Įkraunama...
Įkraunama...

WELEDA

QUOTE(Palomina @ 2008 06 10, 21:11)
as tai va kaip darau - issiplaunu galva su rozmarinu sampunu, tada plaukus nusausinu ranksluosciu, kad nevarvetu vanduo man visur.. tada plaukus siek tiek pasukuoju, kad nebutu susivele ir jau tada padarau skyrima plauku ir lasinu as ta vandeni ir masazuoju, ir taip plaukus vis praskiriu ir vis lasinu ta vandenuka ir masazuoju  biggrin.gif  nezinau ar aiskiai cia parasiau...
kaip laukiu, kada isnaudosiu dabar turimus sampunus, nes noriu vel Weledos priemoniu  wub.gif

pritariu drinks_cheers.gif ir visiems kitiems geriems zodziams apie si vandenuka... reiks vel man ji griebt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 06 10, 23:14)
teigiama tai tikrai  biggrin.gif  o kokia tai  g.gif  plaukus papurina, gal ir pastiprina kazkiek.. seip tai pastebejau, kad plaukai augt greiciau pradejo, kai pradejau naudot visa serija su rozmarinais.. negaliu as kokreciai isskirt kuri priemone cia didziausia itaka daro..  g.gif plaukai auga tikrai sveiki, nors as ir kenkiu jiems (dziovinu dziovintuvu, tiesinu znyplem, dazau), nera nei vieno issisakojusio galiuko (cia tai gal kaukes nuopelnas)

Oho kaip bigsmile.gif Tai jau kai Hauschka išnaudosiu, bėgsiu Weledos pirkti thumbup.gif Norėtųsi, kad plaukai greičiau augtų ir nesišakotų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 11 birželio 2008 - 09:18
skaitau skaitau apie ta rozmarinu sampuna, o jus jis viena arba plius tas rozmarinu vanduo naudojat? balzamo nereik ar kitos firmos imat?
paziurejau weledos asortimenta ten tik kauke yra bet ji ne kiekviena diena...
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2008 06 11, 14:43)
skaitau skaitau apie ta rozmarinu sampuna, o jus jis viena arba plius tas rozmarinu vanduo naudojat? balzamo nereik ar kitos firmos imat?

dedavau snate briliant care balzama... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2008 06 11, 13:43)

as naudojau visa serija - sampuna, vandenuka ir karta arba du per savaite kauke su rozmarinais, plauku balzamo paprastai nededavau.. jei dedavau, tai purskiama Goldwell nenuplaunama kondicionieriu, nes reikejo pabaigti.. seip plaukai nereikalauja balzamu ir kaukiu
Atsakyti
mastau pirkti Weledos Berzu eliksyra g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 06 16, 21:52)
mastau pirkti Weledos Berzu eliksyra  g.gif 

as irgi apie tai galvoju smile.gif
Atsakyti
bigsmile.gif
kaip tik užsukau pasižiūrėti, ar yra atsiliepimų apie šį aliejų, nes ir aš jau ruošiuosi jį pirkti...Tai ar išbandėt kuri? blush2.gif

ups...tai čia eliksyrą norit pirkti ar aliejų, nes aš norėčiau aliejaus prieš kovą su celiulitu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Švelnutėlė @ 2008 06 21, 21:33)
bigsmile.gif
kaip tik užsukau pasižiūrėti, ar yra atsiliepimų apie šį aliejų, nes ir aš jau ruošiuosi jį pirkti...Tai ar išbandėt kuri? blush2.gif

ups...tai čia eliksyrą norit pirkti ar aliejų, nes aš norėčiau aliejaus prieš kovą su celiulitu blush2.gif

eliksyra ax.gif bet ir apie alieju yra visokiu minciu biggrin.gif
o apie ta alieju buvo keletas atsiliepimu smile.gif as pati tik meginuka jo bandziau tai apie ilgalaiki poveiki nieko negaleciau pasakyt.
Atsakyti
Tikrai pirksiu beržų eliksyrą, tik dar nežinau kada g.gif Galbūt jau kitą savaitę. Būtinai parašysiu atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti
Esu šios kosmetikos gerbėja, patinka tiek kavapas, tiek savybės thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(za.ja @ 2008 06 23, 23:43)
Esu šios kosmetikos gerbėja, patinka tiek kavapas, tiek savybės thumbup.gif  smile.gif

tai papasakok ka naudojai? kas patiko, o kas nelabai? ax.gif 4u.gif
Atsakyti