Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

aciukas kas pagyre mano pakabele Gabii__, vignola, ItaBita, dariau dariau, atrodo kad biski perkrauta, idejau jum parodyti, bet jei niekas nieko nesako, niu muset normaliai, aga geles kaledines kaip ir rolleyes.gif bet taip geliu norisi, pavasario, saulutes ir dirbancios galvos doh.gif
Atsakyti
Atidarinėdama temą pamiršau atnaujinti info apie parduotuves doh.gif Taigi, jei nesunku, kas atidarinės sekančią temą, įtraukit ir šią info į pirmą žinutę:

www.artmanija.com – čia mes perkam priemones dekupažui (internetu, arba parduotuvėse Klaipėdoje, Didžioji vandens g.13 ir Vilniuje, Pylimo g. 33). Taip pat organizuojami kursai.
Atsakyti
ar nieks tame neizvelgs REKLAMOS lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif (cia juokelis jei kasnesupranta smile.gif )
Atsakyti
noriu profiu klaust patarimo, man kazko truksta, ar tai spalvos, ar tai seselio, nezinau, kazkaip man noretusi juodo blush2.gif patarkit?

user posted image
Atsakyti
Daug priemonių dekupažui galima įsigyti Kaune Tekstilininkų gildijos galerijoje, net pamačiau to ko dar nebuvau įsigijus biggrin.gif , o jau beveik viską išbandžiau. Pvz. -arabiškos gumos, kas domisi tas žinos apie ką aš čia mirksiukas.gif topsecret.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavonija: 30 balandžio 2008 - 16:19
o kas nežino,tas tegul pasikaria beieškodamas,kas ta guma ir kam ji smile.gif
Atsakyti
Lachese, na kam taip žiauriai lotuliukas.gif , sendinimui ji naudojama, pati dar neišbandžiau, bet jau maga tai padaryti liezuvis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavonija: 30 balandžio 2008 - 16:30
http://www.craftladi...iukas-vt369.htm

Apie arabiska guma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 04 30, 16:23)
o kas nežino,tas tegul pasikaria beieškodamas,kas ta guma ir kam ji smile.gif

blink.gif
tingines gales kartis (nebent geroji dusele eilini karta papasakos), o kas tikrai nores - ir lietuviu kalba apie tai ras
Papildyta:
QUOTE(pavonija @ 2008 04 30, 16:19)
Daug priemonių dekupažui galima įsigyti Kaune Tekstilininkų gildijos galerijoje, net pamačiau to ko dar nebuvau įsigijus  biggrin.gif , o jau beveik viską išbandžiau. Pvz. -arabiškos gumos, kas domisi tas žinos apie ką aš čia mirksiukas.gif  topsecret.gif

o koks kiekis ir kaina? berods ji nera pigi g.gif
Atsakyti
kunigunda78, kiekio nepažiūrėjau, gal koks 100 ml.( taip spėju) kaina 24 Lt. bet reikia dar pirkti laką alkoholio pagrindu tai tas pas jas 26 Lt. viso bus 50 litukų doh.gif . Žodžiu nepirkau nes nebuvau morališkai pasiruošus tai daryti lotuliukas.gif , bet jau bent žinau kad galiu rasti ir vistiek prie progos nusipirksiu ax.gif ( kai visi kiti sendinimo lakai baigsis) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2008 04 30, 16:47)
kunigunda78, kiekio nepažiūrėjau, gal koks 100 ml.( taip spėju) kaina 24 Lt. bet reikia dar pirkti laką alkoholio pagrindu tai tas pas jas 26 Lt. viso bus 50 litukų doh.gif . Žodžiu nepirkau nes nebuvau morališkai pasiruošus tai daryti lotuliukas.gif , bet jau bent žinau kad galiu rasti ir vistiek prie progos nusipirksiu ax.gif ( kai visi kiti  sendinimo lakai baigsis) smile.gif

dekui, jei kada sumastysiu -zinosiu kur ieskoti
Atsakyti
4u.gif o man patart ne viena nenori? g.gif blush2.gif jei be rysio tai taip ir sakykit.
Atsakyti