Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

dar labai prašau atsakyti,koks ten buvo tiksliai (pavadinimas ) vienkomponentis ant stalo su aguonom ax.gif ačiū

Bite, ačiū wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 05 09, 18:57)
mmmm....:)neparasyta gamintojas?smile.gif biggrin.gif nes itariu is cia ir veza...pas mus pigiau biggrin.gif ir kiek iziuriu tai identiski:)

Ai gamintojas sake kad joms vietoje kazkas padaro pagal uzsakyma (nu man pvz. eks vyras pridaro dezuciu jei ka ax.gif )
Papildyta:
Ai dar sake atsives vienkomponenti bet jau spalvota iskart (keliu spalvu tures) nu zodziu daug visko suzinojau bet kai ka ir pamirsau. Labai maloniai bendrauja netgi sakau bendradarbiaut galima (tipo gal galite sito man atvezti ir t.t.) biggrin.gif
Atsakyti
Valančiaus gatvėje pirkau laką, satininį (230 ml.-28 litai); dekupažinį popierių (7litai), bei ryžinį (8 litai lapas).
Ryžinis puikios kokybės (labai panašus į Calambour'o ryžinį), tik mažiau paveikslėlių; bet tikrai thumbup.gif
Dekupažinis, palyginus su Stamperijos, smagesnis, daugiau motyvų; O su jų velo tipo popieriumi reikia dirbti atsargiai, nes sudrėkus nusiimta viršutinis spalvotas sluoksnis, kai pradeda džiūti, prisilietus.
Stamperijos popierius ten brangesnis, nei Pusėje Plius. Dėl kitų priemonių neklausiau, nes dar visko pilni aruodai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 05 09, 18:57)
Pastebejot nieks nepyksta del reklamos  lotuliukas.gif

Ieškai priekabių?
Atsakyti
Nes kai ka jie is puseplius (jie juk didmeninkai) uzsisake dar is seniau todel ir brangiau kazkiek gaunas
Papildyta:

To White tea: Bandau suprasti kaip atskiriat reklama nuo info pasidalinimo, stebiu kiek tai saliska mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingusia31: 09 gegužės 2008 - 18:15
ingusia...gal turi foto???siandien buvau jysk bet nemaciau nieko tokio...gal tik i akis nekrenta... mirksiukas.gif
Atsakyti
varau rytoj i Jyską yahoo.gif
Vieną kartą laikrodžius po 4 llt. sieninius paroviau... bet tik du paėmiau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oaze: 09 gegužės 2008 - 20:35
ax.gif , reiks ir man Jyske apsilankyti, nors nieko nemačiau ir kai nuolaidų nebuvo, gal ne ten žiūrėjau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavonija: 09 gegužės 2008 - 20:42
QUOTE(pavonija @ 2008 05 09, 21:40)
Oaze, kokie tie laikrodžiai gal mediniai? ir kokiam mieste smile.gif

Tai kad jau nebėr jų schmoll.gif . Pagrindas buvo plastmasinis, o ant viršaus stiklas prisisuka. Žodžiu, tą pagrindą nudekupažuoji, rodykles uždedi, stikliuką prisuki ir thumbup.gif . Kodėl bent 10 nepaėmiau g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir aš nemačiau dėžučių... schmoll.gif
Užtai mačiau didelį pasirinkimą kamštinių padėkliukų, kurie gražiai prakalbinami kursuose, o ir po jų mirksiukas.gif (Kauno "Molo" Jysk)
Atsakyti

! 
Čia ne vieta įžeidininėjimams ir asmeniškumams
Atsakyti
ingusia31...idek nuotrauka dezutes is jysk...zinant kaip atrodo lengviau rasti:)
Atsakyti
nu ginčai ir asmeniškumai tikrai čia nereikalingi..........
O kad pabaigt tuos ginčus, dedu savo dar lakais kvepiantį paveiksliuką..........
Tik jau nufotografuoti labai sunku, kad tie visi įtrūkinėjimai matytųsi...... doh.gif

user posted image
Atsakyti