nu kaip dekui visoms daug galvos skausmo jis man sukele...bet pagaliau
Aciu justess 22 uz nauja tema
Gabii labai linksmas ir simpatiskas krepselis
O as padariau savo pirma dezute
Gabii labai linksmas ir simpatiskas krepselis
O as padariau savo pirma dezute
nu labai labai grazu... be to kaip pirma dezute, tai isvis... man labai patiko...
QUOTE(Gabii__ @ 2008 04 29, 13:10)
nu labai labai grazu... be to kaip pirma dezute, tai isvis... man labai patiko...
Aciu
Dekui Justess uz temele
Gabii, krepsys
Gabii, krepsys
krepsys jau atiduotas seimininkei...jai labai patiko...o tai manau ir yra svarbiausia
vignola tavo pirmoji dėžutė labai tvarkingai viskas padaryta. Ar ji skirta arbatos ceremonijai, nes šalia manau ne šiaip sau tie indeliai stovi ir dekoras rytietiškas
Gabii__ superinis krepsys
vignola niu visai , gaila kad tik viena foto, noretusi visais rakursais apziureti
niu o cia mano niekutis
Pakabele Geles... ir ne tik...
oi aciukas justei uz temute nauja
vignola niu visai , gaila kad tik viena foto, noretusi visais rakursais apziureti
niu o cia mano niekutis
Pakabele Geles... ir ne tik...
oi aciukas justei uz temute nauja
na man visos pakabos buna labai grazios...sita irgi neisimtis...tokia ryski ir pavasariska...gal net vasara labiau kvepia...saunus darbelis
QUOTE(~ella~ @ 2008 04 29, 13:58)
vignola tavo pirmoji dėžutė labai tvarkingai viskas padaryta. Ar ji skirta arbatos ceremonijai, nes šalia manau ne šiaip sau tie indeliai stovi ir dekoras rytietiškas
Aciu Turejau tokia minti,kad sudeti arbata i ja,bet persigalvojau,kadangi arbata isigeria visus kvapus labai greitai,tai gal zvakems,nors ji nedidele visai
Jau rasiau seniau,kad man tiesiog labai motyvai rytietiski patinka,dabar dar pradejau dometis feng shui
Papildyta:
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 04 29, 14:53)
Aciu As nufotografosiu ir sudesiu veliau i savo albuma
niu o cia mano niekutis
Grazi pakaba,man Kaledas primena
na ir greitos , jau ne tik teme atidarete bet pripliurpet net kelis puslapiukus
labai grazus darbeliai , net nezinau kuri vardinti pirmiausia ir krepsys ir dezute is pakaba
tik man ta pakaba labiau kaledom kvepia nei pavasariu
p.s.
Justess malacius
labai grazus darbeliai , net nezinau kuri vardinti pirmiausia ir krepsys ir dezute is pakaba
tik man ta pakaba labiau kaledom kvepia nei pavasariu
p.s.
Justess malacius
na labai gražūs jūsų darbeliai