Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

Dailu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif gal tavo daryta ?

Atsakyti
schmoll.gif
Atsakyti
(Atvirdangis ir ko)

Būtų smagu sudalyvaut bet kokiam renginy - per pamokėles taip susikoncentruoji į experimentinį gaminį, kad nebėra laiko kada pakelti galvą ir pabendrauti su šalia esančiomis merginomis.

Dėl dėžialių. Ar pastebėjote, merginos - kokias prabangias dėžutes dabar gamina liofbergs lila? Iš išorės atrodo normali dėžutė ir tiek, vienok dangtelis - dangtelis toks kaip 3D ir užsideda ant dėžutės jį įleidžiant į vidų (lego principu), tokiu būdu dažnai uždarant-atidarant dėžutę jos kraštelis viršuje nenusibrūžina! Na, gal čia jau senas atradimas , tai ignoruokit. Tiesiog manau kad pigiau pirkti LIla liofbergs už 20 lt (kaina nepatikslinta), išgerti kavą o įpokavimą - just dekupuoti ir išstatyti vernisaže. Ir kainuos daug pigiau negu medinės dėžutės iš "taško".
Jei yra pareikalavimas, galiu fotkę inmesti.

Ei, Vaivos aš neatiduosiu smile.gif Galima tartis dėl sąlygų.

Papildyta:
QUOTE(Lachesė @ 2008 05 14, 00:32)

Aš irgi norėčiau,kad būtum mano vadybininkė ,VAIVAI.
Mika, esi nepakartojama smile.gif galvoju, paimsime atliekamus darbus iš tavęs į atvirdangį.

Ačiū Mokytojai.
Noriu pasitarti. Giminės ir artimieji prašo manęs pamokyt dekupažo.
Lachese, kiek kainuoja frančizė jeigu ją išsipirkti vienam kartui? Metams?
Vaiva, domėkis domėkis...
Atsakyti
labas rytas

kad nebutu daugiau pykciu, siulau isgerti po puodeli kvapnios kavos mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
As geriu tik arbata ax.gif
Atsakyti
Labas rytas, dėkui už kavą 4u.gif
Oi prisijuokiau čia beskaitinėdama - štai ką reiškia bent savaitę neužeiti - iki rožančiaus priėjo doh.gif (neperseniausiai seksu siūlė gydytis, dabar jau malda, visos sritys naudingos)
Na aš tik norėjau pasakyti - MERGAITĖS, GYVENKITE DRAUGIŠKAI drinks_cheers.gif
Kadangi paskutiniu netu nu visiškai neturiu laiko šiai pramogai (t.y. dekupažui)., tai labai laukiu naujų jūsų darbelių - VERČIAU NERVUS RAMINKITE DEKUPAŽU -čia irgi gera joga biggrin.gif
Atsakyti
nu jei norite, tai as pasigirsiu, kad laukiu nemazai dezeliu savaitgali...
Uzsisakiau ne tik sau bet ir kitom mergaitem.
Bet uzsisakiau su didesniu rezervu sau. Bijau kad su tokiu rezervu zandai gali plysti... biggrin.gif
Jei kas norite parasykite man i meila rackauskiene@gmail.com atsiusiu foto dezuciu...
Atsakyti
Jau prirašėte per parą kol mano internetas buvo "nusprogęs" doh.gif , niekaip nesupratau apie ką čia kalba eina nes nuo antro galo skaityti pradėjau lotuliukas.gif . Tikrai daugiau dekupažu užsiimkit nei blogas emocijas liekit 4u.gif .
Naudinga informacija( tikiuosi) Kaunietiems, įvairių dėželių, rėmelių, ir šiek tiek priemonių galima rasti Daukšos g. 20, ten persikėlė Hobbycentras iš Aleksoto. Kainos nėra žemos už 5 lt. tikriausiai jokio daikto tinkamo dekoravimui nerasite, bet asortimentas lyginant su ankstesniu kol buvo Aleksote prasiplėtė. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2008 05 14, 09:52)
Naudinga informacija( tikiuosi) Kaunietiems, įvairių dėželių, rėmelių,  ir šiek tiek priemonių galima rasti Daukšos g. 20, ten persikėlė Hobbycentras iš Aleksoto. Kainos nėra žemos už 5 lt. tikriausiai jokio daikto tinkamo dekoravimui nerasite, bet asortimentas lyginant su ankstesniu kol buvo Aleksote prasiplėtė. smile.gif

Dėkui, Pavonija, tai - išties labai vertinga žinia...Nevažiuodavau vien dėl nepatogios vietos, o dabar - kas kita, be to, kuo daugiau konkurentų vienoj vietoj, tuo geriau vartotojui mirksiukas.gif
Auksarankėms Senamiestis darosi spąstinga vieta ax.gif
Atsakyti
Taip ,kol per senamiestį pereini ne vieną šimtinę galima palikti. Galima nuo Kauno pilies pradėti maršrutą, užsukti į Tekstilininkų gildiją priemonių ir popieriaus, į Meno mūzą, Rotušės aikštėje teptukų ir dažų, toliau Daukšos g. daiktų dekoravimui ir namo pėsčiomis, nes neliks pinigų maršrutinio autobuso bilietui biggrin.gif .
Atsakyti
Žiūriu į Bites avatarą ir į Pavonijos, atrodo, kad susipainiojo, noris apkeist biggrin.gif
Atsakyti
Pavonijai dar kitokios gėlės reikia - čia gi sinavadas lotuliukas.gif oi gausim nuo moderų už pašalines kalbeles doh.gif tongue.gif cool.gif
Atsakyti