turiu didžiulį prašymą: mano kompiuteris buvo "nusprogęs" ir dingo visa kaupta informacija apie dekupažą...

Kažkuri iš mergaičių darė dėžutę su tuo paveikslėliu. Gal galėtumėte pasidalinti?

vaivaj, 08 Geg 2008 - 19:07, parašė:
vaivaj, 08 Geg 2008 - 19:07, parašė: ![]()
Čia, kiek suprantu, specialūs dekupažiniai lipdukai. tai jie tikrai nėra storo ir visai nesijaučia, kad užklijuotas lipdukas
mikaf, 09 Geg 2008 - 00:11, parašė:
mikaf, 09 Geg 2008 - 00:11, parašė: Labą dieną, aš esu naujokė ir SM ir dekupaže, man čia vaivaj liepė ateiti ir viską rodyti. Daugiau nežinau ką sakyti, tai rodau.
~ella~, 09 Geg 2008 - 10:08, parašė:
~ella~, 09 Geg 2008 - 10:08, parašė: ![]()
Aptarinėjote italių rekomendacijas lakuoti keliolika kartų, tai žinokit visai jos protingai tai daro. Kalba eina beabejo apie akrilinį vandens pagrindu laką, nes su kitu daugiau nei kokie 7 sluoksniai jau per akis
, o akrilinis dengiasi labai plonai ir po daugkartinio lakavimo atrodo fantastiškai ir jei dar dengti voleliu tai vaizdelis
![]()
![]()
![]()
Vienintelis stabdis, kantrybės stoka
Esu dariusi vazą ir laistytuvą tai tikrai buvo verta tiek žaisti, kad pamatytum rezultatą. Nuotraukose to neperteiksi, reikia palaikyti rankose
b_i_k, 09 Geg 2008 - 07:59, parašė:
b_i_k, 09 Geg 2008 - 07:59, parašė: ![]()
Super atrodo. Čia kiek suprantu padėkliukai puodeliams. Kuo lakuojat jei nepaslaptis? Akriliniu laku nulakavus limpa. Kaip tą lipnumą panaikinti?
__AUTHOR__ parašė
__AUTHOR__ parašė