Labai silta paskutine white tea dezute su mergaite rozine. Noreciau paklausti ar cia daryta su vienkomponenciu derinant tamsius itrukimus ir sviesia spalva + paveikslelis ant virsaus ir lakavimas?
QUOTE(Gabii__ @ 2008 05 05, 09:11)
siaip manau kaip pirma karta darant tai kuo lygesnis...be kampu...medinis objektas...tiktu pradziai...bet siaip galima pradeti ant kokio tik nori...bedarant ir isigilinsi i visus niuansus...bet siaip manau lengviau bent ant medzio pradeti...
o del serveteliu./...tai ziurint ka tu megsti, kokie paveiksliukai patinka...as pvz siaip megstu ornamentus...kiti tik kazkokius motyvus...siaip tai siuliciau aiksu nusipirkti tokia kur galetum issikirpti kazka...matysi kaip kas atrodo..
nu...net nebezinau kaip cia viska ir parasyti:)nusipirk daikta koki,serveteliu patinkanciu ir kitu reikalingu priemoniu ir bandyk...gali ispirmo karto nepavykti...bet gal is 2 pavyks:)be to paskui turesi konkrecius klausimus...kas kaip ir kur nesigavo...o dabar labai cia abstraktu...
o del serveteliu./...tai ziurint ka tu megsti, kokie paveiksliukai patinka...as pvz siaip megstu ornamentus...kiti tik kazkokius motyvus...siaip tai siuliciau aiksu nusipirkti tokia kur galetum issikirpti kazka...matysi kaip kas atrodo..
nu...net nebezinau kaip cia viska ir parasyti:)nusipirk daikta koki,serveteliu patinkanciu ir kitu reikalingu priemoniu ir bandyk...gali ispirmo karto nepavykti...bet gal is 2 pavyks:)be to paskui turesi konkrecius klausimus...kas kaip ir kur nesigavo...o dabar labai cia abstraktu...
Ačiū labai už atsakymą
Tai aš gal tuomet nuspirksiu kokią stačiakampę medinę dėžutę bandymams
O daugiau man reikia... akrilinių baltų dažų, tepukų, kempinėlių, tų servetėlių, lipalo ir lako? Ar dar kažko? Aišku klausimai kils bedarant, na čia man baisaii įdomu, nekantrauju pabandyt, gaila, kad šiandien neturiu galimybės iki parduotuvių sulakstyt
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 05 05, 09:14)
Labai silta paskutine white tea dezute su mergaite rozine. Noreciau paklausti ar cia daryta su vienkomponenciu derinant tamsius itrukimus ir sviesia spalva + paveikslelis ant virsaus ir lakavimas?
ne, čia su dvikomponenčiu.
gali dar svitrinio popieriaus prigriebt ir grunto...paruost dezutei...
QUOTE(pavonija @ 2008 05 01, 09:25)
7 eurai tai tas pats ir bus 24 Lt. vadinasi pas mus nėra žiauriai brangiai, reik nusipirkti, parašyk jei gražiai suskils ant klijų, gal nors čia sutaupysiu
Ispandziau Gum Arabic ir ant kliju, bet man nesuskilinejo, tik vaza sugadinau
ant lako graziai suskilo! kaip man tokiai nekantriai labai patiko, kad dziovinant dziovinyuvu iskart skyla, nereikia laukti
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 05 05, 09:14)
Vaje kaip čia viskas sudėtinga
QUOTE(Gabii__ @ 2008 05 05, 09:21)
gali dar svitrinio popieriaus prigriebt ir grunto...paruost dezutei...
OK ir dar pačią dėžutę
mano pirkinių sąrašas:
senukuose
akrilinių baltų dažų
teptuką dažymui, lakavimui
kempinėlę
lako (kokio???)
grunto (kokio???)
lipalo
švitrinio popieriaus
dėžutę
spec. Parduotuvėj(kokioj???)
servetėlių
Jei nesunku permeskit akim, ar viską užrašiau
Ir dar... servetėlės žiūriu AlanDeko, Maximoj rašoma yra (1 psl.), o kaip jų klausti? Servetėlės dekupažui? Taip ir vadinasi?
nu kaip ir viskas...nors sepeteliu tai as seniuose nepirkciau...jei jau busi spec parduotuveje,tai ten ir nusipirk normaliu...lakas priklauso kokio pati nori...perzvelk pirmajame psl..kur darbeliai yra...ten ir priemones yra...
del serveteliu...tai paprastos serveteles..kurias naudoji ant stalo...tik kitos buna visai paprastos, be jokiu grozybiu...o kitur...su ivairiais piesiniais...siaip alandeko servetles tai man labai patinka...jos kokybiskos..tik ganetinai brangios...dar zanoj yra...
ir manau, kad susipirkus viska bedarydama gali visvien kazko pritrukti:)jei taip skrupulingai cia viska susipirksi...papunksciui viska darysi, neeksperimentuosi...tai nesigaus gerai...idek fantazija,meiles...ir viskas gausis:)
jei paklausi kokioj maximoj serveteliu decupazui,tai 90 %, kad pasiziures issputusiom akim ir nelabai ka supras:)
del serveteliu...tai paprastos serveteles..kurias naudoji ant stalo...tik kitos buna visai paprastos, be jokiu grozybiu...o kitur...su ivairiais piesiniais...siaip alandeko servetles tai man labai patinka...jos kokybiskos..tik ganetinai brangios...dar zanoj yra...
ir manau, kad susipirkus viska bedarydama gali visvien kazko pritrukti:)jei taip skrupulingai cia viska susipirksi...papunksciui viska darysi, neeksperimentuosi...tai nesigaus gerai...idek fantazija,meiles...ir viskas gausis:)
jei paklausi kokioj maximoj serveteliu decupazui,tai 90 %, kad pasiziures issputusiom akim ir nelabai ka supras:)
Sveikos,
na aš dar visai naujokė, bet tas noras pasidalyti savo "pasiekimais"
Mano pirmieji darbeliai
http://picasaweb.goo...875361103923154
http://picasaweb.goo...875365398890466
http://picasaweb.goo...686963500778786
na aš dar visai naujokė, bet tas noras pasidalyti savo "pasiekimais"
Mano pirmieji darbeliai
http://picasaweb.goo...875361103923154
http://picasaweb.goo...875365398890466
http://picasaweb.goo...686963500778786
nesimato...idek isnaujo
o dabar gerai:)
Papildyta:
nu kaip pirmieji darbeliai labai pukus...negaliu normaliai vertinti...siaip daug visko isbandyta...viskas normaliai...tik ...na man asmeniskai spalvos tokios nelimpa...todel is tos puses grazu,ar ne,,tai nevertinsiu nes pati megstu visai kitokio stiliaus:), nors gal jis kitiem irgi neprie sirdies:)
bet siaip saunuole...
o dabar gerai:)
Papildyta:
nu kaip pirmieji darbeliai labai pukus...negaliu normaliai vertinti...siaip daug visko isbandyta...viskas normaliai...tik ...na man asmeniskai spalvos tokios nelimpa...todel is tos puses grazu,ar ne,,tai nevertinsiu nes pati megstu visai kitokio stiliaus:), nors gal jis kitiem irgi neprie sirdies:)
bet siaip saunuole...
Aš tik bandau, tikrai nepretenduoju į didžiuosius menus
klausykitės nugi faina ,kad darai
as gi nieko blogo nenoriu pasakyti as irgi savo malonumui tik darau...ir nesakau, kad daug suprantu...tik pasakiau savo nuomone bet juk nesakiau kad kazkas negerai...ar negrazu