Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(~ella~ @ 2008 05 13, 13:12)

Su kiaušinio lukštu gera idėja, ne nauja bet viliojanti reiks kada pabandyti. Užvedėt temą tai ir užsimaniau kažką aplukštuoti  lotuliukas.gif

O man atrodo toks terliojimasis ir krapstymasis, kazkaip su krackais paprasciau uztepei ir turi ax.gif
Atsakyti
Ne dėl krako, esmė faktūroje ax.gif Lukštas duos tokią gruboką kiek iškilusią faktūrą, štai su ja ar ant jos ir įdomu būtų pažaisti g.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif norejau paklaust ar vietoj serveteles galima but klijuot papr. vaizdeli atspausdinta ant kopijav. popieriaus ar butinas koks plonesnis popierius g.gif
Atsakyti
Suprantu, liksiu prie savo - per daug vargo (nor nebandziau... ax.gif ), per mazas efektas g.gif
ir del tos fakturos bei iskilumo reiks sukt galva ar cia dengt laku , kad pasisleptu ar cia palikt taip kad isrysketu...
negundo manes sita technologija mirksiukas.gif bet i kitu darbelius akis paganyt megstu, taip kad jei kas eksperimentuosite, pasirodykite, bus idomu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Virguzele @ 2008 05 13, 14:02)
Sveikos mergaites  4u.gif norejau paklaust ar vietoj serveteles galima but klijuot papr. vaizdeli atspausdinta ant kopijav. popieriaus ar butinas koks plonesnis popierius  g.gif

Galima smile.gif
Atsakyti
Norejau paklaust IF - tai ga toki popieriu reiktu pries klijuojant imerkt i avndeni kaip dekupazini daro ar neverta doh.gif as dar zalia esu visam tam blush2.gif
Atsakyti
Glamour, ačiū 4u.gif Na, kantrybės tai užtektinai pas mane...bet gal ne tiek daug jos ir reikėjo šiam darbui ax.gif

QUOTE(~ella~ @ 2008 05 13, 12:12)
O man Justess cukrinės nerodo, visus paveisliukus albume rodo o šito ne  verysad.gif  reiks eiti kitur pasižiūrėti  ax.gif

Nepykit, netyčia nuotrauką ištryniau iš albumo doh.gif Viskas per skubėjimą ir žioplumą lotuliukas.gif

user posted image
Cukraus indas "Oranžinis sodas" <-- daugiau info paspaudus ant nuorodos
Atsakyti
Liuks cukrinė thumbup.gif thumbup.gif man kaip Jogalilai Morkūnui lotuliukas.gif oranžinė spalva labai patinka tai ir tavo Juste cukrinė wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
Virguzele jokiu būdu atspausdinto popieriaus nemirkyk nes viskas plauks doh.gif (bent jau rašaliniu atspaustas tai tikrai). Aš nelabai suprantu kam išvis mirkyti ir tą dekupažinį g.gif žinau, kad rekomenduojama bet pati nematau jokio skirtumo mirkai jį ar ne, klijuoju ir tiek be jokio mirkymo ax.gif
Atsakyti
Dar vienas puslapėlis paveikslėlių iš Fantasy, Anime sričių. Gal kam prireiks...
http://picasaweb.goo...com/YumeTsubasa biggrin.gif

O čia ne visai į temą, bet įdomu: interjero dekoravimas http://picasaweb.goo...DecoraOAdesivos thumbup.gif
Atsakyti
Kaip gaila kad cia negalima pasiulyti draugiskai kazkuom dalintis, keistis informacija kas ir kur, bet labai noreciau pasigirti, kad pavyko rasti kur galima nebrangiai dauti dezuciu dekupazui ar siaip rankdarbiams ir stai koki lobyna isigijau (aisku ne po viena vieneta) o kainas reiketu maziausiai 3 kartus padalinti palyginus su internetinemis rankdarbiu parduotuvelemis, todel kordinates ir kainos neskelbiamos reklamos nedarant niekam bet pasidziaugti noriu biggrin.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingusia31: 13 gegužės 2008 - 17:15
Dėželės puikios, bet tendencingas pačios postringavimas man nesuprantamas.
Atsakyti
nu ka, tai gausi i az rasyt info 4u.gif laukiam ax.gif
Papildyta:
QUOTE(white tea @ 2008 05 13, 18:07)
tendencingas pačios postringavimas man nesuprantamas.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nesuprantu...užvirė čia kažkokios košės dėl tų reklamų, tai dabar kaip per tardymą kokį jautiesi...kad tik ko nors neišplepėtum doh.gif Gal dalinamės informacija kaip ir po senovei? Nes mane tai tikrai jau biški nervina tokie dalykai...tai koks tikslas tada šiam forumui gyvuoti? Kad darbelius parodytumėm? Tam pagyrų puodas yra...

Man irgi smalsu, kur tokį lobį radai blink.gif
Atsakyti