Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

atsiprašau, pirma įvedžiau į google arabiška guma ir nieko neradau,tik tada paklausiau ,... o dėl korimosi,tai gal ir per žiauriai , šiandien mano labai keista savijauta,tai ir žodžiai tokienetradiciniai,atleiskite. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 30 balandžio 2008 - 16:59
QUOTE(pavonija @ 2008 04 30, 16:47)
kunigunda78, kiekio nepažiūrėjau, gal koks 100 ml.( taip spėju) kaina 24 Lt. bet reikia dar pirkti laką alkoholio pagrindu tai tas pas jas 26 Lt. viso bus 50 litukų doh.gif . Žodžiu nepirkau nes nebuvau morališkai pasiruošus tai daryti lotuliukas.gif , bet jau bent žinau kad galiu rasti ir vistiek prie progos nusipirksiu ax.gif ( kai visi kiti  sendinimo lakai baigsis) smile.gif

vaje blink.gif thumbup.gif pagaliau atsirado, o aš jau ruošiausi iš užsienio siūsdintis doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Norejau paklausti tokio dalyko:kaip graziai padengti daikta laku,kad nesimatytu liniju...man pavyksta lygiai priklijuoti servetele,dazais su kempinele irgi pavyksta graziai padengti....bet su lakavimu...cia nuo teptuku kokybes priklauso turbut? rolleyes.gif Reikia minksto ar kaip tik nelabai?Ir turbut platus turi buti,ar priklauso nuo daikto?
Pvz. toks (pirmas is desines,cia is specialios parduotuves dailininkams:)) tiktu?
user posted image
Atsakyti
Šiurkštūs teptukai gali palikti dryžius ar nelygiai padengti, galima ir iš statybinių prekių parduotuvės pirkti lakavimui teptukus, svarbu šereliai būtų minkšti ir nesišertų( kas būna su pigiais teptukais) smile.gif
dar aš apie apie tą gumą va šios firmos prekes ten buvo, nebus čia 100 ml. geriausiu atveju 75( mat po poto dar dailininkų prekių parduotuvėje buvau tai kažkas kitas užsifiksavo biggrin.gif )
http://www.decomania.../index_eng.html
( gum arabic, parašyta smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2008 04 30, 18:48)
Šiurkštūs teptukai gali palikti dryžius ar nelygiai padengti, galima ir iš statybinių prekių parduotuvės pirkti lakavimui teptukus, svarbu šereliai būtų minkšti ir nesišertų( kas būna su pigiais teptukais) smile.gif

Aciu labai bigsmile.gif ,taip ir pagalvojau,kad cia teptuko kalte,o ne mano biggrin.gif ,nepagailesiu pinigeliu ir uzsakysiu gera ax.gif
Atsakyti
pirmiausiai perduodu jums MB zodzius, kad jis jusu visu labai nemegsta lotuliukas.gif todel, kad prisiziurejau cia visokiu grozybiu ir isleidziu visus(ne beveik visus blush2.gif ) seimos pinigus dekupazo priemonems biggrin.gif
Prisipazinsiu, kad esu siek tiek tinginiuke cia tiek daug temu skaityti, todel eksperimentuoju. Prisipirkau visokiu priemoniu, bet dar ne su visom kazkas gaunasi verysad.gif Geriausiai isejo su "Hobby craskle colour", siandien nusipirkau Gum Arabic ir Crackle Glaze, su pastaruoju nieko nesigavo doh.gif

cia du pirmi darbeliai: veidrodis ir dezute 4u.gif

http://public.fotki....duxe/decoupage/
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 04 29, 09:18)

anksciau minejau , kad darysiu uosvienei krepsi grybavimui...:)tai stai... biggrin.gif
noreciau kritikos...nes pirma karta toki pinta daikta dariau.... ax.gif

O jei kaip gražiai padaryta wub.gif na bet tu ir orginaliai thumbup.gif
Atsakyti
dekui 4u.gif uz tai siandien nuvaziavus i svecius...i rankas gavau antra krepsi...geriau buciau ne nedarius... doh.gif
Atsakyti
4u.gif o man patart ne viena nenori? g.gif blush2.gif jei be rysio tai taip ir sakykit.

tu tik nesinervink mirksiukas.gif
cia intensyviai vyksta diskusijos todel nieko keista jei kartais ir kas nors prasprusta nepastebetas ax.gif

siaip man visai simpatiskas tavo asotis, o ir beveik nieko jam netruksta, na is manes dar kolkas menka patareja, bet gal uztektu kokiu keliu ryskesniu drugeliu ir viskas jei labai jau nori paryskinti 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
a irgi noreciau pamatyti ta asoti ar ka ten...bet man kazkodel jo nerodo... g.gif
Atsakyti
tai vat ir as darbe pamaciau, ale nespejau nieko parasyti doh.gif islekiau, o namie man jo jau neberodo doh.gif doh.gif

tad gal todel mergaites nekomentavo , o asocio seiminike pyktelejo blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
as irgi nematau jokio asocio doh.gif kryziukas tik cool.gif
Atsakyti