Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(vignola @ 2008 05 08, 15:08)
reikia nuo 30 iki 60 kartu  blink.gif  bigsmile.gif ,priklausomai nuo priemones....

lotuliukas.gif tiek dar neteko lakuoti
Atsakyti
QUOTE(white tea @ 2008 05 07, 16:32)
Paprastu rašaliniu printeriu ant ryžinio popieriaus.

white tea
Norejau paklausti koks ant sios dezutes paveiksliukas spausdintas, ar dekupazinis popierius|? Labai graziai atrodo 4u.gif 4u.gif 4u.gif
http://public.fotki....zgervuoge1.html
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 05 08, 16:13)
lotuliukas.gif  tiek dar neteko lakuoti

Man irgi,as dar tik pradedu "dekupazinti" biggrin.gif Bet idomu butu ir taip pabandyti bigsmile.gif,jie raso,kad visos dekupazo mokyklos(Italijoje) skirtingai ziuri i si klausima ax.gif ,bet ju manymu,kuo daugiau lakuoji,tuo geresnis rezultatas,na ir duoda visokius patarimus,kaip geriau ir kokybiskiau tai atlikti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vignola @ 2008 05 08, 15:28)
Man irgi,as dar tik pradedu "dekupazinti" biggrin.gif Bet idomu butu ir taip pabandyti bigsmile.gif,jie raso,kad visos dekupazo mokyklos(Italijoje) skirtingai ziuri i si klausima ax.gif ,bet ju manymu,kuo daugiau lakuoji,tuo geresnis rezultatas,na ir duoda visokius patarimus,kaip geriau ir kokybiskiau tai atlikti ax.gif

gal gali mestelti nuorodą į tą italų puslapiuką? smalsu pasidarė ir man hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 05 08, 16:45)
gal gali mestelti nuorodą į tą italų puslapiuką? smalsu pasidarė ir man hihihi.gif

http://www.decoupando.com/
Atsakyti
QUOTE(pukučiai @ 2008 05 08, 16:21)
white tea
Norejau paklausti koks ant sios dezutes paveiksliukas spausdintas, ar dekupazinis popierius|? Labai graziai atrodo  4u.gif  4u.gif  4u.gif
.html]http://public.fotki.com/skirmagl/gltos-smu...zgervuoge1.html[/url]

Ryzinis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pukučiai @ 2008 05 08, 17:21)
white tea
Norejau paklausti koks ant sios dezutes paveiksliukas spausdintas, ar dekupazinis popierius|? Labai graziai atrodo  4u.gif  4u.gif  4u.gif
http://public.fotki....zgervuoge1.html

white tea, norejau taves paklausti kur tu pirkai tokia grazia dezute, kuri sitoje nuotraukoje yra?
Atsakyti
white tea
Dar norejau paklaust kokia patina naudoji įtrukimams itrinti as tai su jeis varkstu. Viena kart tai isvis suvargau itryniau ir turbut nesulaukiau kol isdzius tai kai lakavau pradejo tokiom kosem veltis doh.gif doh.gif doh.gif tai nezinau ar mano patina bloga ar viskas del to kad neisdziuvus buvo. As dar su tais 2 komponentu lakais nelabai susitvarkau. blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pukučiai @ 2008 05 08, 18:02)
white tea
Dar norejau paklaust kokia patina naudoji įtrukimams itrinti as tai su jeis varkstu. Viena kart tai isvis suvargau itryniau ir turbut nesulaukiau kol isdzius tai kai lakavau pradejo tokiom kosem veltis  doh.gif  doh.gif  doh.gif  tai nezinau ar mano patina bloga ar viskas del to kad neisdziuvus buvo. As dar su tais 2 komponentu lakais nelabai susitvarkau.  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

pabandyk itrukimus patepti su akiu seseliais arba yra specialūs milteliai tam skirti, bet efektas tai tas pats. Ir būtinai palauk kol isdzius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pukučiai @ 2008 05 08, 16:02)
white tea
Dar norejau paklaust kokia patina naudoji įtrukimams itrinti as tai su jeis varkstu. Viena kart tai isvis suvargau itryniau ir turbut nesulaukiau kol isdzius tai kai lakavau pradejo tokiom kosem veltis  doh.gif  doh.gif  doh.gif  tai nezinau ar mano patina bloga ar viskas del to kad neisdziuvus buvo. As dar su tais 2 komponentu lakais nelabai susitvarkau.  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Stamperia firmos dvikomponenčiams rekomenduojama porporina (t.y. birūs milteliai), įtrinama su specialiu šepetėliu. Čia šepetukas ir porporina. Su patina įtrinami kitų firmų sendinimai. Galima ir akių šešėlius naudoti. O lakuojant užsivėlė todėl, kad daug kartų greičiausiai belakuodama braukei toje pačioje vietoje. Stamperia dvikomponenčiai mediumai turi tokią savybę - po sendinimo pirmą lako sluoksnį reikia tepti labai atsargiai ir netepti kelis kartus toje pat vietoje. O sekančius sluoksnius, kai pirmas nudžius, jau gali drąsiai tepti. Kad viskas nepavirstų koše, galima pirmą sluoksnį užpurkšti aerozoliniu laku (pvz. tokiu laku). O tada lakuoti paprastu laku.
Atsakyti
Mergaites, pirmame temos puslapelyje justess22 įlėlusi labai daug informacijos.
Ten visi "taškai", kur Lietuvoje galima įsigyti įvairias dėžutes, priemones dekupažui.

Dėželę su stiklu pirkau ir PusėjePlius, ir iš Domės.
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 05 08, 13:20)
nu jau, klijuoju ir serveteles, ir ant paprasto lapo spausdintus pav., kuriu niekada neploninu, ir tuos lipdukus esu isbandzius, bet simtus kartu niekada nelakuoju, o jaustis ir tikrai nesijaucia  schmoll.gif

Čia, kiek suprantu, specialūs dekupažiniai lipdukai. tai jie tikrai nėra storo ir visai nesijaučia, kad užklijuotas lipdukas 4u.gif
Atsakyti