Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

Gabii, būtinai apsilankyk dirba ir šeštadieniais tik storesnę piniginę pasiimk, nes vistiek nesusilaikysi nenusipirkus( man tai įdomu kokios ten dėžutės bus ir už kiek g.gif ) biggrin.gif
Atsakyti
viskas ,teks daryti ekskursiją smile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,o tarp kitko, aš ten užaugau ,tik kitoje laiptinėje, kur kavos klubas dabar, tai buvo mūsų butas wub.gif
Atsakyti
vat del dezuciu tai sake kad kainos pas mus labai uzkeltos ir jos is samperia nenori, nes labai brangios. Kazkur uzsake is rankdarbiu ir atsiuncia kita savaite tai bus galima paziuret kas ir kaip bet del kainos tai tikrai savininkes zodziai (iki 15 litu)
Papildyta:
Eik tik paziurekit kiek musu apacioje susirinko bigsmile.gif
Atsakyti
Ir aš vakar ten buvau ax.gif
Žmonės dirba, ieško, konkuruoja, o tai visada gerai mirksiukas.gif
Tekstilininkų ir dailininkų gildijos galerija "Balta" (M. Valančiaus g. 21)
Darbo laikas: I - VI 10 - 19 val.

Atsakyti
aha...teks...patustinti jauciu pinigine...smile.gif))ryt vaziuosiu i sendaikciu turgu...va gal ka uzmatysiu idomaus...tai reiks ir priemoniu daugiau:)))
daiva_z...irgi nepamirsau...reikia leliu spintos:) biggrin.gif

tiesa, tai kiek tas remas...ir kokie jo ismatavimai????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabii__: 09 gegužės 2008 - 17:45
Vyras gavo atlyginimą, spekit kur ryt eisiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O dėl nuorodos pirmame puslapyje, temą atidarančio merginos tiesiog negali visko suspėti, ir nereiktų dėl to priekaištauti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b_i_k: 09 gegužės 2008 - 17:49
PUUGA aga atspejei nuo misinuko mirksiukas.gif
aciukas 4u.gif arminux laukiam tavo darbelio mirksiukas.gif
ne nu sakes noriu ir as i kauna doh.gif
aga kuo daugiau pasirinkimo tuo geriau, ir va tokias internetines ne internetines parduotuvytes reiketu pirmame poste irasyti, kad kur nenusimestu tie adresiukai thumbup.gif
Atsakyti
o man tai dar ir pikta...gyvenau Kaune tiek metu....nieko nereikejo...tik isvaziuok...ir atsiranda visokiu noru...ir parduotuviu atsidaro:)
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 05 09, 17:47)
o man tai dar ir pikta...gyvenau Kaune tiek metu....nieko nereikejo...tik isvaziuok...ir atsiranda visokiu noru...ir parduotuviu atsidaro:)

o aš visai nesenai iš ten išsikrausčiau į kitą vietą, gerai kad ne į kitą meistą biggrin.gif
Atsakyti
gabii jus rasiau apie remeli po ta nuotrauka ikelta 8 litai su spec stiklu (atspindinciu sviesa) nuotraukai 9*13 o remelio plotis po 4 cm
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 05 09, 17:39)
o tarp kitko, aš ten užaugau ,tik kitoje laiptinėje, kur kavos klubas dabar, tai buvo mūsų butas  wub.gif

Įdomu, ar ypatingos vietos aura suformavo nepralenkiamą kūrėjėlę, ar ton vieton nusileidęs mūzos palytėtas angelėlis po šiai dienelei spinduliuote spinduliuoja? g.gif mirksiukas.gif bigsmile.gif

QUOTE(Ingusia31 @ 2008 05 09, 17:41)
Eik tik paziurekit kiek musu apacioje susirinko  bigsmile.gif

Šiais laikais gera informacija - didelė vertybė ir labai spąstingas daiktas, kaip pasakytų Mikė Pūkuotukas mirksiukas.gif, užtai ir susirinko rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite: 09 gegužės 2008 - 17:58
mmmm....:)neparasyta gamintojas?smile.gif biggrin.gif nes itariu is cia ir veza...pas mus pigiau biggrin.gif ir kiek iziuriu tai identiski:)
Atsakyti