Įkraunama...
Įkraunama...

WELEDA

QUOTE(kajjja @ 2009 03 09, 00:46)
Dukrytes odos prieziurai naudoju Weledos medetku alieju, siaip geras dalykas, tik po to maze blynukais kvepia. Kai tik bus galimybe is arciau pastudijuot daugiau Weledos priemoniu, tikrai kazka dar isigysiu. Pagal aprasymus irgi galeciau issirinkt ir uzsakyt, kad kazkas nupirktu, kol pati negaliu isvaziuot, bet man reikia ivertint ir kvapa.

tai kad nelabai kas duoda uostinet natur. kosmetika..
Atsakyti
Labai patinka weledos vazelinas lupoms, skaniai kvepia ir lupos po to graziai matines buna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabija82 @ 2009 03 09, 12:10)
Labai patinka weledos vazelinas lupoms, skaniai kvepia ir lupos po to graziai matines buna smile.gif

Idomus sitas vazelinas, man asmeniskai veikia taip, jei lupos skirsta - vazelinas puikiai pasidengia, o jei viskas gerai su lupytemis - neimanoma uztepti lotuliukas.gif
Nemegstu lupdaziu ir tu blizgikliu, tad kartais su weledos vazelinu pykstames, nes jis nenori teptis rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c'amelia: 09 kovo 2009 - 17:28
Iš Weledos vaikui turėjau medetkų aliejų ir veido kremą su medetkomis.Šiaip netiko , nes odelė itin jautri , alergiška, turim dermatitą.O dabar aš damušinėju tą veido kremuką-man visai patinka smile.gif , tik nelabai įsigeria į odą.O vyresnėlė pirmąkart , kai plovėsi dantis su medetkų pasta, tai jai nepatiko, sakė, kad burnos negaivina ir neputoja, tipo ir neskani biggrin.gif .Dabar jau naudoja, įprato tongue.gif
Atsakyti
Man pirmą kartą naudojant Weledos vazelina jis pasirodė keistas,toks lyg muilą trynčiau į lūpas.Bet vietiek pirkau vėl,nugalėjo natūralumas ir žiūriu,kad labai patinka thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 03 09, 18:54)
Man pirmą kartą naudojant Weledos vazelina jis pasirodė keistas,toks lyg muilą trynčiau į lūpas.Bet vietiek pirkau vėl,nugalėjo natūralumas ir žiūriu,kad labai patinka thumbup.gif  wub.gif

o man jis paskutiniu metu siaip sau, greit vel tepliotis reikia, truksta man drekinimo ir kazkaip lupos pabale lieka g.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 09, 19:32)
o man jis paskutiniu metu siaip sau, greit vel tepliotis reikia, truksta man drekinimo ir kazkaip lupos pabale lieka g.gif

O man tas pabalimas labai patinka, kaip sakant lūpų raudonumą prigesina bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 03 09, 21:35)
O man tas pabalimas labai patinka, kaip sakant lūpų raudonumą prigesina bigsmile.gif

nea, ne ta prasme, man pabala tik tarkim lupu krastai, nuvaziavau taip pas mama, tai issigando, kas cia man pasidare biggrin.gif bet nezinau, kodel tas pabalimas toks nevienodas lieka g.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 03 08, 13:05)
man pastaruoju metu pradejo elektrintis, bet nezinau ar cia nuo sampuno rozmarinu, ar nuo oro g.gif

Man šis šampūnas geriausias, kokį tik esu naudojus. Nesielektrina man, viskas normaliai, čia turbūt nuo plaukų ir oro priklauso g.gif
Atsakyti
esu naudojusi muiliuką su medetkomis, patiko wub.gif , švelnus natūralus kvapas, gerai nuprausia. . .
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 02 28, 17:26)
Prisiskaičiusi jūsų komentarų ir aš pasiprekinau Weledos, pradžiai: migdolų pienelio veidui, šaltalankių dušo pienelį ir veikišką gelį dantims  4u.gif  vėliau bus ir atsiliepimai išbandžius  bigsmile.gif

Atsiliepimai labai geri apie visus produktus:
pienelis veidui labai patiko, švelnus, tik vienas minusas - nedidelė talpa blush2.gif
dušo pienelis labai nerealus thumbup.gif
vaikiškas gelis matau irgi tiko-patiko - sėkmingai "valgomas" mažiaus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 03 12, 17:57)
Atsiliepimai labai geri apie visus produktus:
pienelis veidui labai patiko, švelnus, tik vienas minusas - nedidelė talpa  blush2.gif

aha talpa tikrai nedidele, bet man tai jis labai taupiai naudojosi (o as ne is taupiuju seip blush2.gif ).. kaip naudoji pieneli? as tai ant sudrekinto vatos diskelio truputi (lazdyno riesutu dydzio) uzdedavau ir tada jau valydavau.. taip ir geriau nusivalo viskas ir maziau issinaudoja smile.gif
Atsakyti