Įkraunama...
Įkraunama...

WELEDA

vis nesulaukiu atsiliepimu apie paakiu kremuka? ax.gif
Atsakyti
Peach 17, nenaudoju daugiau is migdolu nieko. Mano oda normali-misri, todel man priemones su migdolais per riebios. Gali pasidaryti maitinancia kauke su migdolu aliejum: kiausinio tryni sumaisyti su aliejum - ir situo majonezu teptis oda. Seniau taip darydavau, dabar tingiu - kartais tiesiog istepu veida ribiai aliejum - geriausia po vonios - galima palaikyti ir nuplauti arba palikti kaip krema nakciai.
Siaip yra tokia lietuviska firmele "Naujoji barmune". Lyg ir maciau Vilniuj CUP'e ju produkcijos. Pas juos migdolu aliejaus 100ml keliolika lt kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(Laukugelele @ 2009 03 15, 14:50)
Peach 17, nenaudoju daugiau is migdolu nieko. Mano oda normali-misri, todel man priemones su migdolais per riebios. Gali pasidaryti maitinancia kauke su migdolu aliejum: kiausinio tryni sumaisyti su aliejum - ir situo majonezu teptis oda. Seniau taip darydavau, dabar tingiu - kartais tiesiog istepu veida ribiai aliejum - geriausia po vonios - galima palaikyti ir nuplauti arba palikti kaip krema nakciai.
Siaip yra tokia lietuviska firmele "Naujoji barmune". Lyg ir maciau Vilniuj CUP'e ju produkcijos. Pas juos migdolu aliejaus 100ml  keliolika lt kainuoja.

Dėkui už patarimą 4u.gif , aš ir pati turių tą migdolų aliejų veidui ir paakiams iš weledos, bet man jis kažkodėl nelabai. . . Gal su juo reiktų pabandyt tą kaukę pasidaryt. . . . bigsmile.gif . Na mano oda dehidratuota mišri, tai kažkaip gundaus tuo migdoliniu kremu wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(Peach17 @ 2009 03 15, 13:56)
Dėkui už patarimą 4u.gif , aš ir pati turių tą migdolų aliejų veidui ir paakiams iš weledos, bet man jis kažkodėl nelabai. . . Gal su juo reiktų pabandyt tą kaukę pasidaryt. . . . bigsmile.gif . Na mano oda dehidratuota mišri, tai kažkaip gundaus tuo migdoliniu kremu wub.gif .

man kai dehidratuota oda buvo padejo migdolu drekinantis kremas labai puikiai thumbup.gif (mano oda riebi)
dar yra intensyvus migdolu kremas, sio nesu bandzius, bet ir manau, kad per riebus butu, nes raso, kad maitinantis..
Atsakyti
Peach 17, nedaryk klaidos! Jei oda dehidratuota - ja reikia daug drekinti, o ne maitinti! O migdolai daugiau maitina nei drekina. Bandyk iris drekinanti kremuka, arba is vyru serijos drekinanti - ju poveikis toks pat. Ir gerk daug vandens 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukugelele @ 2009 03 15, 14:41)
Peach 17, nedaryk klaidos! Jei oda dehidratuota - ja reikia daug drekinti, o ne maitinti! O migdolai daugiau maitina nei drekina. Bandyk iris drekinanti kremuka, arba is vyru serijos drekinanti - ju poveikis toks pat. Ir gerk daug vandens 4u.gif

yra dvieju rusiu migdolu kremai - vienas drekinantis, kitas maitinantis (intensyvus)..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 03 15, 14:46)
yra dvieju rusiu migdolu kremai - vienas drekinantis, kitas maitinantis (intensyvus)..

aaa, gali buti, atsiprasau uz klaidinga patarima blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukugelele @ 2009 03 13, 22:48)
SAMPUNAI: turejau rozmarinu meginuka ir normalu buteliuka kastonu. Patiko abu. Skiriasi nuo sintetiniu tuo, kad plaukai labiau veliasi, greiciau riebaluojasi, bet kazkokie sveikesni, dingo pleiskanos.

Dėl šampūno tai tu čia tiksliai aprašei, labai veliasi ir man žiauriai greit susiriebaluoja plaukai. Kai tą subaigsiu šampūną daugiau nebepirksiu schmoll.gif nepatiko man.

QUOTE(Peach17 @ 2009 03 13, 23:22)
Gal esate ką nors naudojusi iš Migdolų serijos daugiau? bigsmile.gif  kremuką? bigsmile.gif

Aš naudoju aliejų ir intensyvų-maitinantį kremą. Mano oda sausa, tik T zona šiek tiek riebesnė. Kol kas esu patenkinta, tik tiek, kad sunkokai susigeria kremukas ir oda blizgi. Tai arba tepu kuo mažiau arba jei jau blizga -nusausinu su servetėle. Kai baigsiu šiuos kremus, galvoju vis tik gal pabandyti ką nors kita.
Atsakyti
nupirkau vaikui WELEDOS dantų pastą
tai ne tik kad mielai valosi dantis, bet ir vis prašo "pasta pasta" doh.gif
na ji tikrai gaivi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(...whatever... @ 2009 03 14, 19:03)
Labai norėčiau atsiliepimų apie Iris veido toniką  4u.gif  4u.gif

esu kazkada turejus, tai man patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 03 15, 15:35)
man kai dehidratuota oda buvo padejo migdolu drekinantis kremas labai puikiai  thumbup.gif  (mano oda riebi)
dar yra intensyvus migdolu kremas, sio nesu bandzius, bet ir manau, kad per riebus butu, nes raso, kad maitinantis..

QUOTE(Laukugelele @ 2009 03 15, 15:41)

QUOTE(Palomina @ 2009 03 15, 15:46)

QUOTE(Laukugelele @ 2009 03 16, 10:30)
aaa, gali buti, atsiprasau uz klaidinga patarima  blush2.gif

Dėkui už nuomones 4u.gif , vis stiprėja noras ta kremuką įsigyti wub.gif , tik nežinau ar labai greitai išeis bet tikiuosi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Peach17 @ 2009 03 16, 21:44)
Dėkui už nuomones 4u.gif , vis stiprėja noras ta kremuką įsigyti wub.gif , tik nežinau ar labai greitai išeis bet tikiuosi blush2.gif

jei tu is Vilniaus, tai Uzupio g.4 Holos pardej buna pirkt kremu miniukai.. na po 10 ml.. tai pabandymui gali is pradziu toki nusipirkt, nes jei netiks, tai nedideli nuostoliai bus rolleyes.gif
Atsakyti