Sveikos, mergaitės,
turiu didžiulį prašymą: mano kompiuteris buvo "nusprogęs" ir dingo visa kaupta informacija apie dekupažą... Labiausiai gaila kauptos paveikslėlių spausdinimui kolekcijos, dovanotų dekupažintų daiktų nuotraukų. Dalį, laikui bėgant, atsistatysiu, bet dabar rankos prašosi darbo, turiu idėją, bet negaliu jos įgyvendinti: turėjau paveikslėlį su sėdinčiu liūdnu angelu (ar fėja) žalsvame fone ir dabar jau kelias dienas bandau surasti internete, bet, deja...
Kažkuri iš mergaičių darė dėžutę su tuo paveikslėliu. Gal galėtumėte pasidalinti? Paveikslėlio kamputyje buvo užrašyta lyg ir Lara Ray. Jokia paieška pagal spėjamą autorių rezultatų nedavė...
QUOTE(vaivaj @ 2008 05 08, 19:07)
Čia, kiek suprantu, specialūs dekupažiniai lipdukai. tai jie tikrai nėra storo ir visai nesijaučia, kad užklijuotas lipdukas
as sakyciau, kad jie skirti scrapbookingui greiciau, bet panaudojami ir dekupazui
Labą dieną, aš esu naujokė ir SM ir dekupaže, man čia vaivaj liepė ateiti ir viską rodyti. Daugiau nežinau ką sakyti, tai rodau.
http://picasaweb.goo.../MikosDekupazas
Vaivaj, ar dabar jau gerai parašiau?
http://picasaweb.goo.../MikosDekupazas
Vaivaj, ar dabar jau gerai parašiau?
Dabar jau gerai
šis tas gražaus iš forumiečių darbų šį vakarą
Super atrodo. Čia kiek suprantu padėkliukai puodeliams. Kuo lakuojat jei nepaslaptis? Akriliniu laku nulakavus limpa. Kaip tą lipnumą panaikinti?
o as po kursu jau vat ir esu gudresne uz penktoka (aisku kur mokiaus neminesiu kad niekam sirdis neplystu del reklamos )
P.S. Mes purskem padekliukus purskiamu laku is Senuku
Rodos biskiuka prasitariau
P.S. Mes purskem padekliukus purskiamu laku is Senuku
Rodos biskiuka prasitariau
QUOTE(mikaf @ 2008 05 09, 00:11)
Labą dieną, aš esu naujokė ir SM ir dekupaže, man čia vaivaj liepė ateiti ir viską rodyti. Daugiau nežinau ką sakyti, tai rodau.
Ir gerai, kad vaivaj tau liepė viską parodyti darbeliai labai geri jei čia pirmieji tokie, tai kas bus toliau
Lachese kaip faina čia tavo mokinių darbeliai jei neklystu
Aptarinėjote italių rekomendacijas lakuoti keliolika kartų, tai žinokit visai jos protingai tai daro. Kalba eina beabejo apie akrilinį vandens pagrindu laką, nes su kitu daugiau nei kokie 7 sluoksniai jau per akis , o akrilinis dengiasi labai plonai ir po daugkartinio lakavimo atrodo fantastiškai ir jei dar dengti voleliu tai vaizdelis Vienintelis stabdis, kantrybės stoka Esu dariusi vazą ir laistytuvą tai tikrai buvo verta tiek žaisti, kad pamatytum rezultatą. Nuotraukose to neperteiksi, reikia palaikyti rankose
QUOTE(~ella~ @ 2008 05 09, 10:08)
Aptarinėjote italių rekomendacijas lakuoti keliolika kartų, tai žinokit visai jos protingai tai daro. Kalba eina beabejo apie akrilinį vandens pagrindu laką, nes su kitu daugiau nei kokie 7 sluoksniai jau per akis , o akrilinis dengiasi labai plonai ir po daugkartinio lakavimo atrodo fantastiškai ir jei dar dengti voleliu tai vaizdelis Vienintelis stabdis, kantrybės stoka Esu dariusi vazą ir laistytuvą tai tikrai buvo verta tiek žaisti, kad pamatytum rezultatą. Nuotraukose to neperteiksi, reikia palaikyti rankose
Taip ir parase ta itale,kad jeigu neturite kantrybes uzteks 5-7 kartu,bet jeigu norite tikro meno kurinio,reikes padirbeti
Pasikartosiu,kad ten rasoma ir apie akrilini laka ir apie flatting(gel),bet viskas dar priklauso nuo popieriaus storumo....
MB atveze kruva italisku zurnalu apie dekupaza,tai dabar skaitau...taip idomu
QUOTE(b_i_k @ 2008 05 09, 07:59)
Super atrodo. Čia kiek suprantu padėkliukai puodeliams. Kuo lakuojat jei nepaslaptis? Akriliniu laku nulakavus limpa. Kaip tą lipnumą panaikinti?
mes purškėm su craft spray laku, tikrai galima purkšti dauk kartų , tada tas efektas gaunasi tarsi įglazūruotas, bet aš asmeniškai mėgstu,kad liktų medžiagiškumas , nes esu užlakavus nežinia kiek kartų ( apie 20 ) skrynią tokią su angelais, tai palieti ir nejauti kas po laku, toks tuštumo jausmas širdyje palieka, nes lakas viską uždengia , taip pat iš daug lakuotų darbų yra dėžutė su mergaite ir šermuonėliu, padėklas su šeimos foto montažu ir man tas lakavimas viską paslepia,kad turi gyvasties.
O iš principo , po tiek lakavimo darbas atrodo ,kaip gamyklinis, ir tai nėra blogai turbūt, tik skoniai žmonių skirtingi.
Čia dekoruoti kamštiniai padėkliukai aš ir sau jau užsimaniaupasidaryti kažką
Vignola tai tu itališkai skaitai oho kaip tau gerai, aš tai į tavo duotą nuorodą įlindau ir nieko nesupratusi atgal sprukau
O man vistiek labai patinka daug sluoksnių lako, jei tik klijuoti paveiksliuką tada tai išties primena gamyklinę produkciją o aš dažnai daug tapybos naudoju, tai tas daugkartinis lakavimas tik pliusas mano rankos prisilietimo nepaslepentis. Aišku reikia ir rinktis nes ne visada būtina daug lakuoti, sprendimą diktuoja ir pasirinktas dekoravimo būdas. Jei aš naudoju dvikomponentį laką tai jau ant jo tikrai nedėsiu daug sluoksnių padengimo, dvikomponentis ir sukurtas išgauti seno suskilusio lako efektą, tai kur jau jį dar slėpti. Dar vistik svarbu ir tai kokios kokybės dekoruojamas daiktas, dažnai visos tos dėžutės labai prastos plonos fanieros, o taip norisi kiek įmanoma padaryti bent vizualiai jas "prabangesnėmis" o lakavimas padeda Na čia kompe neperteiksi visų niuansų, o jų daug
O man vistiek labai patinka daug sluoksnių lako, jei tik klijuoti paveiksliuką tada tai išties primena gamyklinę produkciją o aš dažnai daug tapybos naudoju, tai tas daugkartinis lakavimas tik pliusas mano rankos prisilietimo nepaslepentis. Aišku reikia ir rinktis nes ne visada būtina daug lakuoti, sprendimą diktuoja ir pasirinktas dekoravimo būdas. Jei aš naudoju dvikomponentį laką tai jau ant jo tikrai nedėsiu daug sluoksnių padengimo, dvikomponentis ir sukurtas išgauti seno suskilusio lako efektą, tai kur jau jį dar slėpti. Dar vistik svarbu ir tai kokios kokybės dekoruojamas daiktas, dažnai visos tos dėžutės labai prastos plonos fanieros, o taip norisi kiek įmanoma padaryti bent vizualiai jas "prabangesnėmis" o lakavimas padeda Na čia kompe neperteiksi visų niuansų, o jų daug
O man patinka kai jaučiasi faktūra medžiagos. Va šitos dėžutės nė už ką nelakuočiau daug kartų, nes ji prarastų savo šilumą. O dabar kai paimi į rankas jauti tuos rievių iškilimus.
Beje tai mano viena pirmųjų dėžučių. Jei pageidausit galėsiu ir dar kąnors parodyt.
Tiesa, dekupažintas tašiukas po apsilankymo skalbimo mašinoje (tos klaidos niekada nekartosiu) atsilaupė siaubingai. Smulkūs elementai nusilupo visai.
Beje tai mano viena pirmųjų dėžučių. Jei pageidausit galėsiu ir dar kąnors parodyt.
Tiesa, dekupažintas tašiukas po apsilankymo skalbimo mašinoje (tos klaidos niekada nekartosiu) atsilaupė siaubingai. Smulkūs elementai nusilupo visai.