Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(mijaka @ 2008 05 13, 19:19)
tai čia kurios profės ? hihihi.gif
rodausi ir aš ax.gif užsikabinau už pakabų, nors taip jų nemėgau daryt biggrin.gif

na gal netiesiogiai ta zodi parinkau, bet yra, kurios tarkim nu tikrai jau IGUDUSIOS situose reikaluose, o nepataria unsure.gif nu nesvarbu...

pakabos thumbup.gif as turiu tamsiu pakabu, ale minites ka ant ju dekupazint g.gif verysad.gif

white tea labai labai gražu thumbup.gif

justess22 cia ne tik tau vienai, as bendrai turejau omeny. o tavo darbais as TIKRAI ŽAVIUOSI... saunuole thumbup.gif

aplamai žaviuosi rankdarbiais, va vienos moka dekupažint, o as moku megzt ir nert, bet vat savo namus norisi papuošt pačios rankelem, nu tai ir bandai viska...
Atsakyti
nu prie kompo kas norit tas ir poteriaukit rolleyes.gif
mijaka o pakabos tai beprotiskai fantastiskos, tokios siltos siltos wub.gif wub.gif wub.gif

P.S. ir dar sakom kad daug ir greitai prisnekam, tai vien kiek visokiu pykciu kad kas ko nesako, kad kas ko nerodo, kad kas ko nepamokina, juk visada galima klausti, o ypac jei zinai kad tas zmogutis dare ta ar ana ir tau idomu, tai tada juk imi ir rasai asmeniskai ir klausi mirksiukas.gif , as kiek esu klausinejus nebuvo kad kas neatsakytu ir dar net navarotu ko net neklausei pasako, bet pradziai visada verta vien paskaityti, o kai didelis noras yra randi ir laiko pasiskaitineti biggrin.gif
Atsakyti
ingusia, laukiu az ax.gif 4u.gif

mijaka, superines pakabos bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kornelija.k: 13 gegužės 2008 - 18:33
nu bet pakabu grazumas.... wub.gif
o man labai patiko ideja is nuorodos...su klozeto dangciu...super...pavogsiu sita minti 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 05 13, 19:33)
o man labai patiko ideja is nuorodos...su klozeto dangciu...super...pavogsiu sita minti 4u.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif ne tau vienai ta mintis patiko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(white tea @ 2008 05 13, 18:20)
Kokios gražios  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

ačiū bigsmile.gif
QUOTE(justess22 @ 2008 05 13, 18:23)
mijaka, pasakiškos pakabėlės 4u.gif Tikrai nuotaiką pakėlė thumbup.gif

ačiū ax.gif
QUOTE(white tea @ 2008 05 13, 18:26)
man su sotille nesiseka.
suskyla graziai, cia viskas tvarkoje, itrinimai ir gi aiskus.
bet uzvelia. uzpurskiu, pirmas akrilo sluoksnis gula puikiai, isdziusta, antras... ir susivelia.

gal permažai užpurški g.gif aš purškiu kelis sluoksnius. Nes jei tik vieną - tai irgi velia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 05 13, 19:33)
o man labai patiko ideja is nuorodos...su klozeto dangciu...super...pavogsiu sita minti 4u.gif  biggrin.gif

as siandien tvarkydama vonios kambary, ypac valydama klozeto dangti, smestelejau irgi tokia minti, o dabar pamaciau kaip... ale nejau cia dekupazinta? g.gif gal sakau kokiais dazais piesta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*coliukeee* @ 2008 05 13, 18:29)
pakabos  thumbup.gif as turiu tamsiu pakabu, ale minites ka ant ju dekupazint  g.gif  verysad.gif

ačiū smile.gif o ant tamsių nebent 3D dekupažą galima padaryt, arba nudažyt baltai ir tada normaliai g.gif
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 05 13, 18:30)
nu prie kompo kas norit tas ir poteriaukit  rolleyes.gif
*mijaka o pakabos tai beprotiskai fantastiskos, tokios siltos siltos 

*P.S. ir dar sakom kad daug ir greitai prisnekam, tai vien kiek visokiu pykciu kad kas ko nesako, kad kas ko nerodo, kad kas ko nepamokina, juk visada galima klausti, o ypac jei zinai kad tas zmogutis dare ta ar ana ir tau idomu, tai tada juk imi ir rasai asmeniskai ir klausi  mirksiukas.gif , as kiek esu klausinejus nebuvo kad kas neatsakytu ir dar net navarotu ko net neklausei pasako, bet pradziai visada verta vien paskaityti, o kai didelis noras yra randi ir laiko pasiskaitineti  biggrin.gif

*ačiū biggrin.gif

**šimtą kartų drinks_cheers.gif
QUOTE(kornelija.k @ 2008 05 13, 18:31)
mijaka, superines pakabos  bigsmile.gif

aciuks.gif
QUOTE(Gabii__ @ 2008 05 13, 18:33)

aciuks.gif lauksim klozetų partijos, nes ir man patiko thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(*coliukeee* @ 2008 05 13, 18:34)
as siandien tvarkydama vonios kambary, ypac valydama klozeto dangti, smestelejau irgi tokia minti, o dabar pamaciau kaip... ale nejau cia dekupazinta?  g.gif gal sakau kokiais dazais piesta  ax.gif

čia tai turbūt piešta arba purkšta trafareto pagalba. Bet galima ir dekupažint thumbup.gif kažkur mačiau kriauklėmis papuoštą dangtį bigsmile.gif gal vyras išmoks tada uždarinėt, jei gražus bus paveiksliukas (erotiškas) laugh.gif vis aiškinu kad atidarytas dangtis - pinigai plaukia iš namų, ale juokiasi tik lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mijaka: 13 gegužės 2008 - 18:39
QUOTE(mijaka @ 2008 05 13, 18:41)
gal vyras išmoks tada uždarinėt, jei gražus bus paveiksliukas (erotiškas) laugh.gif vis aiškinu kad atidarytas dangtis - pinigai plaukia iš namų, ale juokiasi tik lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif tai lauksim dangčių kolekcijos ir žiūrėsim, ar vyrai įvertins lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mijaka @ 2008 05 13, 18:41)
o ant tamsių nebent 3D dekupažą galima padaryt, arba nudažyt baltai ir tada normaliai g.gif

aš ką tik ant juodos pakabos dariau - tai nieko po apačia nedažiau. Bet ne su servetėle, o su velo popierium klijavau mirksiukas.gif
Atsakyti
reiks eit daryt...reik tik dangti gauti...ir surasti kam padovanot...as megstu pirma isbandyti kitiem...tada sau daryt...smile.gif
bet va galvoju...su kuo ant virsaus dengti???su laku??? g.gif
gal kas kokiu minciu turi...nes tuolete visvien ...na dregme siokia tokia...o jei dar tuoletas kartu su vonia... g.gif
Atsakyti
mijaka, nuostabios pakabos 4u.gif ...joms tik pievoje ir būti bigsmile.gif
Ingusia31, taigi, kol kalbėjau triskart "Sveika, Marija..." ir "Tėve mūsų", az ir neatlaikė lotuliukas.gif
O vyriškam unitazų dekoravimui prisiminiau vieną idėją...
Kažkur skaičiau, kad viešojo tualeto švaros palaikymui ir vyriško "taiklumo" užtikrinimui, tam tikroje vietoje unitaze buvo pritvirtinta dirbtinė musė...kiekvienas vyriškis uoliai stengdavosi tą musę "nulyti" mirksiukas.gif , tokiu būdu taikliai ir su mažiausiu kiekiu nereikalingų purslų nulydėdamas geron vieton skystąjį "auksą" mirksiukas.gif
Idėja dekupažui doh.gif
Atsakyti
labai gera ideja... thumbup.gif
nors pas mane namie problemu nekyla...visada svaru...dangtis ten kur turi buti...tai galvoju namie galima ne muse patupdyti...bet ka grazaus isdekupazinti... rolleyes.gif
tai visgi kaip ten su uzbaigimu...paidalinkim mintim...smile.gif
Atsakyti