Įkraunama...
Įkraunama...

WELEDA

QUOTE(sultru beauty @ 2008 05 28, 19:38)
dekui Jums uz info labai labai  4u.gif
ant manojo ipakavimo nieko panausaus nepasakyta.apie akis is viso neraso  doh.gif 
zinau,kad su weledos migdolu pieneliu mergaites akis valo,tai maniau,kvailute,kad ir su iris bus galima....  blush2.gif
avene pardaviau..toks geris buvo  ax.gif
tai su kuo man dbr akis valyt?  lotuliukas.gif 
girdejau su paprastu migdolu aliejum nusivalo..gal pabandyt..?

Visada prašom bigsmile.gif
Migdolu pienelis tinkamas ir akim valyt mirksiukas.gif
Aš su avodadų ir jojobos aliejais esu mėginus valytis, tai jojobos gerai buvo, o avokadų per riebus smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal bandėt apsauginius kremus, losjonus nuo saulės ir "after sun"? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Vasara @ 2008 06 01, 15:59)
Sveikos, gal bandėt apsauginius kremus, losjonus nuo saulės ir "after sun"? Kokie atsiliepimai?

as turiu kremuka 50ml 20 spf -naudoju tik veidui (kunui turiu kitos firmos, LT nera)-man patinka, nes veidas nepasidengia blizgia plevele, lengvai susigeria
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 06 01, 18:15)
as turiu kremuka 50ml 20 spf -naudoju tik veidui (kunui turiu kitos firmos, LT nera)-man patinka, nes veidas nepasidengia blizgia plevele, lengvai susigeria

o as turiu pieneli spf15..kol kas bandziau tik veidui,tai taip pat tik geriausi atsiliepimai biggrin.gif
Atsakyti
Kurios naudojat Weledos rozmarinų vandenį galit pasakyt kaip jį naudojat? smile.gif Nes nusipirkau, o naudotis nelabai moku - kažkaip labai keistas tas jo dozavimas, vos lašiuką eina iškrapštyt, tai kaip ten, labai mažai jo dėt, ar ką? g.gif
Atsakyti
QUOTE(limbi @ 2008 06 10, 16:03)
Kurios naudojat Weledos rozmarinų vandenį galit pasakyt kaip jį naudojat? smile.gif  Nes nusipirkau, o naudotis nelabai moku - kažkaip labai keistas tas jo dozavimas, vos lašiuką eina iškrapštyt, tai kaip ten, labai mažai jo dėt, ar ką? g.gif

as tai va kaip darau - issiplaunu galva su rozmarinu sampunu, tada plaukus nusausinu ranksluosciu, kad nevarvetu vanduo man visur.. tada plaukus siek tiek pasukuoju, kad nebutu susivele ir jau tada padarau skyrima plauku ir lasinu as ta vandeni ir masazuoju, ir taip plaukus vis praskiriu ir vis lasinu ta vandenuka ir masazuoju biggrin.gif nezinau ar aiskiai cia parasiau...
kaip laukiu, kada isnaudosiu dabar turimus sampunus, nes noriu vel Weledos priemoniu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 06 10, 20:11)
as tai va kaip darau - issiplaunu galva su rozmarinu sampunu, tada plaukus nusausinu ranksluosciu, kad nevarvetu vanduo man visur.. tada plaukus siek tiek pasukuoju, kad nebutu susivele ir jau tada padarau skyrima plauku ir lasinu as ta vandeni ir masazuoju, ir taip plaukus vis praskiriu ir vis lasinu ta vandenuka ir masazuoju  biggrin.gif  nezinau ar aiskiai cia parasiau...
kaip laukiu, kada isnaudosiu dabar turimus sampunus, nes noriu vel Weledos priemoniu  wub.gif

Aiškiai, dėkui labai, o tai man nieks nesigavo, daugiau į vonią išpyliau negu ant plaukų biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
as tai va kaip darau - issiplaunu galva su rozmarinu sampunu, tada plaukus nusausinu ranksluosciu, kad nevarvetu vanduo man visur.. tada plaukus siek tiek pasukuoju, kad nebutu susivele ir jau tada padarau skyrima plauku ir lasinu as ta vandeni ir masazuoju, ir taip plaukus vis praskiriu ir vis lasinu ta vandenuka ir masazuoju  biggrin.gif  nezinau ar aiskiai cia parasiau...
kaip laukiu, kada isnaudosiu dabar turimus sampunus, nes noriu vel Weledos priemoniu  wub.gif

Palomina, o kokia nauda pastebi is to rozmarinu vandens?
Atsakyti

as lygiai taip pat darau bigsmile.gif naudoju kaip ir profilaktiskai nuo slinkimo, tai nezinau ar organizmas dar atsilaiko ziaurios sesijos laikotarpiu, ar jis padeda kazkiek. ir dar suteikia purumo, vos ne pora kartu plauku daugiau atrodo, o manieji garbanotis linke, tai bunu i avyte panasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2008 06 10, 22:18)
Palomina, o kokia nauda pastebi is to rozmarinu vandens?

teigiama tai tikrai biggrin.gif o kokia tai g.gif plaukus papurina, gal ir pastiprina kazkiek.. seip tai pastebejau, kad plaukai augt greiciau pradejo, kai pradejau naudot visa serija su rozmarinais.. negaliu as kokreciai isskirt kuri priemone cia didziausia itaka daro.. g.gif plaukai auga tikrai sveiki, nors as ir kenkiu jiems (dziovinu dziovintuvu, tiesinu znyplem, dazau), nera nei vieno issisakojusio galiuko (cia tai gal kaukes nuopelnas)
ai dar prisiminiau ka galiu parasyt apie ta vandenuka - kazkaip atgaivina galvos oda, na jausmas panasus, kaip pvz uzsidejus ant veido kokia vesia drekinancia kauke biggrin.gif

QUOTE(ligita8352 @ 2008 06 10, 22:39)
as lygiai taip pat darau  bigsmile.gif  naudoju kaip ir profilaktiskai nuo slinkimo, tai nezinau ar organizmas dar atsilaiko ziaurios sesijos laikotarpiu, ar jis padeda kazkiek. ir dar suteikia purumo, vos ne pora kartu plauku daugiau atrodo, o manieji garbanotis linke, tai bunu i avyte panasi  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 06 10, 23:14)
teigiama tai tikrai  biggrin.gif  o kokia tai  g.gif  plaukus papurina, gal ir pastiprina kazkiek.. seip tai pastebejau, kad plaukai augt greiciau pradejo, kai pradejau naudot visa serija su rozmarinais.. negaliu as kokreciai isskirt kuri priemone cia didziausia itaka daro..  g.gif plaukai auga tikrai sveiki, nors as ir kenkiu jiems (dziovinu dziovintuvu, tiesinu znyplem, dazau), nera nei vieno issisakojusio galiuko (cia tai gal kaukes nuopelnas)
ai dar prisiminiau ka galiu parasyt apie ta vandenuka - kazkaip atgaivina galvos oda, na jausmas panasus, kaip pvz uzsidejus ant veido kokia vesia drekinancia kauke  biggrin.gif
drinks_cheers.gif

nu prireklamavai lotuliukas.gif jauciu begsiu pirkt, o kokia stebuklinga kauke cia taip bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2008 06 10, 23:50)
nu prireklamavai  lotuliukas.gif jauciu begsiu pirkt, o kokia stebuklinga kauke cia taip bigsmile.gif

weledos su rozmarinais kauke (aliejine) biggrin.gif
Atsakyti