Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(aurelija_ma @ 2008 05 13, 21:07)
tai va uztai ir prisiminiau elektrenus  biggrin.gif

tai prašom į svečius biggrin.gif dabar ir rast lengviau nei anksčiau, persikėlė į kitą vietą jie. Tik būna tos dėžutės bangom, tai pilnos lentynos, tai gerą savaitę tuščia doh.gif ir nežinia kada atvež...
QUOTE(justess22 @ 2008 05 13, 21:07)
nu super thumbup.gif o su kokiu kontūriuku tą voratinklį nupaišei? ax.gif

ačiū biggrin.gif kontūriukas sidabrinis iš Meno mūzos Kaune, vitražinis, tos pačios firmos kaip tas prancūžiškas "pagerintas kraklius" laugh.gif LEFRANC&BOURGEOIS
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2008 05 13, 21:05)

Reiks ir man savo "vorui" kažką tokio padaryti ax.gif
Atsakyti
Lietuvoj Marabu produkcija nepopuliari. Paskutiniu metu daug čia parduotuvių ir prekių visokių užvežta, tai gal atsirado. Gal kas kitas dar pasisakys.
P.S. Marabu kraklius labai gražiai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2008 05 13, 22:11)
Lietuvoj Marabu produkcija nepopuliari. Paskutiniu metu daug čia parduotuvių ir prekių visokių užvežta, tai gal atsirado. Gal kas kitas dar pasisakys.
P.S. Marabu kraklius labai gražiai atrodo.

O Marabu vienkomponentis kraklis ar yra ir dvikomponenčio? Gal kokį pvz. turi padarius su tuo kraklium?
Atsakyti
Pati nesu bandžius dirbt su Marabu. Bet tuoj pabandysiu rast pvz.
Papildyta:
Atsiprašau, bet supainiojau firmų pavadinimus. Kadangi man tas crackas labai patinka, tai iškart apie jį ir pagalvojau. O turėjau omenyje dvikomponentinį MAIMERI № 678 И №688.
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 05 13, 17:39)
tai koks tikslas tada šiam forumui gyvuoti?

aha, kazkada siame forume bendravo suaugusios moterys, o dabar uzpuole demesio stokojancios paaugles arba is tokio amziaus vis dar neisaugusios verysad.gif
O juk zinoma, kokios sudetingos tos paaugles (demesio stoka ir t.t.) doh.gif , o dar kai perraugusios doh.gif

QUOTE(justess22 @ 2008 05 13, 20:14)
Gal kuri užmačiusi, ar yra Lietuvoj pirkti Marabu firmos mediumo tekstilei? Dėkui už info iš anksto 4u.gif

butum Vilniuje, savo galeciau perleisti, naudojau tik karta, bet man "neprilipo" si dekupazo sritis -tai daugiau ir nesu jo naudojus unsure.gif
Atsakyti
Ar turi galimybę gaut Marabu? Šiaip nelabai domėjaus, bet nieko ypatingo. Kad man atrodo tik vienkomponentinis tik ir yra.. g.gif
user posted image
Atsakyti
Kadangi esu MIKAF vadybininkė, tai rodau naujus jos darbelius 4u.gif

"Štilis Gintaro įlankoje tingią liepos sekmadienio pavakarę"

user posted image

user posted image

Čio Čio San
user posted image

Škuna sugrįžta,
user posted image

Admirolo sapnas
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaivaj: 13 gegužės 2008 - 22:58
noriu pasiteirauti apie arabišką gumą, kur čia šuo pakastas, ji ne pigesnė ,susideda iš dviejų komponenų ir jūs taip ja susižavėjote .... ar ji skalsesnė, ar tą specialų laką galima pakeisti bet kuo ? kiek supratau ,kad pavonija taip ir padarė? ir kuo ją galima įtrinti ?

Aš irgi norėčiau,kad būtum mano vadybininkė ,VAIVAI.
Mika, esi nepakartojama smile.gif galvoju, paimsime atliekamus darbus iš tavęs į atvirdangį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 14 gegužės 2008 - 00:03
O kas yra atvirdangis? Čia man kaip vadybininkei privalu žinoti cool.gif

Tarimės, Lachese, tarsimės lotuliukas.gif
Atsakyti
bus toks festivalis apie ekologiją pučkorių parke , kas norės galės ateiti ir padekupažinti po atviru dangum
http://www.atvirdang...p?page=programa
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 13 gegužės 2008 - 23:59
Maimeri skilinėjimas. Jei kam įdomu..
user posted image
Atsakyti