Įkraunama...
Įkraunama...

WELEDA

QUOTE(sultru beauty @ 2008 07 01, 15:56)
as jo jau pora savaiciu nenaudojau... g.gif  mat ejau i masazus,ti mane ten visa kuna masazuodavo vynuogiu kauliuku aliejum, o kojas medum..ti man rodes primaitindavo oda pakankamai..tik po deginimosi tepdavau dar sintetiniais likusiais,kur pribaigt labai norejau....  tai net nezinau is kur cia toks rezultatas... gal nuo molio anticeliulitinio  blink.gif  ipildavau as i ji aliejuko,ti kojos svelnios po jo ant tiek,kad jokio kremo netepu po to... bet gal reikia matomai....  ax.gif

sunku pasakyti g.gif bet deginimaisi tikrai labai isssausina musu oda, tad matyt jai pritruko dregmes g.gif
Atsakyti
galiu prisideti prie pagiriamojo zodzio weledos rozmarinu sampunui, tikrai ispurina plaukus kaip ne vienas kitas iskaitant cheminius, va tik idomu ar ir su pleiskanom susitvarkys jis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 07 01, 15:11)
niu laukiu saviskio, labai tikiuosi, kad ir man patiks ax.gif

o tu ji is natractivo uzsisakei? kiek mokejai? ar daug pigiau gavosi?
Atsakyti
QUOTE(limbi @ 2008 07 01, 17:22)
Man alijošiaus irgi patikdavo, bet šitas nepanašus, bent jau man biggrin.gif  O naudojas tai man visi kūno losjonai negreit, tai šitas irgi ne išimtis, net nespėjau išnaudot ir galiojimo laikas baigės biggrin.gif

aisku...teks rizikuot savo pinigine matomai,kad issiaiskint,ar man patiks biggrin.gif 4u.gif
QUOTE(linutiaaa @ 2008 07 01, 17:24)
sunku pasakyti g.gif  bet deginimaisi tikrai labai isssausina musu oda, tad matyt jai pritruko dregmes g.gif

matyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 07 01, 16:20)
tikekimes  4u.gif

o man va kojos pradejo sauset,matyt nuo daznesnio skutimo ir deginimosi,visgi vasara.... mastau,gal reik weledos pieneli kunui su alijosium nusipirkt,gyre cia mergaites kazkada. nebandei?

aš turėjau su dedešvomis. kvapas savotiškas. kažkokių vaistažolių. bet man pats pienelis labai patiko. nuo baseino buvo kūnas išsausėjęs - padėjo. nors jis maitinantis, bet jokio riebumo jausmo nejaučiau. o sunaudojau... hm..gal per 3mėn. tikrai geras produktas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2008 07 01, 21:12)
o tu ji is natractivo uzsisakei? kiek mokejai? ar daug pigiau gavosi?

joa, kaip tik laukiu jo, nzn vat, kiek jis dabar kainuoja, ar pabranges ar ne, man gavosi apie 18lt. siaip pastebejau, kad tarkim logonos sampunas pusiau ten pigiau buna.
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 07 02, 00:00)
joa, kaip tik laukiu jo, nzn vat, kiek jis dabar kainuoja, ar pabranges ar ne, man gavosi  apie 18lt. siaip pastebejau, kad tarkim logonos sampunas pusiau ten pigiau buna.

oho. beveik 10lt pigiau. vakar farmoj čiupinėjau. tai šampūnas 26lt su centais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 07 01, 23:41)
aš turėjau su dedešvomis. kvapas savotiškas. kažkokių vaistažolių. bet man pats pienelis labai patiko. nuo baseino buvo kūnas išsausėjęs - padėjo. nors jis maitinantis, bet jokio riebumo jausmo nejaučiau. o sunaudojau... hm..gal per 3mėn. tikrai geras produktas. mirksiukas.gif

4u.gif
Atsakyti
kažin kada pasieks lietuvą tie nauji weledos šampūnai su normaliom pakuotėm biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 07 02, 14:43)
kažin kada pasieks lietuvą tie nauji weledos šampūnai su normaliom pakuotėm biggrin.gif

tikekimes greit biggrin.gif

as va nutariau,kad sveitklio weledos antra karta tikrai nepirkciau,to su berzu ekstraktu... erzina jis mane... doh.gif

galeciau net parduot,jei kam norisi, like kokie 2/3...
slovinu kava, tsakant wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 07 02, 15:02)
tikekimes greit  biggrin.gif 

as va nutariau,kad sveitklio weledos antra karta tikrai nepirkciau,to su berzu ekstraktu... erzina jis mane...  doh.gif

galeciau net parduot,jei kam norisi, like kokie 2/3... 
slovinu kava, tsakant  wub.gif

kava tikrai gėris thumbup.gif
manau atsiras kas norės išbandyti. buvo planuojančių pirkti man atrodo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 07 02, 15:27)
kava tikrai gėris thumbup.gif
manau atsiras kas norės išbandyti. buvo planuojančių pirkti man atrodo unsure.gif

neatsiras,tai neatsiras. pati subaigsiu ax.gif
Atsakyti