Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

white tea nuostabus komplektlis thumbup.gif neperkrautas, subtilus wub.gif wub.gif
O aš tai lipdukais kažkaip nesižaviu. Pas mus pasiūla jų nelabai g.gif kažkaip man niekas netiko, nepatiko gal todėl ir neklijuoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(white tea @ 2008 05 07, 19:13)
Aš naudoju Stamperia firmos Crackle Medium. Man su juo susitarti lengviausia, bet irgi kliurkų būna  blush2.gif

P.S. Dėželė su rėmeliu tiko.  thumbup.gif

O kokia tu patina naudoji įtrūkimams daryti?
Atsakyti
QUOTE(white tea @ 2008 05 04, 10:48)
Rodau savo naują darbelį
user posted image

Nuostabus darbelis, negaliu atsigėrėti. Gal galėtum aprašyti kaip jį darei ir su kokiomis priemonėmis. Bandysiu ir aš antrajį savo darbelį panašiai puošti tik vietoi mergaitės dėsiu fėją.
Atsakyti
QUOTE(vaivaj @ 2008 05 07, 23:04)
Oho, jie dar gali ir suskilinėti  thumbup.gif  Niu ryt bandysiu eksperimentuoti. Manao kolegė irgi iš ten prisipirko, tai kai pasakiau, kuo pradėjau domėtis, kelis lapelius davė ax.gif

siulyciau pries tai nulakuoti kokius 3 sluoksnius paprastu laku, tada jau daryti su crakais
Atsakyti
QUOTE(~ella~ @ 2008 05 08, 09:26)
white tea nuostabus komplektlis  thumbup.gif  neperkrautas, subtilus  wub.gif  wub.gif
O aš tai lipdukais kažkaip nesižaviu. Pas mus pasiūla jų nelabai  g.gif  kažkaip man niekas netiko, nepatiko gal todėl ir neklijuoju  g.gif

Ačiū, ella.
Man lipdukai irgi schmoll.gif Pasirinikimas nedidelis, bet uzklijavus jie daug storesni net už klasikinį dekupažinį. Teks labai pavargti lakuojant, kad nesijaustų kraštų.

QUOTE(pukučiai @ 2008 05 08, 10:38)
O kokia tu patina naudoji įtrūkimams daryti?

tai ne patina, tai pomporina biri.

QUOTE(kristi13 @ 2008 05 08, 11:03)
Nuostabus darbelis, negaliu atsigėrėti. Gal galėtum aprašyti kaip jį darei ir su kokiomis priemonėmis. Bandysiu ir aš antrajį savo darbelį panašiai puošti tik vietoi mergaitės dėsiu fėją.

Dazyta, paveikslėliai, dvikomponentis crackle, itrinimas, lakas. Viskas. Klasika, jokiu stebuklu.
Atsakyti
vadinasi neuzeik i temele pora dienu ir kad uzderi groziu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
vienas uz kita grazesnis thumbup.gif thumbup.gif ax.gif
Atsakyti
[quote=white tea,2008 05 07, 14:24]
Ir aš parodysiu darbeli

Komplektėlis mažai mergytei (tikiuosi, jog užsakovei patiks blush2.gif )
user posted image...
tikrai lb cute wub.gif
Atsakyti
QUOTE(white tea @ 2008 05 08, 11:46)
Ačiū, ella.
Man lipdukai irgi  schmoll.gif Pasirinikimas nedidelis, bet uzklijavus jie daug storesni net už klasikinį dekupažinį. Teks labai pavargti lakuojant, kad nesijaustų  kraštų.

nu jau, klijuoju ir serveteles, ir ant paprasto lapo spausdintus pav., kuriu niekada neploninu, ir tuos lipdukus esu isbandzius, bet simtus kartu niekada nelakuoju, o jaustis ir tikrai nesijaucia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 05 08, 14:20)
nu jau, klijuoju ir serveteles, ir ant paprasto lapo spausdintus pav., kuriu niekada neploninu, ir tuos lipdukus esu isbandzius, bet simtus kartu niekada nelakuoju, o jaustis ir tikrai nesijaucia  schmoll.gif

O kiek kartu mazdaug lakuoji,jeigu storesnis popierius?
aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 05 08, 14:20)
nu jau, klijuoju ir serveteles, ir ant paprasto lapo spausdintus pav., kuriu niekada neploninu, ir tuos lipdukus esu isbandzius, bet simtus kartu niekada nelakuoju, o jaustis ir tikrai nesijaucia  schmoll.gif

Reiktų pabandyti, jei rasčiau gražių ("Žaislų planetoje" yra daug vaikiška tematika)
Atsakyti
QUOTE(vignola @ 2008 05 08, 13:24)
O kiek kartu mazdaug lakuoji,jeigu storesnis popierius?
aciu smile.gif

kokie 2-3 kartai pries craka, ir paskui dar kokie 3-4, priklausomai nuo laiko ir nuotaikos, kaip ziurisi
Dabar viena esu pradejus daryti, bet su ja tai vargo vargelio, jau nezinau kiek ji ten lakuota, ir vis tiek ta mediena siurksti doh.gif , dar taip nera niekada buve schmoll.gif

QUOTE(white tea @ 2008 05 08, 13:24)
Reiktų pabandyti, jei rasčiau gražių ("Žaislų planetoje" yra daug vaikiška tematika)

turi omeny pervedamus paveiksliukus?
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 05 08, 14:39)
kokie 2-3 kartai pries craka, ir paskui dar kokie 3-4, priklausomai nuo laiko ir nuotaikos, kaip ziurisi
Dabar viena esu pradejus daryti, bet su ja tai vargo vargelio, jau nezinau kiek ji ten lakuota, ir vis tiek ta mediena siurksti  doh.gif , dar taip nera niekada buve  schmoll.gif

Siandien taves paklausiau ir beveik is karto radau tokia idomia informacija italiskame saite...ten jie raso,kad maziausiai lakavimu reikia servetelems (paprastu laku vandens pagrindu) uztenka 10 kartu...jeigu naudoti flatting arba flatting gel 5 - 7, bet jeigu naudoji dekup. popieriu lakuoti reikia nuo 30 iki 60 kartu blink.gif bigsmile.gif ,priklausomai nuo priemones....
Atsakyti