Įkraunama...
Įkraunama...

WELEDA

QUOTE(Palomina @ 2009 03 01, 15:30)
as tada kai pirkau, tai dar buvo siuntimas 5 lt ir siunte pastu.. o dabar paziurejau, tai per kurjerius 11.50 lt

nu jei tik tiek teima siunčiant ir į kitus miestus, tai net labai apsimoka, nes rozmarinų vandenį pirkau už 31 lt. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(olga_klp @ 2009 02 27, 10:49)

Uzvaziuokite i Studlenda, i parduotuve ,,sveiki produktai'' didelis pasirinkimas naturaliu vaikisku sampunu , ir kainos nera brangios - 250 ml apie 20-25 lt smile.gif

Jau buvau nuvažiavusi ir nupirkau dukrytėms šampūną thumbup.gif Bet dar neišbandėme...
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 03 01, 12:41)
pabandziau dantu pasta su ratanija blink.gif na, zinau, kad jinai ten naturali ir t.t., kad neputoja kaip kitos pastos, bet skonis...ar visose weledos pastose taip druska jauciasi? o ir spalva- kiekviena karta valantis atrodo, kad dantenos kraujuoja doh.gif

Aš irgi turiu šią dantų pastą, bet man ji labai patinka. Taip gerai sutraukia burnos ertmę, atgaivina. Druskos skonio aš nejaučiu, o prie spalvos ir man reikėjo priprasti, bet nusiskundimų šiai pastai neturiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 03 03, 12:30)
Druskos skonio aš nejaučiu

Aš taip pat nepastebėjau ax.gif Šiaip man Weledos dantų pastos gan skanios, tik kad visai neputoja, atrodo, kad dantis šiaip šlapiu vandeniu valyčiau doh.gif Nelabai, nelabai...
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 03 03, 15:42)
tik kad visai neputoja, atrodo, kad dantis šiaip šlapiu vandeniu valyčiau doh.gif Nelabai, nelabai...

Taip, greitai išputoja biggrin.gif
Atsakyti
Man irgi gera,skani smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 03 01, 14:41)
o ta rozmarinu vandenuka tepat tik i saknis ar ir pacius plaukus patepat? ax.gif

Aš tepu ir šaknis ir plaukų galiukus biggrin.gif
Atsakyti
Noriu isigyti IRIS pieneli ir tonika ir dar kremuka. Gal zinot kuom skiriasi dienisinis nuo derekinacio, mano oda misri, noreciau kad drekintu 4u.gif
Atsakyti
Merginos, kurios naudojate rozmarinų šampūną, ar jums nesielektrina plaukučiai po plovimo? patys plaukučiais puikūs po plovimo būna - švelnūs, blizgantys, bet užtenka perbraukti šukomis ir stojasi visi piestu smile.gif nežinau ką su jais bedaryti smile.gif
Atsakyti
mandarininemergaite Paskelbta Vakar, 22:51
  Merginos, kurios naudojate rozmarinų šampūną, ar jums nesielektrina plaukučiai po plovimo? patys plaukučiais puikūs po plovimo būna - švelnūs, blizgantys, bet užtenka perbraukti šukomis ir stojasi visi piestu  nežinau ką su jais bedaryti 

Na man tai nesielektrina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mandarininemergaite @ 2009 03 07, 22:51)
Merginos, kurios naudojate rozmarinų šampūną, ar jums nesielektrina plaukučiai po plovimo? patys plaukučiais puikūs po plovimo būna - švelnūs, blizgantys, bet užtenka perbraukti šukomis ir stojasi visi piestu  smile.gif nežinau ką su jais bedaryti smile.gif

man pastaruoju metu pradejo elektrintis, bet nezinau ar cia nuo sampuno rozmarinu, ar nuo oro g.gif
Atsakyti
Dukrytes odos prieziurai naudoju Weledos medetku alieju, siaip geras dalykas, tik po to maze blynukais kvepia. Kai tik bus galimybe is arciau pastudijuot daugiau Weledos priemoniu, tikrai kazka dar isigysiu. Pagal aprasymus irgi galeciau issirinkt ir uzsakyt, kad kazkas nupirktu, kol pati negaliu isvaziuot, bet man reikia ivertint ir kvapa.
Atsakyti