Įkraunama...
Įkraunama...

WELEDA

QUOTE(Palomina @ 2008 06 24, 09:02)
tai papasakok ka naudojai? kas patiko, o kas nelabai?  ax.gif  4u.gif

Užsikabinau dar tada, kai Lietuvoje šios kosmetikos nebuvo. Pirkau Vokietijoje. Visų pirma patinka kvapas, ne per daug erzinantis, bet malonus. Daugiausia naudoju šampūnus ir kūno priežiūros priemones.
Plaukams rozmarinų serija tikrai labai patinka rezultatas - minkšti ir švelnūs plaukai (vyras mano net naudoja). Jis toks tonizuojančio poveikio, švaros pojūtis smile.gif
Su celiulitu nesusidūriau, patinka rožių serija. Kitų nelabai naudojau, tik medetkų ir kaštonų kai kuriuos produktus.
Galvoju dabar dar ‚baby‘ seriją pabandyti savo mažylei. Bet niekaip nepabaigiam esamų priemonių, bet vasaros seriją (apsaugines priemones nuo saulės) žadu pirkti visai šeimai thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(za.ja @ 2008 06 24, 13:05)
Užsikabinau dar tada, kai Lietuvoje šios kosmetikos nebuvo. Pirkau Vokietijoje. Visų pirma patinka kvapas, ne per daug erzinantis, bet malonus. Daugiausia naudoju šampūnus ir kūno priežiūros priemones.
Plaukams rozmarinų serija tikrai labai patinka rezultatas - minkšti ir švelnūs plaukai (vyras mano net naudoja). Jis toks tonizuojančio poveikio, švaros pojūtis smile.gif Su celiulitu nesusidūriau, patinka rožių serija. Kitų nelabai naudojau, tik medetkų ir kaštonų kai kuriuos produktus.
Galvoju dabar dar ‚baby‘ seriją pabandyti savo mažylei. Bet niekaip nepabaigiam esamų priemonių, bet vasaros seriją (apsaugines priemones nuo saulės) žadu pirkti visai šeimai thumbup.gif .

aha man irgi rozmarinu serija plaukams superine thumbup.gif
Atsakyti
o gal kas bandė kojų balzamą? smile.gif ar gerai drėkina...
Atsakyti
turejau dantu pasta su druska.Patiko biggrin.gif tik suroka lotuliukas.gif
prigyret rozmarino serija. reiketu isbandyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bounty* @ 2008 06 25, 13:16)
turejau dantu pasta su druska.Patiko biggrin.gif  tik suroka  lotuliukas.gif
prigyret rozmarino serija. reiketu isbandyt g.gif

as rozmarinu smapuna jau antra nusipirkau..retai man buna,kad kartociau daikta biggrin.gif geras bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bounty* @ 2008 06 25, 12:16)
turejau dantu pasta su druska.Patiko biggrin.gif  tik suroka  lotuliukas.gif

Labai noriu pagirti Weledos dantų pastą, skirtą vaikams "Tooth gel kids". Savo mažiams jau trečią tūtelę nupirkau, labai švelni, nepalyginsi, kaip tie visi vaikiški kolgeitai ar blendamedai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 07 01, 00:44)
as rozmarinu smapuna jau antra nusipirkau..retai man buna,kad kartociau daikta  biggrin.gif  geras  bigsmile.gif

niu laukiu saviskio, labai tikiuosi, kad ir man patiks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 07 01, 16:11)
niu laukiu saviskio, labai tikiuosi, kad ir man patiks ax.gif

tikekimes 4u.gif

o man va kojos pradejo sauset,matyt nuo daznesnio skutimo ir deginimosi,visgi vasara.... mastau,gal reik weledos pieneli kunui su alijosium nusipirkt,gyre cia mergaites kazkada. nebandei?
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 07 01, 15:20)

o man va kojos pradejo sauset,matyt nuo daznesnio skutimo ir deginimosi,visgi vasara.... mastau,gal reik weledos pieneli kunui su alijosium nusipirkt,gyre cia mergaites kazkada. nebandei?

Bandžiau, geras, tik kvapas nepatiko smile.gif Toks labai lengvutis, visai neriebus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 07 01, 15:20)
tikekimes  4u.gif

nea, nebandziusi, man kazkaip visokiu aliejuku uztenka, o pameni, merginos sake, kad alterros kuno aliejukas sausino, daznai ji naudoji?gal sakau irgi prisideda? as tai ji retokai naudoju, tai nepastebejau kazko pan.
Atsakyti
QUOTE(limbi @ 2008 07 01, 16:32)
Bandžiau, geras, tik kvapas nepatiko smile.gif  Toks labai lengvutis, visai neriebus smile.gif

na, man alijosiaus kvapas patikdavo,reiks bandyt matyt biggrin.gif o greit naudojas? nes jei legvas,netirstas,ti gal greit? ax.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2008 07 01, 16:34)
nea, nebandziusi, man kazkaip visokiu aliejuku uztenka, o pameni, merginos sake, kad alterros kuno aliejukas sausino, daznai ji naudoji?gal sakau irgi prisideda? as tai ji retokai naudoju, tai nepastebejau kazko pan.

as jo jau pora savaiciu nenaudojau... g.gif mat ejau i masazus,ti mane ten visa kuna masazuodavo vynuogiu kauliuku aliejum, o kojas medum..ti man rodes primaitindavo oda pakankamai..tik po deginimosi tepdavau dar sintetiniais likusiais,kur pribaigt labai norejau.... tai net nezinau is kur cia toks rezultatas... gal nuo molio anticeliulitinio blink.gif ipildavau as i ji aliejuko,ti kojos svelnios po jo ant tiek,kad jokio kremo netepu po to... bet gal reikia matomai.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 07 01, 15:56)
na, man alijosiaus kvapas patikdavo,reiks bandyt matyt  biggrin.gif  o greit naudojas? nes jei legvas,netirstas,ti gal greit?  ax.gif

Man alijošiaus irgi patikdavo, bet šitas nepanašus, bent jau man biggrin.gif O naudojas tai man visi kūno losjonai negreit, tai šitas irgi ne išimtis, net nespėjau išnaudot ir galiojimo laikas baigės biggrin.gif
Atsakyti