tai tuomet kada vasku ir kokiu reikia istepti???
QUOTE(Babaužienė @ 2008 05 10, 23:05)
As ir su dregnu skudureliu valau, net svitrinio neprireikia...O ten su vasku tik girdejau, kad taip galima ir idomu kaip gautus Kazkaip nujauciu, kad tas pats, tik daugiau terliones
Nu merginos, paskaityt netingit, o naujų technologijų pabandyt tingit... niekas taip nepatars, kaip nuosava galva ir rankos Išbandykit savarankiškai nereikės tiek klausinėt to pačio
Jau mano galvoje TIEK IDEJU , tik kad per mokslus niekaip nesuspeju atsiduoti darbams Susipirkus esudaug priemoniu, tik dirbt, bandyt, kurt ...
QUOTE(mijaka @ 2008 05 10, 23:05)
tikrai ne tas pats ir mažiau terlionės mano manymu pabandyk - patiks greita ir lengva
QUOTE(Gabii__ @ 2008 05 10, 23:07)
Šiaip yra ir specialus vaškas, bet kai jo neturi, tai ir paparasta žvakutė tinka. Viskas elementaru - nudažai pirmą sluoksnį, nudžiovini, kur nori, patrini žvakute, tada ant viršaus antras sluoksnis dažų (kita spalva). Vėl nudžiovini ir tada atsargiai švitriniu patrini ten, kur trynei žvake.
Čia paparasta pamokėlė http://www.bhg.com/d...lf-distressing/
QUOTE(Gabii__ @ 2008 05 10, 22:07)
tiks bet kokia žvakė tarkim dažai mėlynai, pereini su žvake ten, kur nori, kad nusitrintų, tada dažai baltai viską ir su švytriniu lengvai viur pašveiti. Tame ir lengvumas, kad šveiti ne būtent tas vietas, kur nori, kad nusitrintų, o šveiti lengvai visus, ten kur vaškas - laaaaabai lengvai nusiims viršutinis dažų sluoksnis žodžiu, kol nepabandei, atrodo sudėtinga, bet pabandyk ir pamatysi kaip paprasta ir gražu
QUOTE(Babaužienė @ 2008 05 10, 22:08)
Jau mano galvoje TIEK IDEJU , tik kad per mokslus niekaip nesuspeju atsiduoti darbams Susipirkus esudaug priemoniu, tik dirbt, bandyt, kurt ...
pažįstamas jausmas jau laukiu sesijos pabaigos, nors ji dar neprasidėjo
nu reiks eit bandyt...idomu labai pasidare...kaip ten gaunasi:)
QUOTE(agente009 @ 2008 05 10, 22:11)
atsargiai švitriniu patrini ten, kur trynei žvake.
aš dažniausiai pamirštu kur tryniau, tai vos vos pašveičiu visur, ir viskas čiki, nusitrina tik ten kur reikia
QUOTE(mijaka @ 2008 05 10, 23:19)
aš dažniausiai pamirštu kur tryniau, tai vos vos pašveičiu visur, ir viskas čiki, nusitrina tik ten kur reikia
Būtent
Mergaites, o kokiu laku jus lakuojate molinius vazonus? As turiu tik medziui skirta, jauciu netinka...
Skirtu lauko darbams is vidasu karteli ir is lauko kiek reik. Galima ir puskiamu
QUOTE(Glamour @ 2008 05 10, 22:45)
DarkMind, o tu iš pigmentų tikiuosi dažą pasidarai. Nes tepant pigmentą nieko ir nesigaus.
White tea, atrodo ir taip dariau, bet vis tiek atsiklijavo paveiksliuko galiukai. Gal derėtų tokiu atveju dekupažinius spec. klijus naudoti? su servetėlėm man viskas daug sklandžiau gaunasi .
White tea, atrodo ir taip dariau, bet vis tiek atsiklijavo paveiksliuko galiukai. Gal derėtų tokiu atveju dekupažinius spec. klijus naudoti? su servetėlėm man viskas daug sklandžiau gaunasi .
Tai aišku kad pasidarau
Manau reiktų ir man pasirodyti
Čia dekupažinau elektros dėžutę, na kaip pirmas bandymas tai užskaitom, ar ne?
O čia šeip, kraklį norėjau išbandyti taigi išbandžiau ant tuščios plasmasinės dėžutės nuo balzamo
Čia dekupažinau elektros dėžutę, na kaip pirmas bandymas tai užskaitom, ar ne?
O čia šeip, kraklį norėjau išbandyti taigi išbandžiau ant tuščios plasmasinės dėžutės nuo balzamo