Sveikinu visas mamas/busimas mamas su Motinos diena!
QUOTE(kornelija.k @ 2008 05 04, 09:50)
white tea labai grazu
QUOTE(Ingeliukė @ 2008 05 04, 10:40)
fantastika
Ačiū
QUOTE(white tea @ 2008 05 04, 16:11)
Ačiū
Ar daug įgūdžių reikia, kad tokį grožį padaryti?
Ir dar norėjau paklausti, ar eina uždėti nuotrauką, ta prasme grynai vaiko? Aš norėčiau kažką panašaus padaryti krikštynoms vaikučiams ir krikštatėviams, dar turiu 4 mėnesius, ar spėčiau išmokti?
QUOTE(Ingeliukė @ 2008 05 04, 18:08)
Ar daug įgūdžių reikia, kad tokį grožį padaryti?
Ir dar norėjau paklausti, ar eina uždėti nuotrauką, ta prasme grynai vaiko? Aš norėčiau kažką panašaus padaryti krikštynoms vaikučiams ir krikštatėviams, dar turiu 4 mėnesius, ar spėčiau išmokti?
as manau ismoktum. galima ir nuotrauka uzdeti, tik gal tegul profes papasakoja, nes as dar irgi tik eksperimentavimu uzsiimu 4 men tai laiko sociai
Išmoktum, jokių problemų.
Tik vaikiuko nuotraukos aš nedėčiau. Ne todėl, kad negražu, bet dėl etinio požiūrio. (o kaip žmogaus, šiek tiek išmamančio energetikos dėsnius, nuomonė šiuo klausimu iš vis griežta); Bet čia jau kiekvieno asmeninis reikalas.
Tik vaikiuko nuotraukos aš nedėčiau. Ne todėl, kad negražu, bet dėl etinio požiūrio. (o kaip žmogaus, šiek tiek išmamančio energetikos dėsnius, nuomonė šiuo klausimu iš vis griežta); Bet čia jau kiekvieno asmeninis reikalas.
QUOTE(white tea @ 2008 05 04, 10:48)
Rodau savo naują darbelį
white tea kokia grazi dezute
O cia dekupazinis popierius ar servetele?
Papildyta:
QUOTE(pukučiai @ 2008 05 03, 19:58)
Labas merginos senokai pas jus rodžiaus. Paskaitinėjau ir radau gerų sprendimų mažoms problemėlėms spręsti su kuriomis teko susidurti) nusprendžiau paskutinį darbelį jūsų teismui pateikti
Grazu
QUOTE(white tea @ 2008 05 04, 20:27)
net idomu pasidare, nes as i ateiti irgi masciau kazka padaryti su nuotrauka. bet o tai kaip pvz puodeliai daromii su nuotraukom ar siaip visoki dalykeliai, tai irgi negalim askaitosi? ir ar cia labiau neetiska skaitosi ir del ko? ar jau gryn del energetikos? papasakok nes labai jau suintrigavai
kadangi aš nesu labai patysrusi dekupaže, tai norėjau paklausti, o visokias dėžutes, galima daryti nebūtinai ant medinių specialių dėžučių? Nes aš čia prisižiūrejau, kad nevien ant tokių darote
Kornelija.k, tai mano asmeninis požiūris.
Tačiau visasi laikais su portretu elgdavosi pagarbiai, pagaliau tai įrankis susisiekti su žmogumi.
Iš mistikos serijos. Buvo tikima, jog tam tikri augalai turi magiškas savybes ir jei piešiant portretą bus panaudoti tam tikri augalų deriniai (kaip ornamentas, puokštė ir pan. tos savybės persiduos portrete esančiam žmogui). Aišku, tai burtai.
Tačiau nedidelis paveikslėlis, koliažas sudarytas iš tam tikrų "magiškų" augalų - tikrai turi stiprų energetinį lauką. Kiekvienas augalas turi savo reikšmę, pvz. graikinis riešutas - tai protas ir sugebėjimas valdyti, aguona - sapnas. Ir pan.
Kadangi ši tema nesusijusi su dekupažu, aš pabandysiu paaiškinti per až.
Tačiau visasi laikais su portretu elgdavosi pagarbiai, pagaliau tai įrankis susisiekti su žmogumi.
Iš mistikos serijos. Buvo tikima, jog tam tikri augalai turi magiškas savybes ir jei piešiant portretą bus panaudoti tam tikri augalų deriniai (kaip ornamentas, puokštė ir pan. tos savybės persiduos portrete esančiam žmogui). Aišku, tai burtai.
Tačiau nedidelis paveikslėlis, koliažas sudarytas iš tam tikrų "magiškų" augalų - tikrai turi stiprų energetinį lauką. Kiekvienas augalas turi savo reikšmę, pvz. graikinis riešutas - tai protas ir sugebėjimas valdyti, aguona - sapnas. Ir pan.
QUOTE(kornelija.k @ 2008 05 04, 19:09)
as manau ismoktum. galima ir nuotrauka uzdeti, tik gal tegul profes papasakoja, nes as dar irgi tik eksperimentavimu uzsiimu 4 men tai laiko sociai
Na pradėsiu, važiuosiu rytoj ieškoti pirkti piemonių it bndysiu
O sakykit, nuo ko geriausia pradėti visiškai neturint įgūdžių? Nuo kokios medinės dėžutės, vazelės ar stiklainio? Nuo kokios medžiagos ir kokios formos?
Ir pirkti tikriausiai tas servetėles kur iš karto su piešinuku? Ar kaip ten? na atleiskit, jei kvailai klausiu, bet man niekad nebandžiusiai išvis milijonas klausimų
QUOTE(white tea @ 2008 05 04, 19:27)
Aš nebuvau girdėjus tokio dalyko
Pamaniau, kad būtų gražu padaryti tokias dėžutes krikštatėviams dovanų su vaikiukų nuotraukomis, o į jas sudėti įvairias smulkmenas atminimui
QUOTE(kornelija.k @ 2008 05 04, 21:05)
net idomu pasidare, nes as i ateiti irgi masciau kazka padaryti su nuotrauka. bet o tai kaip pvz puodeliai daromii su nuotraukom ar siaip visoki dalykeliai, tai irgi negalim askaitosi? ir ar cia labiau neetiska skaitosi ir del ko? ar jau gryn del energetikos? papasakok nes labai jau suintrigavai
Ir man labai įdomu
QUOTE(white tea @ 2008 05 05, 07:48)
Kornelija.k, tai mano asmeninis požiūris.
Būk gera, be galo įdomu man, papasakok plačiau, vistik manau čia į temą būtų
siaip manau kaip pirma karta darant tai kuo lygesnis...be kampu...medinis objektas...tiktu pradziai...bet siaip galima pradeti ant kokio tik nori...bedarant ir isigilinsi i visus niuansus...bet siaip manau lengviau bent ant medzio pradeti...
o del serveteliu./...tai ziurint ka tu megsti, kokie paveiksliukai patinka...as pvz siaip megstu ornamentus...kiti tik kazkokius motyvus...siaip tai siuliciau aiksu nusipirkti tokia kur galetum issikirpti kazka...matysi kaip kas atrodo..
nu...net nebezinau kaip cia viska ir parasyti:)nusipirk daikta koki,serveteliu patinkanciu ir kitu reikalingu priemoniu ir bandyk...gali ispirmo karto nepavykti...bet gal is 2 pavyks:)be to paskui turesi konkrecius klausimus...kas kaip ir kur nesigavo...o dabar labai cia abstraktu...
o del serveteliu./...tai ziurint ka tu megsti, kokie paveiksliukai patinka...as pvz siaip megstu ornamentus...kiti tik kazkokius motyvus...siaip tai siuliciau aiksu nusipirkti tokia kur galetum issikirpti kazka...matysi kaip kas atrodo..
nu...net nebezinau kaip cia viska ir parasyti:)nusipirk daikta koki,serveteliu patinkanciu ir kitu reikalingu priemoniu ir bandyk...gali ispirmo karto nepavykti...bet gal is 2 pavyks:)be to paskui turesi konkrecius klausimus...kas kaip ir kur nesigavo...o dabar labai cia abstraktu...