Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

arminux super angeliukai thumbup.gif
Iriska gera info mirksiukas.gif
o tos dezutes is Jysk ir man uz akiu buvo uzkliuvusios, tik bijau kad gali apatine spalva lysti i virsu, jau toki bajeri turejau doh.gif
Atsakyti
Dar nebloga ideja dangteliui:

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Puuga @ 2008 05 10, 09:21)
Aciu Kornelioja.K smile.gif Matyt mano lakas dar nebuvo pilnai isdziuves, nes dziovinau su fenu, todel ir issiterliuzino  unsure.gif

As kol kas vaikiuka auginu, todel ir randu laiko, jei dirbciau nebutu laiko net pagalvoti apie kuryba. Na bet visokiu darbu yra.

tai as to ir norejau paklausti 4u.gif nes as irgi auginu, ir bute nlb yra laisvo ploto mano idejoms biggrin.gif balkonas istiklintas pas mus, tai visvien smirda visas butas doh.gif jauciu tex dirbtuves pasidaryti pas tevus blush2.gif gal priims biggrin.gif

Atsakyti
Gal kam ideju graziu reikia smile.gif

user posted image

Instrukcija zingsniais RUS
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 05 10, 11:17)
o tos dezutes is Jysk ir man uz akiu buvo uzkliuvusios, tik bijau kad gali apatine spalva lysti i virsu, jau toki bajeri turejau  doh.gif

Taigi ir man tas pats buvo doh.gif lenda apatinė spalva kaip reikiant. Dažant baltai apatinė tirpinasi ir terliojasi. Taigi jei darysit tas dėžutes iš jysko gerai jas pašveiskite.

O man dėl darbo vietos tai pasisekė thumbup.gif turiu laisvą kambarį (lyg ir svečiams buvo numatytas g.gif ) tai tas kambarys su išėjimu į garažą taip, kad jokių problemų jei reikia naudoti smirdančias priemones.
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 05 10, 10:05)
Radau dar nematytos LT ifno, patiko metodas, kad nepirkti seseliams daug spalvu akrilo, mergynos naudoja vaikiskas kreidutes.Su teptuku paskui tais milteliais istusuoja ir laku plaukams sutvirtina biggrin.gif  Idedu info:

biggrin.gif biggrin.gif tikrai dar neseniai apsirgai smile.gif lotuliukas.gif tikrai apie tai kalbėta buvo ir ne kartą biggrin.gif nieko, gerai, kad daliniesi informacija, tikrai atsiras panašiu laiku su tavim susirgusių, gal ir joms bus naujiena ax.gif
Atsakyti
mes tai tasek statysim nama...tai tada isanksto tokius kambarius reiks nusimatyti...nes ir vyras turi savo pomegiu...
o del darbo...nu as asmeniskai...tai ir dirbti speju ir namuose susitvarkyti ir su rankdarbiais uzssimti...kazkaip manau jei dirbi,tai tie rankdarbiai kaip tik atsiputimui relaksas toks.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 05 10, 09:13)
nu fainos..labai...reiks eit ieskoti...nes kazkaip nebuvo uzkrite uz akiu tokios... 4u.gif
Papildyta:
dabar galvoju apie ta sendinima...kai nutepi viena spalva paskui dar viena ant virsaus ir praeiti su svitriniu...nereikia nieko ten tarp tu dazu, ar pries juos abu tepant padengti pavirsiaus???neislys dar ir ta pirmine spalva???pasidalinkit info kas daret... 4u.gif

Sveika, dariau toki sendinimo buda.Bet jei darai su akriliniais dazais nereikia(tiksliau nebutinai 4u.gif ) su svitriniu, tiesiog su dregnu skudureliu, tada tikrai neislys pirmine spalva.Ir tarp spalvu nedejau jokio lako.Nuo trynimo taip pat priklauso kaip pasisendins, vertikaliai, horizontaliai ar sukamaisiai judesiais.Parodyciau, bet ta dezute padovanojau neisiamzinus.Siaip as siam sendinimo budui, daviau tinginio varda tongue.gif .Laaabaii jau paprasta ax.gif
Atsakyti
pasitikslinu ar gerai supratau....nudazai dviem spalvom...ir su slapiu skudureliu praeini jau kai tie dazai nnormaliai issdziuve,taip? g.gif 4u.gif
Atsakyti
Įtariu, kad kol paskutinis sluoksnis dar nenudžiuvęs staigiai patrina drėgnu skudurėliu. Bent jau aš taip supratau. g.gif unsure.gif

Man klausimėlis kilo, kodėl man nesiseka dekupažinį popierių priklijuoti. Ką darau ne taip. Išsikerpu paveikslėlį, pamirkau vandeny, nusausinu su pop. rankšluosčiu arba skudurėliu, patepu paviršių skiestu lipalu, uždedu paveikslėlį ir po to dar patepu tais pačiais skiestais klijais. Man kai kur susidarė pūslės, ypač kur lenkimas ir galiukai atsiklijavo. Susinervinau ir nuvaliau viską blush2.gif verysad.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2008 05 10, 13:19)
Man klausimėlis kilo, kodėl man nesiseka dekupažinį popierių priklijuoti...kai kur susidarė pūslės, ypač kur lenkimas ir galiukai atsiklijavo.

Menka patarėja esu, patirties mažai dar, tačiau prieš pora dienelių dekoravau dėželę dekupažiniu popierium ir susidūriau su ta pačia problema...Manau, kol popierius šlapias, pūslelės sunkiau matosi...Pastebėjau laiku, paprasčiausiai link kraštų pastūmus pūslelę, ji išsilygino (išėjo oras), o vienam fragmente apie pūslelę popierius jau buvo pridžiūvęs, pradūriau ją adata ir taip pat viskas susitvarkė...Ateityje, manau, reikia būti budresniai ir, priklijavus popierių, visas pūsleles laiku išstumdyti nuo centro kraštų link.
Būsiu dėkinga už patyrusiųjų pastabas, patarimus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2008 05 10, 14:19)
Įtariu, kad kol paskutinis sluoksnis dar nenudžiuvęs staigiai patrina drėgnu skudurėliu. Bent jau aš taip supratau. g.gif  unsure.gif

reikia palaukti kol isdzius normaliai 4u.gif
Atsakyti