labai grazus...(na cia aisku dar priklauso kas daro turbut...).na esme tokia...ar verta su ja prasideti...??
Atsakyti
sakyciau ant stiklo tai labai gal ir nieko nes su kitais sendinimasi bandziau tai sotille isvis negrazu matiskas efektas o craklis puse velnio bet tie sniurai nuo teptuko matosi per stikla
Atsakyti
kazkaip siandien labai daug klausimu kyla...o visos su teptuku lakuojat...nebandet su kokia kempinele uztepti????
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 05 13, 23:32)
noriu pasiteirauti apie arabišką gumą, kur čia šuo pakastas, ji ne pigesnė ,susideda iš dviejų komponenų ir jūs taip ja susižavėjote ....  ar ji skalsesnė, ar tą specialų laką galima pakeisti bet kuo ? kiek supratau ,kad pavonija taip ir padarė? ir kuo ją galima įtrinti ?

taigi ir aš prisidedu prie Gabi klausimo apie gumą smile.gif

QUOTE(Gabii__ @ 2008 05 14, 17:10)
dar toks klausimas...gal nelabai i tema...bet tos kurios perka visokias priemones...kas pardavineja...paskui gal i kokias dezutes sakau pakuoja...maciau hobycentre dezuciu darymo trafaretus...ar geri tie trafaretai...gal kas bande...siaip niekada nereikedavo...bet va galvoju kokiai dovanai suvynioti visai butu grazu... ax.gif

galiu įmesti nuorodą su dežučių trafaretais, tik nežinau į kokią čia temą smile.gif išsispausdinsi ir viskas smile.gif
Atsakyti
as va kaip tik klausiau Pavonijos pries kelis psl, kuo sendintas darbelis jos, tai vat kaip tik sita guma, bet labai graziai man atrodo.

Lachese, del to trafareto, dek cia mirksiukas.gif
Atsakyti