atsiprašau, pirma įvedžiau į google arabiška guma ir nieko neradau,tik tada paklausiau ,... o dėl korimosi,tai gal ir per žiauriai , šiandien mano labai keista savijauta,tai ir žodžiai tokienetradiciniai,atleiskite.
QUOTE(pavonija @ 2008 04 30, 16:47)
kunigunda78, kiekio nepažiūrėjau, gal koks 100 ml.( taip spėju) kaina 24 Lt. bet reikia dar pirkti laką alkoholio pagrindu tai tas pas jas 26 Lt. viso bus 50 litukų . Žodžiu nepirkau nes nebuvau morališkai pasiruošus tai daryti , bet jau bent žinau kad galiu rasti ir vistiek prie progos nusipirksiu ( kai visi kiti sendinimo lakai baigsis)
vaje pagaliau atsirado, o aš jau ruošiausi iš užsienio siūsdintis
Norejau paklausti tokio dalyko:kaip graziai padengti daikta laku,kad nesimatytu liniju...man pavyksta lygiai priklijuoti servetele,dazais su kempinele irgi pavyksta graziai padengti....bet su lakavimu...cia nuo teptuku kokybes priklauso turbut? Reikia minksto ar kaip tik nelabai?Ir turbut platus turi buti,ar priklauso nuo daikto?
Pvz. toks (pirmas is desines,cia is specialios parduotuves dailininkams:)) tiktu?
Pvz. toks (pirmas is desines,cia is specialios parduotuves dailininkams:)) tiktu?
Šiurkštūs teptukai gali palikti dryžius ar nelygiai padengti, galima ir iš statybinių prekių parduotuvės pirkti lakavimui teptukus, svarbu šereliai būtų minkšti ir nesišertų( kas būna su pigiais teptukais)
dar aš apie apie tą gumą va šios firmos prekes ten buvo, nebus čia 100 ml. geriausiu atveju 75( mat po poto dar dailininkų prekių parduotuvėje buvau tai kažkas kitas užsifiksavo )
http://www.decomania.../index_eng.html
( gum arabic, parašyta )
dar aš apie apie tą gumą va šios firmos prekes ten buvo, nebus čia 100 ml. geriausiu atveju 75( mat po poto dar dailininkų prekių parduotuvėje buvau tai kažkas kitas užsifiksavo )
http://www.decomania.../index_eng.html
( gum arabic, parašyta )
QUOTE(pavonija @ 2008 04 30, 18:48)
Šiurkštūs teptukai gali palikti dryžius ar nelygiai padengti, galima ir iš statybinių prekių parduotuvės pirkti lakavimui teptukus, svarbu šereliai būtų minkšti ir nesišertų( kas būna su pigiais teptukais)
Aciu labai ,taip ir pagalvojau,kad cia teptuko kalte,o ne mano ,nepagailesiu pinigeliu ir uzsakysiu gera
pirmiausiai perduodu jums MB zodzius, kad jis jusu visu labai nemegsta todel, kad prisiziurejau cia visokiu grozybiu ir isleidziu visus(ne beveik visus ) seimos pinigus dekupazo priemonems
Prisipazinsiu, kad esu siek tiek tinginiuke cia tiek daug temu skaityti, todel eksperimentuoju. Prisipirkau visokiu priemoniu, bet dar ne su visom kazkas gaunasi Geriausiai isejo su "Hobby craskle colour", siandien nusipirkau Gum Arabic ir Crackle Glaze, su pastaruoju nieko nesigavo
cia du pirmi darbeliai: veidrodis ir dezute
http://public.fotki....duxe/decoupage/
Prisipazinsiu, kad esu siek tiek tinginiuke cia tiek daug temu skaityti, todel eksperimentuoju. Prisipirkau visokiu priemoniu, bet dar ne su visom kazkas gaunasi Geriausiai isejo su "Hobby craskle colour", siandien nusipirkau Gum Arabic ir Crackle Glaze, su pastaruoju nieko nesigavo
cia du pirmi darbeliai: veidrodis ir dezute
http://public.fotki....duxe/decoupage/
QUOTE(Gabii__ @ 2008 04 29, 09:18)
anksciau minejau , kad darysiu uosvienei krepsi grybavimui...:)tai stai...
noreciau kritikos...nes pirma karta toki pinta daikta dariau....
O jei kaip gražiai padaryta na bet tu ir orginaliai
dekui uz tai siandien nuvaziavus i svecius...i rankas gavau antra krepsi...geriau buciau ne nedarius...
4u.gif o man patart ne viena nenori? g.gif blush2.gif jei be rysio tai taip ir sakykit.
tu tik nesinervink
cia intensyviai vyksta diskusijos todel nieko keista jei kartais ir kas nors prasprusta nepastebetas
siaip man visai simpatiskas tavo asotis, o ir beveik nieko jam netruksta, na is manes dar kolkas menka patareja, bet gal uztektu kokiu keliu ryskesniu drugeliu ir viskas jei labai jau nori paryskinti
a irgi noreciau pamatyti ta asoti ar ka ten...bet man kazkodel jo nerodo...
tai vat ir as darbe pamaciau, ale nespejau nieko parasyti islekiau, o namie man jo jau neberodo
tad gal todel mergaites nekomentavo , o asocio seiminike pyktelejo
tad gal todel mergaites nekomentavo , o asocio seiminike pyktelejo
as irgi nematau jokio asocio kryziukas tik