white tea nuostabus komplektlis neperkrautas, subtilus
O aš tai lipdukais kažkaip nesižaviu. Pas mus pasiūla jų nelabai kažkaip man niekas netiko, nepatiko gal todėl ir neklijuoju
QUOTE(white tea @ 2008 05 07, 19:13)
Aš naudoju Stamperia firmos Crackle Medium. Man su juo susitarti lengviausia, bet irgi kliurkų būna
P.S. Dėželė su rėmeliu tiko.
P.S. Dėželė su rėmeliu tiko.
O kokia tu patina naudoji įtrūkimams daryti?
QUOTE(white tea @ 2008 05 04, 10:48)
Nuostabus darbelis, negaliu atsigėrėti. Gal galėtum aprašyti kaip jį darei ir su kokiomis priemonėmis. Bandysiu ir aš antrajį savo darbelį panašiai puošti tik vietoi mergaitės dėsiu fėją.
QUOTE(vaivaj @ 2008 05 07, 23:04)
Oho, jie dar gali ir suskilinėti Niu ryt bandysiu eksperimentuoti. Manao kolegė irgi iš ten prisipirko, tai kai pasakiau, kuo pradėjau domėtis, kelis lapelius davė
siulyciau pries tai nulakuoti kokius 3 sluoksnius paprastu laku, tada jau daryti su crakais
QUOTE(~ella~ @ 2008 05 08, 09:26)
white tea nuostabus komplektlis neperkrautas, subtilus
O aš tai lipdukais kažkaip nesižaviu. Pas mus pasiūla jų nelabai kažkaip man niekas netiko, nepatiko gal todėl ir neklijuoju
Ačiū, ella.
Man lipdukai irgi Pasirinikimas nedidelis, bet uzklijavus jie daug storesni net už klasikinį dekupažinį. Teks labai pavargti lakuojant, kad nesijaustų kraštų.
QUOTE(pukučiai @ 2008 05 08, 10:38)
O kokia tu patina naudoji įtrūkimams daryti?
tai ne patina, tai pomporina biri.
QUOTE(kristi13 @ 2008 05 08, 11:03)
Nuostabus darbelis, negaliu atsigėrėti. Gal galėtum aprašyti kaip jį darei ir su kokiomis priemonėmis. Bandysiu ir aš antrajį savo darbelį panašiai puošti tik vietoi mergaitės dėsiu fėją.
Dazyta, paveikslėliai, dvikomponentis crackle, itrinimas, lakas. Viskas. Klasika, jokiu stebuklu.
vadinasi neuzeik i temele pora dienu ir kad uzderi groziu
vienas uz kita grazesnis
vienas uz kita grazesnis
QUOTE(white tea @ 2008 05 08, 11:46)
Ačiū, ella.
Man lipdukai irgi Pasirinikimas nedidelis, bet uzklijavus jie daug storesni net už klasikinį dekupažinį. Teks labai pavargti lakuojant, kad nesijaustų kraštų.
nu jau, klijuoju ir serveteles, ir ant paprasto lapo spausdintus pav., kuriu niekada neploninu, ir tuos lipdukus esu isbandzius, bet simtus kartu niekada nelakuoju, o jaustis ir tikrai nesijaucia
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 05 08, 14:20)
nu jau, klijuoju ir serveteles, ir ant paprasto lapo spausdintus pav., kuriu niekada neploninu, ir tuos lipdukus esu isbandzius, bet simtus kartu niekada nelakuoju, o jaustis ir tikrai nesijaucia
O kiek kartu mazdaug lakuoji,jeigu storesnis popierius?
aciu
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 05 08, 14:20)
Reiktų pabandyti, jei rasčiau gražių ("Žaislų planetoje" yra daug vaikiška tematika)
QUOTE(vignola @ 2008 05 08, 13:24)
kokie 2-3 kartai pries craka, ir paskui dar kokie 3-4, priklausomai nuo laiko ir nuotaikos, kaip ziurisi
Dabar viena esu pradejus daryti, bet su ja tai vargo vargelio, jau nezinau kiek ji ten lakuota, ir vis tiek ta mediena siurksti , dar taip nera niekada buve
QUOTE(white tea @ 2008 05 08, 13:24)
Reiktų pabandyti, jei rasčiau gražių ("Žaislų planetoje" yra daug vaikiška tematika)
turi omeny pervedamus paveiksliukus?
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 05 08, 14:39)
kokie 2-3 kartai pries craka, ir paskui dar kokie 3-4, priklausomai nuo laiko ir nuotaikos, kaip ziurisi
Dabar viena esu pradejus daryti, bet su ja tai vargo vargelio, jau nezinau kiek ji ten lakuota, ir vis tiek ta mediena siurksti , dar taip nera niekada buve
Siandien taves paklausiau ir beveik is karto radau tokia idomia informacija italiskame saite...ten jie raso,kad maziausiai lakavimu reikia servetelems (paprastu laku vandens pagrindu) uztenka 10 kartu...jeigu naudoti flatting arba flatting gel 5 - 7, bet jeigu naudoji dekup. popieriu lakuoti reikia nuo 30 iki 60 kartu ,priklausomai nuo priemones....