Nesupratau, tai jau pareklamavai kur rast dėžutes? Ar per AZ reklamuoji? Tada turėtum visoms, čia besilankančioms parašyt, tame tarpe ir man. Laukiu
Tai mano asmeniniai kontaktai, cia ne parduotuve, tik galejau pasirupinti jomis ne tik sau bet ir visoms tik pabijojau pasiulyti vakar sitame forume ir pasiuliau tik toms su kuriom bendravau per az ir mes jau apsipirkome, todel reklamuot kaip ir nieko nereklamavau tik pasirodziau, o veliau gal ir papuostas pasirodysiu
Teisiog sitame forume zusta geri ir naudingi pasiulymai ir neverta nuosirdumo ir noro padaryti gera kitam cia dalinti...
P.S. Gyvenimas-ne komercija
Teisiog sitame forume zusta geri ir naudingi pasiulymai ir neverta nuosirdumo ir noro padaryti gera kitam cia dalinti...
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 05 13, 19:34)
Tai mano asmeniniai kontaktai, cia ne parduotuve, tik galejau pasirupinti jomis ne tik sau bet ir visoms tik pabijojau pasiulyti vakar sitame forume ir pasiuliau tik toms su kuriom bendravau per az ir mes jau apsipirkome, todel reklamuot kaip ir nieko nereklamavau tik pasirodziau, o veliau gal ir papuostas pasirodysiu
manau, kad pozicija LABAI aiški... tai sveikinu visas (kurios nėra tokios "tipo" profės pasikėlusios) su puikiu grobiu
O dėl tų tualeto dangčių užbaigimo Gal tiktų tas pirtims skirtas lakas, nebijantis drėgmės Turbūt čia teks eksperimentuoti
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 05 13, 20:34)
juokinga, dar syki perskaityk is salies savo mintis
va man irgi atrodo tiktu tas pirties lakas...nu zodziu padarysiu...isbandysiu...tada atiesiu ispudziais pasidalinti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 05 13, 21:10)
va man irgi atrodo tiktu tas pirties lakas...nu zodziu padarysiu...isbandysiu...tada atiesiu ispudziais pasidalinti
butinai bet o jis negeltonuoja
Gal kuri užmačiusi, ar yra Lietuvoj pirkti Marabu firmos mediumo tekstilei? Dėkui už info iš anksto
Kažkaip atrodo, per mažai Sveika Marija ir Tėve mūsų kalbėjote
Rodykite geriau savo gražiuosiu darbelius ir ramiau reaguokite į vieną ar kitą pasisakymą
Rodykite geriau savo gražiuosiu darbelius ir ramiau reaguokite į vieną ar kitą pasisakymą
QUOTE(vaivaj @ 2008 05 13, 21:14)
Kažkaip atrodo, per mažai Sveika Marija ir Tėve mūsų kalbėjote
juokauji nekalbejom as tai ir taip tyliu tik kartais bruksteliu
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 05 13, 22:14)
butinai bet o jis negeltonuoja
va jis negeltonuoja...vienintelis kuri esu kolkas atradusi kuris man ngeltonuoja ir atsparus dregmei...
na, man irgi smegenys atbuko ir negėda pasakyt kad susipainiojau ir nebeįkertu ką ingusia norėjo pasakyt, parodyt, įrodyt
o galėtum
nes čia yra dėžučių jau kažkada rašiau
Papildyta:
o ką galvoji dekoruot ? kokį daiktą ?
va, ant greičio tokį radau parodyt
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 05 13, 20:30)
juk neleksiu i koki vilniu, kauna ar elektrenus pirktis dezuciu
o galėtum
nes čia yra dėžučių jau kažkada rašiau
Papildyta:
QUOTE(*coliukeee* @ 2008 05 13, 20:51)
as tai laukiu jusu darbeliu, nes pati vis nesiryztu pradet, laukiu to cinkelio, kada uzves mane
QUOTE(mijaka @ 2008 05 13, 21:05)
nu super o su kokiu kontūriuku tą voratinklį nupaišei?