Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

http://public.fotki....nd/crackle.html

kas turi tokią prienonę? kur pirkot ir ar patenkintos ?
Atsakyti
QUOTE(bite @ 2008 05 12, 16:34)
Lachese, kilo tokia mintis...Aš ją išsakysiu, o Tu bandyk lotuliukas.gif
Kai kas kietai virtą kiaušinį lupa, sudauždami jo vieną šoniuką, o paskui kočiojant ant kieto paviršiaus, kol jis visas suskyla, tašiau visi lukšto gabalėliai taip ir lieka prisitvirtinę ant tos tarpinės plėvelės...Taip, manau, ir gautųsi subtiliau, o ir lengviau, nereiktų po vieną lukštelytį čiupinėtis, jau būtų ištisi lopinėliai...Tikiuos, aiškiai aprašiau ax.gif

cia ir visa esme, kad klijuoti reikia be tos pleves ax.gif
su ta pleve, prastai klijuojasi ir "nepatampysi" luksto -zodziu su ja man nepatiko schmoll.gif

QUOTE(Lachesė @ 2008 05 12, 17:04)

tas zmogus, kuris ja yra gaves dovanu cia jau senai nesilanko, tad taip ir neteko is jos isgirsti jokiu atsiliepimu
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 05 12, 17:04)
http://public.fotki....nd/crackle.html

tai vat, kad senai čia kažkas buvo įdėjęs, o aš darydama albumą kėliau viską, kas tik buvo parodyta. Bet taip nieko ir nepakomentavo... tai gal reik išimti, kad neklaidint žmonių g.gif
Atsakyti
norejau paklausti, kaip reikia uzdeti paveiksleli spauzdinta spauzdintuvu, nes as tik serveteles naudoju, bet butu idomu pabandyti ir spauzdinata paveiksliuka
Atsakyti
user posted image
Cukraus indas 'Oranžinis sodas'

Servetėlė klijuota su mediumu stiklui ir indelis keptas orkaitėje ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 12 gegužės 2008 - 21:27
Aciu mergaites 4u.gif Taip panasiai ir galvojau daryti(kadanors ax.gif ) Tik vat lukstu prisikaupus tik rudu doh.gif
Atsakyti
Nesvarbu smile.gif Ta ruda pusė ir dedama klijuojant.
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2008 05 12, 21:58)
Nesvarbu smile.gif Ta ruda pusė ir dedama klijuojant.

na jau, skirtumas tarp isorines ir vidines puses fakturos yra, klijuojant atvirksciai tikrai prarandamas vaizdas
nebent tu pati esi darius ta varianta ir tau patiko
Atsakyti
Ne, aš nesu bandžius, niekaip lukštų neprisidžiovinu. Bet kai skaičiau apie tai, tai dėdavo lukštą ir paspaudus pirštu jis skildavo į mažesnes daleles. Iš foto atrodė, jog tai vidinė pusė. Tai vidinė sakai nalabi lygi ir negražiai žiūris?
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2008 05 12, 22:43)
Ne, aš nesu bandžius, niekaip lukštų neprisidžiovinu. Bet kai skaičiau apie tai, tai dėdavo lukštą ir paspaudus pirštu jis skildavo į mažesnes daleles. Iš foto atrodė, jog tai vidinė pusė. Tai vidinė sakai nalabi lygi ir negražiai žiūris?

ne, ji lygi, bet nesiziuri taip kaip isorine puse, tai viena, o antra, kur kas sunkiau butu graziai isgaubti luksta (jei imsim didesni gabala), kad jis lygiai priliptu ir neliktu astriu daliu
Atsakyti
DarkMind, sory kad taip užklausiau dėl to pigmento 4u.gif Tiesiog turiu pažystamą, kuri taip yra padarius doh.gif lotuliukas.gif . Beje labai šauniai sugalvojai su ta elektros skydine, reikės pasiūlyti uošvienei taip jos namus padekoruoti. Bet ar pagal reikalavimus, neturi ji matytis ir su užrašu dar kažkokiu unsure.gif ? Tavo dėžutė irgi vykus, tokia miela bigsmile.gif

Justess22, as net nepatikėjau staigiai užmetusi žvilgsnį, kad ta cukrinė dekupažinta. Labai kruopštus darbelis ir iš kur pas tave tiek kantrybės?

Dėl patrinimo vašku, tai esu išbandžiusi, man taip labiausiai patinka ir efektingiau ir gražiau atrodo sendinimas, juolab kad man ir greičiau šitaip gaunasi, mažiau jėgos reikia. Aš turėjau tokią švelniai gelsvą žvakę. Tai atsipjoviau galiuką nuo apačios, nulupau viršutinį sluoksnį, kad liktų tik baltutėlis vaškas ir tada tryniau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 13 gegužės 2008 - 09:49
QUOTE(Lachesė @ 2008 05 12, 19:04)

Aš apie šitą daikčiuką rusų forume skaičiau, tai kiek atsimenu nebuvo šeimininkė sužavėta ir rodos kaina nemaža g.gif

O man Justess cukrinės nerodo, visus paveisliukus albume rodo o šito ne verysad.gif reiks eiti kitur pasižiūrėti ax.gif

Su kiaušinio lukštu gera idėja, ne nauja bet viliojanti reiks kada pabandyti. Užvedėt temą tai ir užsimaniau kažką aplukštuoti lotuliukas.gif
Atsakyti