Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

Nesupratau, tai jau pareklamavai kur rast dėžutes? Ar per AZ reklamuoji? Tada turėtum visoms, čia besilankančioms parašyt, tame tarpe ir man. Laukiu 4u.gif
Atsakyti
Tai mano asmeniniai kontaktai, cia ne parduotuve, tik galejau pasirupinti jomis ne tik sau bet ir visoms tik pabijojau pasiulyti vakar sitame forume ir pasiuliau tik toms su kuriom bendravau per az ir mes jau apsipirkome, todel reklamuot kaip ir nieko nereklamavau tik pasirodziau, o veliau gal ir papuostas pasirodysiu biggrin.gif

Teisiog sitame forume zusta geri ir naudingi pasiulymai ir neverta nuosirdumo ir noro padaryti gera kitam cia dalinti...

P.S. Gyvenimas-ne komercija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingusia31: 13 gegužės 2008 - 19:37
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 05 13, 19:34)
Tai mano asmeniniai kontaktai, cia ne parduotuve, tik galejau pasirupinti jomis ne tik sau bet ir visoms tik pabijojau pasiulyti vakar sitame forume ir pasiuliau tik toms su kuriom bendravau per az ir mes jau apsipirkome, todel reklamuot kaip ir nieko nereklamavau tik pasirodziau, o veliau gal ir papuostas pasirodysiu  biggrin.gif

Teisiog sitame forume zusta geri ir naudingi pasiulymai ir neverta nuosirdumo ir noro padaryti gera kitam cia dalinti...

manau, kad pozicija LABAI aiški... tai sveikinu visas (kurios nėra tokios "tipo" profės pasikėlusios) su puikiu grobiu mirksiukas.gif lotuliukas.gif

O dėl tų tualeto dangčių užbaigimo g.gif Gal tiktų tas pirtims skirtas lakas, nebijantis drėgmės ax.gif Turbūt čia teks eksperimentuoti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 13 gegužės 2008 - 20:05
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 05 13, 20:34)
Tai mano asmeniniai kontaktai, cia ne parduotuve, tik galejau pasirupinti jomis ne tik sau bet ir visoms tik pabijojau pasiulyti vakar sitame forume ir pasiuliau tik toms su kuriom bendravau per az ir mes jau apsipirkome, todel reklamuot kaip ir nieko nereklamavau tik pasirodziau, o veliau gal ir papuostas pasirodysiu  biggrin.gif

juokinga, dar syki perskaityk is salies savo mintis lotuliukas.gif
Atsakyti
va man irgi atrodo tiktu tas pirties lakas...nu zodziu padarysiu...isbandysiu...tada atiesiu ispudziais pasidalinti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 05 13, 21:10)
va man irgi atrodo tiktu tas pirties lakas...nu zodziu padarysiu...isbandysiu...tada atiesiu ispudziais pasidalinti rolleyes.gif

butinai mirksiukas.gif bet o jis negeltonuoja g.gif
Atsakyti
Gal kuri užmačiusi, ar yra Lietuvoj pirkti Marabu firmos mediumo tekstilei? Dėkui už info iš anksto 4u.gif
Atsakyti
Kažkaip atrodo, per mažai Sveika Marija ir Tėve mūsų kalbėjote doh.gif

Rodykite geriau savo gražiuosiu darbelius ir ramiau reaguokite į vieną ar kitą pasisakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivaj @ 2008 05 13, 21:14)
Kažkaip atrodo, per mažai Sveika Marija ir Tėve mūsų kalbėjote doh.gif

juokauji nekalbejom lotuliukas.gif as tai ir taip tyliu biggrin.gif tik kartais bruksteliu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 05 13, 22:14)
butinai  mirksiukas.gif  bet o jis negeltonuoja g.gif

va jis negeltonuoja...vienintelis kuri esu kolkas atradusi kuris man ngeltonuoja ir atsparus dregmei... g.gif
Atsakyti
na, man irgi smegenys atbuko biggrin.gif ir negėda pasakyt kad susipainiojau ir nebeįkertu ką ingusia norėjo pasakyt, parodyt, įrodyt blink.gif

QUOTE(aurelija_ma @ 2008 05 13, 20:30)
juk neleksiu i koki vilniu, kauna ar elektrenus pirktis dezuciu  blink.gif  lotuliukas.gif

o galėtum biggrin.gif
nes čia yra dėžučių biggrin.gif jau kažkada rašiau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*coliukeee* @ 2008 05 13, 20:51)
as tai laukiu jusu darbeliu, nes pati vis nesiryztu pradet, laukiu to cinkelio, kada uzves mane  4u.gif

o ką galvoji dekoruot ? kokį daiktą ? ax.gif
va, ant greičio tokį radau parodyt biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2008 05 13, 21:05)
o ką galvoji dekoruot ? kokį daiktą ?  ax.gif
va, ant greičio tokį radau parodyt biggrin.gif

nu super thumbup.gif o su kokiu kontūriuku tą voratinklį nupaišei? ax.gif
Atsakyti