Įkraunama...
Įkraunama...

WELEDA

Siuo metu domina duso pieneliai, nesu nei vieno uosciusi, bet is visu kvapu labiausiai vilioja citrusu kreminis duso pienelis. gal kuri bandet? kaip kvapas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 03 13, 01:23)
Siuo metu domina duso pieneliai, nesu nei vieno uosciusi, bet is visu kvapu labiausiai vilioja citrusu kreminis duso pienelis. gal kuri bandet? kaip kvapas? ax.gif

as turejau ir citrusini, ir saltalankiu.. man labiau patiko saltalankiu, nes kvapas ne toks rugstus biggrin.gif pirkau kelis kartus.. seip kvapai labai panasus siu dvieju, tik kaip sakiau citrusu rugstesnis..
Atsakyti
Sveikos.

Gal kuri galit pakomentuoti šį Weledos masažo aliejų nuo celiulito?

user posted image

Ar verta pirkti? Man masažams reikia.
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 03 13, 01:29)
as turejau ir citrusini, ir saltalankiu.. man labiau patiko saltalankiu, nes kvapas ne toks rugstus  biggrin.gif  pirkau kelis kartus.. seip kvapai labai panasus siu dvieju, tik kaip sakiau citrusu rugstesnis..

na, kadangi man kaip tik saldumai nelabai, o rugstele kaip tik patinka, tai jauciu tas citrusinis man butu kaip tik rolleyes.gif
Atsakyti
Esu weledos gerbeja, galiu pasisakyti apie daugeli prekiu:

SAMPUNAI: turejau rozmarinu meginuka ir normalu buteliuka kastonu. Patiko abu. Skiriasi nuo sintetiniu tuo, kad plaukai labiau veliasi, greiciau riebaluojasi, bet kazkokie sveikesni, dingo pleiskanos.

DANTU PASTA: bandziau su medetkom ir pankoliu. Baisiai nepatiko kvapas ir skonis, visai neputoja. Po valymo toks sleikstus saldumas lieka. Dabar naudoju urtekram pasta su mandarinais ir alijosium - patinka.

DUSO ZELE: nuostabus, kvapnus, putojantys, drekinantys. Su citrusais ir saltalankiais.

VAIKAMS: nuostabus duso kremas su medetkomis - labai gerai drekina, nereikia papildomai kremuoti. Veido kremukas - neblogas, malonaus kvapo. Cinko krremukas nuo pasutimu - eilinis. Masazo aliejukas nuo pilvuko skausmo - saldaus kvapo, skausmo nenuima, bet gerai drekina, tepu ir sau smile.gif

CELIULITAS: turejau berzu alieju: man kvapas visai neblogas - toks berzu tongue.gif Gerai isigeria, stebuklo nepadare lotuliukas.gif

RANKU KREMAS: su medetkomis - eilinis, tik gerai isigeria ir skaniai kvepia, bet kad gerai drekintu nepasakyciau. Labai sugrubusioms rankoms geriau jau lengvas aliejukas.

VEIDUI: naudoju IRIS serija:paprasta drekinanti, dienini ir kauke. Drekinantis toks lengvutis, tinka labiau vasarai. Dieninis riebesnis, naudoju ziema ryte, kai reikia eiti i saltesni ora, bet vakarais ziema tepu vistiek drekinanti. Pardaveja HOLOS isiule pirkti vietoj to IRIS drekinancio vyriskos serijos drekinanti - sake ten toks pat, tik kvapas kitoks, ir zymiai pigiau - tai tuo patarimu naudojuosi iki siol mirksiukas.gif Kauke maitinanti nera labai riebi, as jos nenuplaunu, palieku kaip krema nakciai. Bet ne stebuklas.

VYRAMS: MB naudoja drekinanti kremuka ir losjona po skutimosi - sake gerai yr smile.gif

SAULE: turiu nusipirkus, bet dar nepabandziau.

Tai tiek. Visas gerybes pirkau uzupy Holose. 4u.gif
Atsakyti
Dar nepaminejau migdolu aliejaus - cia mano didysis atradimas thumbup.gif reikia vatini diskeli sudrekinti, nugrezti, uzlasinti aliejaus ir nuvalyti akiu makiaza. tuo paciu susidrekina ir pasimaitina paakiu oda. tik neiseina iskart vel pasidazyti - nes alejuota odele. O siaip stipriai maitina veido oda
Atsakyti
QUOTE(Laukugelele @ 2009 03 14, 00:48)
Esu weledos gerbeja, galiu pasisakyti apie daugeli prekiu:

SAMPUNAI: turejau rozmarinu meginuka ir normalu buteliuka kastonu. Patiko abu. Skiriasi nuo sintetiniu tuo, kad plaukai labiau veliasi, greiciau riebaluojasi, bet kazkokie sveikesni, dingo pleiskanos.

DANTU PASTA: bandziau su medetkom ir pankoliu. Baisiai nepatiko kvapas ir skonis, visai neputoja. Po valymo toks sleikstus saldumas lieka. Dabar naudoju urtekram pasta su mandarinais ir alijosium - patinka.

DUSO ZELE: nuostabus, kvapnus, putojantys, drekinantys. Su citrusais ir saltalankiais.

VAIKAMS: nuostabus duso kremas su medetkomis - labai gerai drekina, nereikia papildomai kremuoti. Veido kremukas - neblogas, malonaus kvapo. Cinko krremukas nuo pasutimu - eilinis. Masazo aliejukas nuo pilvuko skausmo - saldaus kvapo, skausmo nenuima, bet gerai drekina, tepu ir sau  smile.gif

CELIULITAS: turejau berzu alieju: man kvapas visai neblogas - toks berzu  tongue.gif Gerai isigeria, stebuklo nepadare  lotuliukas.gif

RANKU KREMAS: su medetkomis - eilinis, tik gerai isigeria ir skaniai kvepia, bet kad gerai drekintu nepasakyciau. Labai sugrubusioms rankoms geriau jau lengvas aliejukas.

VEIDUI: naudoju IRIS serija:paprasta drekinanti, dienini ir kauke. Drekinantis toks lengvutis, tinka labiau vasarai. Dieninis riebesnis, naudoju ziema ryte, kai reikia eiti i saltesni ora, bet vakarais ziema tepu vistiek drekinanti. Pardaveja HOLOS isiule pirkti vietoj to IRIS drekinancio vyriskos serijos drekinanti - sake ten toks pat, tik kvapas kitoks, ir zymiai pigiau - tai tuo patarimu naudojuosi iki siol  mirksiukas.gif  Kauke maitinanti nera labai riebi, as jos nenuplaunu, palieku kaip krema nakciai. Bet ne stebuklas.

VYRAMS: MB naudoja drekinanti kremuka ir losjona po skutimosi - sake gerai yr  smile.gif

SAULE: turiu nusipirkus, bet dar nepabandziau.

Tai tiek. Visas gerybes pirkau uzupy Holose. 4u.gif

QUOTE(Laukugelele @ 2009 03 14, 01:08)
Dar nepaminejau migdolu aliejaus - cia mano didysis atradimas  thumbup.gif reikia vatini diskeli sudrekinti, nugrezti, uzlasinti aliejaus ir nuvalyti akiu makiaza. tuo paciu susidrekina ir pasimaitina paakiu oda. tik neiseina iskart vel pasidazyti - nes alejuota odele. O siaip stipriai maitina veido oda

Gal esate ką nors naudojusi iš Migdolų serijos daugiau? bigsmile.gif kremuką? bigsmile.gif
Atsakyti
Šiuo metu naudoju Rožių drėkinantį kremą veidui ir intensyvų migdolų.Migdolų gerai,kad tinka ir jautriai paakių odai.Rožių toks lengvesnis,drėkinantis,toks jaučiasi kad džiūsta greičiau,gal eteriniai aliejai garuoja,todėl g.gif ir jaučiasi rožių kvapas,bet greit dingsta mirksiukas.gif Mogdolų man patinka taip pat,bet jis riebesnis,kvapas toks švelnus,migdolų.Na man visi Weledos kremai patiko,taip pat ir Iris wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 03 14, 11:00)
Šiuo metu naudoju Rožių drėkinantį kremą veidui ir intensyvų migdolų.Migdolų gerai,kad tinka ir jautriai paakių odai.Rožių toks lengvesnis,drėkinantis,toks jaučiasi kad džiūsta greičiau,gal eteriniai aliejai garuoja,todėl g.gif  ir jaučiasi rožių kvapas,bet greit dingsta mirksiukas.gif Mogdolų man patinka taip pat,bet jis riebesnis,kvapas toks švelnus,migdolų.Na man visi Weledos kremai patiko,taip pat ir Iris wub.gif

O aš galvojau, kad rožių turėtų būti labai riebus, nes brandžiai odai. . . doh.gif
Atsakyti
Peach17 Paskelbta Šiandien, 14:18
  QUOTE(Manija69 @ 2009 03 14, 11:00)
Šiuo metu naudoju Rožių drėkinantį kremą veidui ir intensyvų migdolų.Migdolų gerai,kad tinka ir jautriai paakių odai.Rožių toks lengvesnis,drėkinantis,toks jaučiasi kad džiūsta greičiau,gal eteriniai aliejai garuoja,todėl  ir jaučiasi rožių kvapas,bet greit dingsta  Mogdolų man patinka taip pat,bet jis riebesnis,kvapas toks švelnus,migdolų.Na man visi Weledos kremai patiko,taip pat ir Iris

O aš galvojau, kad rožių turėtų būti labai riebus, nes brandžiai odai. . . 

Oi nea,juk kad brandžiai nebūtinai jis turi būti riebus,o ržių tikrai neriebus,man primena vikdalgių kremą.Manau brandžiai dėl rožių ekstraktų,aliejų,skatina odos atsistatymo procesą.Drėkinantis rožių kremas tinka normaliai ir linkusiai į riebumą odai mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai norėčiau atsiliepimų apie Iris veido toniką 4u.gif 4u.gif

QUOTE(_Pandora_ @ 2009 03 13, 12:42)
na, kadangi man kaip tik saldumai nelabai, o rugstele kaip tik patinka, tai jauciu tas citrusinis man butu kaip tik rolleyes.gif

drinks_cheers.gif tada turėtų patikti, nes bent jau man, kaip tikra citrina kvepia biggrin.gif
QUOTE(Laukugelele @ 2009 03 13, 23:08)
Dar nepaminejau migdolu aliejaus - cia mano didysis atradimas  thumbup.gif reikia vatini diskeli sudrekinti, nugrezti, uzlasinti aliejaus ir nuvalyti akiu makiaza. tuo paciu susidrekina ir pasimaitina paakiu oda. tik neiseina iskart vel pasidazyti - nes alejuota odele. O siaip stipriai maitina veido oda

turiu tą aliejuką, bandžiau akių makiažą nuvalyt, bet poto labai nemalonus jausmas, akys aliejuotos buvo biggrin.gif gal per daug pripyliau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 03 12, 22:15)
aha talpa tikrai nedidele, bet man tai jis labai taupiai naudojosi (o as ne is taupiuju seip  blush2.gif ).. kaip naudoji pieneli? as tai ant sudrekinto vatos diskelio truputi (lazdyno riesutu dydzio) uzdedavau ir tada jau valydavau.. taip ir geriau nusivalo viskas ir maziau issinaudoja  smile.gif

Dėkui už patarimą, kol kas valydavau sausu padeliu, tai sudrėkintu išeiga dar sumažės 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti