dar labai prašau atsakyti,koks ten buvo tiksliai (pavadinimas ) vienkomponentis ant stalo su aguonom ačiū
Bite, ačiū
QUOTE(Gabii__ @ 2008 05 09, 18:57)
mmmm....:)neparasyta gamintojas? nes itariu is cia ir veza...pas mus pigiau ir kiek iziuriu tai identiski:)
Ai gamintojas sake kad joms vietoje kazkas padaro pagal uzsakyma (nu man pvz. eks vyras pridaro dezuciu jei ka )
Papildyta:
Ai dar sake atsives vienkomponenti bet jau spalvota iskart (keliu spalvu tures) nu zodziu daug visko suzinojau bet kai ka ir pamirsau. Labai maloniai bendrauja netgi sakau bendradarbiaut galima (tipo gal galite sito man atvezti ir t.t.)
Valančiaus gatvėje pirkau laką, satininį (230 ml.-28 litai); dekupažinį popierių (7litai), bei ryžinį (8 litai lapas).
Ryžinis puikios kokybės (labai panašus į Calambour'o ryžinį), tik mažiau paveikslėlių; bet tikrai
Dekupažinis, palyginus su Stamperijos, smagesnis, daugiau motyvų; O su jų velo tipo popieriumi reikia dirbti atsargiai, nes sudrėkus nusiimta viršutinis spalvotas sluoksnis, kai pradeda džiūti, prisilietus.
Stamperijos popierius ten brangesnis, nei Pusėje Plius. Dėl kitų priemonių neklausiau, nes dar visko pilni aruodai
Papildyta:
Ieškai priekabių?
Ryžinis puikios kokybės (labai panašus į Calambour'o ryžinį), tik mažiau paveikslėlių; bet tikrai
Dekupažinis, palyginus su Stamperijos, smagesnis, daugiau motyvų; O su jų velo tipo popieriumi reikia dirbti atsargiai, nes sudrėkus nusiimta viršutinis spalvotas sluoksnis, kai pradeda džiūti, prisilietus.
Stamperijos popierius ten brangesnis, nei Pusėje Plius. Dėl kitų priemonių neklausiau, nes dar visko pilni aruodai
Papildyta:
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 05 09, 18:57)
Pastebejot nieks nepyksta del reklamos
Ieškai priekabių?
Nes kai ka jie is puseplius (jie juk didmeninkai) uzsisake dar is seniau todel ir brangiau kazkiek gaunas
Papildyta:
To White tea: Bandau suprasti kaip atskiriat reklama nuo info pasidalinimo, stebiu kiek tai saliska
Papildyta:
To White tea: Bandau suprasti kaip atskiriat reklama nuo info pasidalinimo, stebiu kiek tai saliska
ingusia...gal turi foto???siandien buvau jysk bet nemaciau nieko tokio...gal tik i akis nekrenta...
varau rytoj i Jyską
Vieną kartą laikrodžius po 4 llt. sieninius paroviau... bet tik du paėmiau
Vieną kartą laikrodžius po 4 llt. sieninius paroviau... bet tik du paėmiau
, reiks ir man Jyske apsilankyti, nors nieko nemačiau ir kai nuolaidų nebuvo, gal ne ten žiūrėjau
QUOTE(pavonija @ 2008 05 09, 21:40)
Oaze, kokie tie laikrodžiai gal mediniai? ir kokiam mieste
Tai kad jau nebėr jų . Pagrindas buvo plastmasinis, o ant viršaus stiklas prisisuka. Žodžiu, tą pagrindą nudekupažuoji, rodykles uždedi, stikliuką prisuki ir . Kodėl bent 10 nepaėmiau
Ir aš nemačiau dėžučių...
Užtai mačiau didelį pasirinkimą kamštinių padėkliukų, kurie gražiai prakalbinami kursuose, o ir po jų (Kauno "Molo" Jysk)
Užtai mačiau didelį pasirinkimą kamštinių padėkliukų, kurie gražiai prakalbinami kursuose, o ir po jų (Kauno "Molo" Jysk)
ingusia31...idek nuotrauka dezutes is jysk...zinant kaip atrodo lengviau rasti:)
nu ginčai ir asmeniškumai tikrai čia nereikalingi..........
O kad pabaigt tuos ginčus, dedu savo dar lakais kvepiantį paveiksliuką..........
Tik jau nufotografuoti labai sunku, kad tie visi įtrūkinėjimai matytųsi......
O kad pabaigt tuos ginčus, dedu savo dar lakais kvepiantį paveiksliuką..........
Tik jau nufotografuoti labai sunku, kad tie visi įtrūkinėjimai matytųsi......