Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

Vienas klausimas ka galima naudoti vietoj lako?(turiu omenyje, kad butu galima pakeisti i kokia nors priemone kuria galima rasti buityje) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 05 03, 14:54)
miela dėžutė ,žaviuosi gyvūnų motyvais,kas juos daro,kažkaip vis neprisiruošiu  blush2.gif  turiu tokius arklius, kai tik padarysiu užsakymą,tada jau leisiu ir sau su gyvūnikais dekoruoti .

Lauksime tavo gyvuneliu mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dragon.fly @ 2008 05 03, 14:55)
Vienas klausimas ka galima naudoti vietoj lako?(turiu omenyje, kad butu galima pakeisti i kokia nors priemone kuria galima rasti buityje) g.gif

Kazkodel manau, kad nera pakaitalu lakams g.gif O kodel tokia mintis tau sove ? smile.gif
Atsakyti
nagų lakas smile.gif bet žiauriai smirda ,nors kažkada is man pagelbėjo darant 3d smile.gif

pažadu ,kad bus ir gyvuniukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 05 03, 15:00)
nagų lakas smile.gif bet žiauriai smirda ,nors kažkada is man pagelbėjo darant 3d smile.gif

pažadu ,kad bus ir gyvuniukai smile.gif

Na nebent nagu lakas, bet su juo dideliam daiktui daug vargo butu lotuliukas.gif o ir ne vienas buteliukas sueitu lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaip gaila verysad.gif na nemanau kad nagu lako man uztektu aptept geliu vazona nebutu labai gera mintis biggrin.gif As turiu lako su beicu. ar tas beicas labai keicia spalva?
Atsakyti
QUOTE(dragon.fly @ 2008 05 03, 15:14)
Kaip gaila  verysad.gif na nemanau kad nagu lako man uztektu aptept geliu vazona nebutu labai gera mintis biggrin.gif As turiu lako su beicu. ar tas beicas labai keicia spalva?

paprasčiausias būdas patikrinti, kiek spalvos yra tame tavo lake - patepti truputį ant kokios nereikalingos lentelės ar bent ant popieriaus lapelio. Bet į tokius klausimus kažin ar tau atsakys kas - beicų yra begalės rūšių rolleyes.gif Jei ruošies ir daugiau vazonų ar kokių daiktų dekupažint, tai paprasčiausia yra nusipirkti kad ir vandens pagrindu kokį laką, kad nesmirdėtų ir namie dirbt galėtum wink.gif
Atsakyti
Labas merginos senokai pas jus rodžiaus. Paskaitinėjau ir radau gerų sprendimų mažoms problemėlėms spręsti su kuriomis teko susidurti) nusprendžiau paskutinį darbelį jūsų teismui pateikti blush2.gif blush2.gif blush2.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(pukučiai @ 2008 05 03, 20:58)
Labas merginos senokai pas jus rodžiaus. Paskaitinėjau ir radau gerų sprendimų mažoms problemėlėms spręsti su kuriomis teko susidurti)  nusprendžiau paskutinį darbelį jūsų teismui pateikti  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

user posted image

user posted image

labai gražu thumbup.gif o sitas lagaminas tai siuvimo masina?
Atsakyti
smile.gif+2008 05 03, 21:45-->
QUOTE(Kotryna smile.gif @ 2008 05 03, 21:45)
labai gražu  thumbup.gif o sitas lagaminas tai siuvimo masina?

Taip tai siuvimo masina biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif. "Verita" jei tokia pamena kas nors. Ji koki 20 metu senumo. blush2.gif blush2.gif blush2.gif bet kai aš tokia doh.gif rimta siuvėja man vis dar gera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukučiai: 03 gegužės 2008 - 21:41
Sveikos, merginos,
pasakiškai gražu viskas pas jus wub.gif
Aš pirmą kartą pamačiau tokį būdą, perskaičiau visą temikę šią ir preitą, ir taip užsidegiau, ir man reikia daug ką padaryt namie ax.gif bet šiandien jau nebeskaitysiu, einu miegot, jaučiu neužilgo apipisliu klausimais arba pasirodysiu su kokiu savo "pirmu blynu" blush2.gif
Na tikrai, šaunuolės VISOS, fantastika thumbup.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingeliukė: 03 gegužės 2008 - 21:51
Rodau savo naują darbelį
user posted image
Atsakyti
white tea thumbup.gif labai grazu
Atsakyti