Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(Glamour @ 2008 05 13, 10:48)
DarkMind, sory kad taip užklausiau dėl to pigmento  4u.gif  Tiesiog turiu pažystamą, kuri taip yra padarius  doh.gif  lotuliukas.gif . Beje labai šauniai sugalvojai su ta elektros skydine, reikės pasiūlyti uošvienei taip jos namus padekoruoti. Bet ar pagal reikalavimus, neturi ji matytis ir su užrašu dar kažkokiu  unsure.gif ? Tavo dėžutė irgi vykus, tokia miela  bigsmile.gif

Idėja apie elektros skydinę ira ne mano blush2.gif Čia vienos forumietės idėja, man patiko tai irgi pabandžiau smile.gif Pas mus naujai keista buvo dėžutė ir ji buvo visiškai balta be jokių užrašų tai nebuvo ir kam mattis.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Papūgėlė @ 2008 05 13, 16:37)
Dar vienas puslapėlis paveikslėlių iš Fantasy, Anime sričių. Gal kam prireiks...
http://picasaweb.goo...com/YumeTsubasa  biggrin.gif

O čia ne visai į temą, bet įdomu: interjero dekoravimas http://picasaweb.goo...DecoraOAdesivos  thumbup.gif

superinės bigsmile.gif ypač antra, ir visai į temą thumbup.gif thumbup.gif išsaugota biggrin.gif

ingusia, man regis tu jau susipainiojai su ta reklama mirksiukas.gif
Atsakyti
buna, kad uzklausi kaip ir ka daryt, tai tos "tipo" profes pyksta blush2.gif o dabar matai joms kazko nepasakai vel pyksta. viskas negerai vien zodziu rolleyes.gif
Atsakyti
Ingusia31, dėkui Tau už nuoširdumą, geranoriškumą, nesavanaudiškumą 4u.gif
Man labai norėtųsi tikėti, kad šiam forume retkarčiais dvelktelėjantis šaltukas tėra virtualaus bendravimo ir šalto pavasario pasekmė.
Čia tiek daug kūrybiškų sielų, čia tokios idėjos generuojamos... ax.gif
Atsakyti
Kadangi artėja gėlių paroda rodau porą mažų dėželių, kurios keliaus į ją.
Iš serijos "Mylim orchidėjas"
user posted image...user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white tea: 13 gegužės 2008 - 18:16
QUOTE(*coliukeee* @ 2008 05 13, 18:10)
buna, kad uzklausi kaip ir ka daryt, tai tos "tipo" profes pyksta  blush2.gif o dabar matai joms kazko nepasakai vel pyksta. viskas negerai vien zodziu  rolleyes.gif

tai čia kurios profės ? hihihi.gif

rodausi ir aš ax.gif užsikabinau už pakabų, nors taip jų nemėgau daryt biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
O dabar.... palinkėkime vieni kitiems ramybės...

Po tris sveikas marijas visoms!
Atsakyti
Kokios gražios thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mikaf @ 2008 05 13, 19:19)
O dabar.... palinkėkime vieni kitiems ramybės...

Po tris sveikas marijas visoms!

drinks_cheers.gif ir viena teve musu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*coliukeee* @ 2008 05 13, 18:10)
buna, kad uzklausi kaip ir ka daryt, tai tos "tipo" profes pyksta  blush2.gif o dabar matai joms kazko nepasakai vel pyksta. viskas negerai vien zodziu  rolleyes.gif

jau kaip suprantu, čia truputį į mano postą taikyta buvo... na, nežinau...jei dauguma būtų į tiek klausimų atsakiusios čia ir per AŽ, tai turbūt neliktų nei vieno klausimo neatsakyto g.gif lotuliukas.gif Aš gi netaikau į naujokes būtent to nepasitenkinimo dėl atmosferos...čia bendrai pasakiau, kaip man atrodo doh.gif beje, "tipo" profe savęs tikrai nelaikau...tik praktikuojančia lotuliukas.gif

Na, jei jums ir tokia atmosfera tinka, tai kodėlgi ne...galėsim ir toliau skaityti "geltonąjį" tekstą 4u.gif

white tea, super dėžutės wink.gif Kaip suprantu, tai dekoravai dekupažiniu popierium, ane?
mijaka, pasakiškos pakabėlės 4u.gif Tikrai nuotaiką pakėlė thumbup.gif
mikaf, prajuokinai su tokiais palinkėjimais lotuliukas.gif dažniau turbūt reiktų taip palinkėti hihihi.gif visoms toks dalykas kartais praverčia thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 13 gegužės 2008 - 18:27
man su sotille nesiseka.
suskyla graziai, cia viskas tvarkoje, itrinimai ir gi aiskus.
bet uzvelia. uzpurskiu, pirmas akrilo sluoksnis gula puikiai, isdziusta, antras... ir susivelia.
Papildyta:
Su dekupažiniu, tada nereikėjo dažyti po apačia ir pakankamai ryšku. Baltas phaleanopsis - velo popierius.
Atsakyti
bite trinkis pasto dezute help.gif
Atsakyti