Vienas klausimas ka galima naudoti vietoj lako?(turiu omenyje, kad butu galima pakeisti i kokia nors priemone kuria galima rasti buityje)
QUOTE(Lachesė @ 2008 05 03, 14:54)
miela dėžutė ,žaviuosi gyvūnų motyvais,kas juos daro,kažkaip vis neprisiruošiu turiu tokius arklius, kai tik padarysiu užsakymą,tada jau leisiu ir sau su gyvūnikais dekoruoti .
Lauksime tavo gyvuneliu
Papildyta:
QUOTE(dragon.fly @ 2008 05 03, 14:55)
Vienas klausimas ka galima naudoti vietoj lako?(turiu omenyje, kad butu galima pakeisti i kokia nors priemone kuria galima rasti buityje)
Kazkodel manau, kad nera pakaitalu lakams O kodel tokia mintis tau sove ?
nagų lakas bet žiauriai smirda ,nors kažkada is man pagelbėjo darant 3d
pažadu ,kad bus ir gyvuniukai
QUOTE(Lachesė @ 2008 05 03, 15:00)
nagų lakas bet žiauriai smirda ,nors kažkada is man pagelbėjo darant 3d
Na nebent nagu lakas, bet su juo dideliam daiktui daug vargo butu o ir ne vienas buteliukas sueitu
Kaip gaila na nemanau kad nagu lako man uztektu aptept geliu vazona nebutu labai gera mintis As turiu lako su beicu. ar tas beicas labai keicia spalva?
QUOTE(dragon.fly @ 2008 05 03, 15:14)
Kaip gaila na nemanau kad nagu lako man uztektu aptept geliu vazona nebutu labai gera mintis As turiu lako su beicu. ar tas beicas labai keicia spalva?
paprasčiausias būdas patikrinti, kiek spalvos yra tame tavo lake - patepti truputį ant kokios nereikalingos lentelės ar bent ant popieriaus lapelio. Bet į tokius klausimus kažin ar tau atsakys kas - beicų yra begalės rūšių Jei ruošies ir daugiau vazonų ar kokių daiktų dekupažint, tai paprasčiausia yra nusipirkti kad ir vandens pagrindu kokį laką, kad nesmirdėtų ir namie dirbt galėtum
+2008 05 03, 21:45-->
Taip tai siuvimo masina . "Verita" jei tokia pamena kas nors. Ji koki 20 metu senumo. bet kai aš tokia rimta siuvėja man vis dar gera.
QUOTE(Kotryna @ 2008 05 03, 21:45)
labai gražu o sitas lagaminas tai siuvimo masina?
Taip tai siuvimo masina . "Verita" jei tokia pamena kas nors. Ji koki 20 metu senumo. bet kai aš tokia rimta siuvėja man vis dar gera.
Sveikos, merginos,
pasakiškai gražu viskas pas jus
Aš pirmą kartą pamačiau tokį būdą, perskaičiau visą temikę šią ir preitą, ir taip užsidegiau, ir man reikia daug ką padaryt namie bet šiandien jau nebeskaitysiu, einu miegot, jaučiu neužilgo apipisliu klausimais arba pasirodysiu su kokiu savo "pirmu blynu"
Na tikrai, šaunuolės VISOS, fantastika
pasakiškai gražu viskas pas jus
Aš pirmą kartą pamačiau tokį būdą, perskaičiau visą temikę šią ir preitą, ir taip užsidegiau, ir man reikia daug ką padaryt namie bet šiandien jau nebeskaitysiu, einu miegot, jaučiu neužilgo apipisliu klausimais arba pasirodysiu su kokiu savo "pirmu blynu"
Na tikrai, šaunuolės VISOS, fantastika