Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

nu kaip dekui visoms 4u.gif daug galvos skausmo jis man sukele...bet pagaliau biggrin.gif
Atsakyti
Aciu justess 22 uz nauja tema smile.gif
Gabii labai linksmas ir simpatiskas krepselis thumbup.gif

O as padariau savo pirma dezute 4u.gif

user posted image
Atsakyti
nu labai labai grazu... mirksiukas.gif be to kaip pirma dezute, tai isvis... 4u.gif man labai patiko... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 04 29, 13:10)
nu labai labai grazu... mirksiukas.gif be to kaip pirma dezute, tai isvis... 4u.gif man labai patiko... 4u.gif

Aciu smile.gif
Atsakyti
Dekui Justess uz temele 4u.gif

Gabii, krepsys thumbup.gif
Atsakyti
krepsys jau atiduotas seimininkei...jai labai patiko...o tai manau ir yra svarbiausia 4u.gif
Atsakyti
vignola tavo pirmoji dėžutė thumbup.gif labai tvarkingai viskas padaryta. Ar ji skirta arbatos ceremonijai, nes šalia manau ne šiaip sau tie indeliai stovi g.gif ir dekoras rytietiškas g.gif
Atsakyti
Gabii__ superinis krepsys lotuliukas.gif
vignola niu visai thumbup.gif , gaila kad tik viena foto, noretusi visais rakursais apziureti cool.gif rolleyes.gif
niu o cia mano niekutis ax.gif
user posted image
Pakabele Geles... ir ne tik... smile.gif
oi aciukas justei uz temute nauja thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurelija_ma: 29 balandžio 2008 - 13:54
na man visos pakabos buna labai grazios...sita irgi neisimtis...tokia ryski ir pavasariska...gal net vasara labiau kvepia...saunus darbelis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~ella~ @ 2008 04 29, 13:58)
vignola tavo pirmoji dėžutė  thumbup.gif  labai tvarkingai viskas padaryta. Ar ji skirta arbatos ceremonijai, nes šalia manau ne šiaip sau tie indeliai stovi  g.gif ir dekoras rytietiškas  g.gif

Aciu smile.gif Turejau tokia minti,kad sudeti arbata i ja,bet persigalvojau,kadangi arbata isigeria visus kvapus labai greitai,tai gal zvakems,nors ji nedidele visai ax.gif
Jau rasiau seniau,kad man tiesiog labai motyvai rytietiski patinka,dabar dar pradejau dometis feng shui rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 04 29, 14:53)

vignola niu visai thumbup.gif , gaila kad tik viena foto, noretusi visais rakursais apziureti cool.gif  rolleyes.gif
Aciu smile.gif As nufotografosiu ir sudesiu veliau i savo albuma smile.gif

niu o cia mano niekutis  ax.gif
Grazi pakaba,man Kaledas primena bigsmile.gif

Atsakyti
na ir greitos , jau ne tik teme atidarete bet pripliurpet net kelis puslapiukus doh.gif doh.gif
labai grazus darbeliai wub.gif , net nezinau kuri vardinti pirmiausia ir krepsys ir dezute is pakaba thumbup.gif thumbup.gif
tik man ta pakaba labiau kaledom kvepia nei pavasariu ax.gif blush2.gif

p.s.
Justess wub.gif wub.gif malacius smile.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ItaBita: 29 balandžio 2008 - 19:45
na labai gražūs jūsų darbeliai thumbup.gif
Atsakyti