aciukas kas pagyre mano pakabele Gabii__, vignola, ItaBita, dariau dariau, atrodo kad biski perkrauta, idejau jum parodyti, bet jei niekas nieko nesako, niu muset normaliai, aga geles kaledines kaip ir bet taip geliu norisi, pavasario, saulutes ir dirbancios galvos
Atidarinėdama temą pamiršau atnaujinti info apie parduotuves Taigi, jei nesunku, kas atidarinės sekančią temą, įtraukit ir šią info į pirmą žinutę:
www.artmanija.com čia mes perkam priemones dekupažui (internetu, arba parduotuvėse Klaipėdoje, Didžioji vandens g.13 ir Vilniuje, Pylimo g. 33). Taip pat organizuojami kursai.
www.artmanija.com čia mes perkam priemones dekupažui (internetu, arba parduotuvėse Klaipėdoje, Didžioji vandens g.13 ir Vilniuje, Pylimo g. 33). Taip pat organizuojami kursai.
ar nieks tame neizvelgs REKLAMOS (cia juokelis jei kasnesupranta )
noriu profiu klaust patarimo, man kazko truksta, ar tai spalvos, ar tai seselio, nezinau, kazkaip man noretusi juodo patarkit?
Daug priemonių dekupažui galima įsigyti Kaune Tekstilininkų gildijos galerijoje, net pamačiau to ko dar nebuvau įsigijus , o jau beveik viską išbandžiau. Pvz. -arabiškos gumos, kas domisi tas žinos apie ką aš čia
o kas nežino,tas tegul pasikaria beieškodamas,kas ta guma ir kam ji
Lachese, na kam taip žiauriai , sendinimui ji naudojama, pati dar neišbandžiau, bet jau maga tai padaryti
QUOTE(Lachesė @ 2008 04 30, 16:23)
o kas nežino,tas tegul pasikaria beieškodamas,kas ta guma ir kam ji
tingines gales kartis (nebent geroji dusele eilini karta papasakos), o kas tikrai nores - ir lietuviu kalba apie tai ras
Papildyta:
QUOTE(pavonija @ 2008 04 30, 16:19)
Daug priemonių dekupažui galima įsigyti Kaune Tekstilininkų gildijos galerijoje, net pamačiau to ko dar nebuvau įsigijus , o jau beveik viską išbandžiau. Pvz. -arabiškos gumos, kas domisi tas žinos apie ką aš čia
o koks kiekis ir kaina? berods ji nera pigi
kunigunda78, kiekio nepažiūrėjau, gal koks 100 ml.( taip spėju) kaina 24 Lt. bet reikia dar pirkti laką alkoholio pagrindu tai tas pas jas 26 Lt. viso bus 50 litukų . Žodžiu nepirkau nes nebuvau morališkai pasiruošus tai daryti , bet jau bent žinau kad galiu rasti ir vistiek prie progos nusipirksiu ( kai visi kiti sendinimo lakai baigsis)
QUOTE(pavonija @ 2008 04 30, 16:47)
kunigunda78, kiekio nepažiūrėjau, gal koks 100 ml.( taip spėju) kaina 24 Lt. bet reikia dar pirkti laką alkoholio pagrindu tai tas pas jas 26 Lt. viso bus 50 litukų . Žodžiu nepirkau nes nebuvau morališkai pasiruošus tai daryti , bet jau bent žinau kad galiu rasti ir vistiek prie progos nusipirksiu ( kai visi kiti sendinimo lakai baigsis)
dekui, jei kada sumastysiu -zinosiu kur ieskoti
o man patart ne viena nenori? jei be rysio tai taip ir sakykit.