Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

tai tuomet kada vasku ir kokiu reikia istepti??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Babaužienė @ 2008 05 10, 23:05)
As ir su  dregnu skudureliu valau, net svitrinio neprireikia...O ten su vasku tik girdejau, kad taip galima ir idomu kaip gautus 4u.gif Kazkaip nujauciu, kad tas pats, tik daugiau terliones ax.gif

Nu merginos, paskaityt netingit, o naujų technologijų pabandyt tingit... schmoll.gif niekas taip nepatars, kaip nuosava galva ir rankos ax.gif Išbandykit savarankiškai nereikės tiek klausinėt to pačio rolleyes.gif doh.gif
Atsakyti
Jau mano galvoje TIEK IDEJU doh.gif , tik kad per mokslus niekaip nesuspeju atsiduoti darbams verysad.gif Susipirkus esudaug priemoniu, tik dirbt, bandyt, kurt ... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2008 05 10, 23:05)
tikrai ne tas pats ir mažiau terlionės mano manymu smile.gif pabandyk - patiks  mirksiukas.gif greita ir lengva

drinks_cheers.gif

QUOTE(Gabii__ @ 2008 05 10, 23:07)

Šiaip yra ir specialus vaškas, bet kai jo neturi, tai ir paparasta žvakutė tinka. Viskas elementaru - nudažai pirmą sluoksnį, nudžiovini, kur nori, patrini žvakute, tada ant viršaus antras sluoksnis dažų (kita spalva). Vėl nudžiovini ir tada atsargiai švitriniu patrini ten, kur trynei žvake.
Čia paparasta pamokėlė http://www.bhg.com/d...lf-distressing/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agente009: 10 gegužės 2008 - 22:15
QUOTE(Gabii__ @ 2008 05 10, 22:07)

tiks bet kokia žvakė bigsmile.gif tarkim dažai mėlynai, pereini su žvake ten, kur nori, kad nusitrintų, tada dažai baltai viską ir su švytriniu lengvai viur pašveiti. Tame ir lengvumas, kad šveiti ne būtent tas vietas, kur nori, kad nusitrintų, o šveiti lengvai visus, ten kur vaškas - laaaaabai lengvai nusiims viršutinis dažų sluoksnis thumbup.gif žodžiu, kol nepabandei, atrodo sudėtinga, bet pabandyk ir pamatysi kaip paprasta ir gražu
QUOTE(Babaužienė @ 2008 05 10, 22:08)
Jau mano galvoje TIEK IDEJU doh.gif , tik kad per mokslus niekaip nesuspeju atsiduoti darbams verysad.gif Susipirkus esudaug priemoniu, tik dirbt, bandyt, kurt ... ax.gif

pažįstamas jausmas biggrin.gif jau laukiu sesijos pabaigos, nors ji dar neprasidėjo karsta.gif
Atsakyti
nu reiks eit bandyt...idomu labai pasidare...kaip ten gaunasi:)
Atsakyti
QUOTE(agente009 @ 2008 05 10, 22:11)
atsargiai švitriniu patrini ten, kur trynei žvake.

aš dažniausiai pamirštu kur tryniau, tai vos vos pašveičiu visur, ir viskas čiki, nusitrina tik ten kur reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2008 05 10, 23:19)
aš dažniausiai pamirštu kur tryniau, tai vos vos pašveičiu visur, ir viskas čiki, nusitrina tik ten kur reikia  smile.gif

Būtent drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mergaites, o kokiu laku jus lakuojate molinius vazonus? As turiu tik medziui skirta, jauciu netinka...
Atsakyti
Skirtu lauko darbams is vidasu karteli ir is lauko kiek reik. Galima ir puskiamu
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2008 05 10, 22:45)
DarkMind, o tu iš pigmentų tikiuosi dažą pasidarai. Nes tepant pigmentą nieko ir nesigaus.
White tea, atrodo ir taip dariau, bet vis tiek atsiklijavo paveiksliuko galiukai. Gal derėtų tokiu atveju dekupažinius spec. klijus naudoti? su servetėlėm man viskas daug sklandžiau gaunasi .

Tai aišku kad pasidarau thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Manau reiktų ir man pasirodyti 4u.gif

Čia dekupažinau elektros dėžutę, na kaip pirmas bandymas tai užskaitom, ar ne? biggrin.gif

user posted image

O čia šeip, kraklį norėjau išbandyti taigi išbandžiau ant tuščios plasmasinės dėžutės nuo balzamo rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti