Gabii, būtinai apsilankyk dirba ir šeštadieniais tik storesnę piniginę pasiimk, nes vistiek nesusilaikysi nenusipirkus( man tai įdomu kokios ten dėžutės bus ir už kiek )
viskas ,teks daryti ekskursiją ,o tarp kitko, aš ten užaugau ,tik kitoje laiptinėje, kur kavos klubas dabar, tai buvo mūsų butas
vat del dezuciu tai sake kad kainos pas mus labai uzkeltos ir jos is samperia nenori, nes labai brangios. Kazkur uzsake is rankdarbiu ir atsiuncia kita savaite tai bus galima paziuret kas ir kaip bet del kainos tai tikrai savininkes zodziai (iki 15 litu)
Papildyta:
Eik tik paziurekit kiek musu apacioje susirinko
Papildyta:
Ir aš vakar ten buvau
Žmonės dirba, ieško, konkuruoja, o tai visada gerai
Tekstilininkų ir dailininkų gildijos galerija "Balta" (M. Valančiaus g. 21)
Darbo laikas: I - VI 10 - 19 val.
Žmonės dirba, ieško, konkuruoja, o tai visada gerai
Tekstilininkų ir dailininkų gildijos galerija "Balta" (M. Valančiaus g. 21)
Darbo laikas: I - VI 10 - 19 val.
aha...teks...patustinti jauciu pinigine...))ryt vaziuosiu i sendaikciu turgu...va gal ka uzmatysiu idomaus...tai reiks ir priemoniu daugiau:)))
daiva_z...irgi nepamirsau...reikia leliu spintos:)
tiesa, tai kiek tas remas...ir kokie jo ismatavimai????
daiva_z...irgi nepamirsau...reikia leliu spintos:)
tiesa, tai kiek tas remas...ir kokie jo ismatavimai????
Vyras gavo atlyginimą, spekit kur ryt eisiu
O dėl nuorodos pirmame puslapyje, temą atidarančio merginos tiesiog negali visko suspėti, ir nereiktų dėl to priekaištauti.
O dėl nuorodos pirmame puslapyje, temą atidarančio merginos tiesiog negali visko suspėti, ir nereiktų dėl to priekaištauti.
PUUGA aga atspejei nuo misinuko
aciukas arminux laukiam tavo darbelio
ne nu sakes noriu ir as i kauna
aga kuo daugiau pasirinkimo tuo geriau, ir va tokias internetines ne internetines parduotuvytes reiketu pirmame poste irasyti, kad kur nenusimestu tie adresiukai
aciukas arminux laukiam tavo darbelio
ne nu sakes noriu ir as i kauna
aga kuo daugiau pasirinkimo tuo geriau, ir va tokias internetines ne internetines parduotuvytes reiketu pirmame poste irasyti, kad kur nenusimestu tie adresiukai
o man tai dar ir pikta...gyvenau Kaune tiek metu....nieko nereikejo...tik isvaziuok...ir atsiranda visokiu noru...ir parduotuviu atsidaro:)
QUOTE(Gabii__ @ 2008 05 09, 17:47)
o man tai dar ir pikta...gyvenau Kaune tiek metu....nieko nereikejo...tik isvaziuok...ir atsiranda visokiu noru...ir parduotuviu atsidaro:)
o aš visai nesenai iš ten išsikrausčiau į kitą vietą, gerai kad ne į kitą meistą
gabii jus rasiau apie remeli po ta nuotrauka ikelta 8 litai su spec stiklu (atspindinciu sviesa) nuotraukai 9*13 o remelio plotis po 4 cm
QUOTE(Lachesė @ 2008 05 09, 17:39)
o tarp kitko, aš ten užaugau ,tik kitoje laiptinėje, kur kavos klubas dabar, tai buvo mūsų butas
Įdomu, ar ypatingos vietos aura suformavo nepralenkiamą kūrėjėlę, ar ton vieton nusileidęs mūzos palytėtas angelėlis po šiai dienelei spinduliuote spinduliuoja?
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 05 09, 17:41)
Šiais laikais gera informacija - didelė vertybė ir labai spąstingas daiktas, kaip pasakytų Mikė Pūkuotukas , užtai ir susirinko
mmmm....:)neparasyta gamintojas? nes itariu is cia ir veza...pas mus pigiau ir kiek iziuriu tai identiski:)