Įkraunama...
Įkraunama...

WELEDA

QUOTE(Rkatyte @ 2009 02 28, 17:26)
Prisiskaičiusi jūsų komentarų ir aš pasiprekinau Weledos, pradžiai: migdolų pienelio veidui, šaltalankių dušo pienelį ir veikišką gelį dantims  4u.gif  vėliau bus ir atsiliepimai išbandžius  bigsmile.gif

sauniai apsipirkai thumbup.gif pirmus du turejau, tai labai geri thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, labai isgyrete weledos produkcija. o gal kuri bandete paakiu si kremuka
http://www.weleda.lt...c...&prod_id=70 jei bandete , domintu atsiliepimai? ax.gif

ir kazkuri panele kalbejo apie kremuka nuo striju, as tokio nerandu, gal galima suzinoti kur pirkot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 02 28, 17:40)
sauniai apsipirkai  thumbup.gif  pirmus du turejau, tai labai geri  thumbup.gif

Tą migdolų pienelį tai tikrai po jūsų rekomendacijų pirkau ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 02 28, 22:53)
Tą migdolų pienelį tai tikrai po jūsų rekomendacijų pirkau  ax.gif  4u.gif

na tai tikiuosi, kad patiks smile.gif
Atsakyti
pabandziau dantu pasta su ratanija blink.gif na, zinau, kad jinai ten naturali ir t.t., kad neputoja kaip kitos pastos, bet skonis...ar visose weledos pastose taip druska jauciasi? o ir spalva- kiekviena karta valantis atrodo, kad dantenos kraujuoja doh.gif

o ta rozmarinu vandenuka tepat tik i saknis ar ir pacius plaukus patepat? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 03 01, 13:41)
pabandziau dantu pasta su ratanija blink.gif na, zinau, kad jinai ten naturali ir t.t., kad neputoja kaip kitos pastos, bet skonis...ar visose weledos pastose taip druska jauciasi? o ir spalva- kiekviena karta valantis atrodo, kad dantenos kraujuoja doh.gif

o ta rozmarinu vandenuka tepat tik i saknis ar ir pacius plaukus patepat? ax.gif

su medetkom dantu pasta ne druskine, jis tokia kreidine biggrin.gif bet man tai ji patinka.. skonis truputi i anyzius panasus (toki skoni pankolis priduoda sioj pastoj)..

o vandenuku tai as tik saknis tepdavau..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 03 01, 13:51)
su medetkom dantu pasta ne druskine, jis tokia kreidine  biggrin.gif  bet man tai ji patinka.. skonis truputi i anyzius panasus (toki skoni pankolis priduoda sioj pastoj)..

tai gal sita su medetkom dar ir pabalina kiek? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 03 01, 14:00)
tai gal sita su medetkom dar ir pabalina kiek?  ax.gif

nepastebejau tokio efekto g.gif
Atsakyti
Gal kas užsisakinėjot iš www.imunitetas.lt ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(...whatever... @ 2009 03 01, 16:18)
Gal kas užsisakinėjot iš www.imunitetas.lt ?  bigsmile.gif

buvau uzsisakius pernai si bei ta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 03 01, 15:20)
buvau uzsisakius pernai si bei ta  ax.gif

Kiek papildomai gaunas siuntimas? 12 lt?
Kaip tik žiūriu nemažos nuolaidos Weledai, tik įdomu kaip su galiojimu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(...whatever... @ 2009 03 01, 16:23)
Kiek papildomai gaunas siuntimas? 12 lt?
Kaip tik žiūriu nemažos nuolaidos Weledai, tik įdomu kaip su galiojimu  unsure.gif

as tada kai pirkau, tai dar buvo siuntimas 5 lt ir siunte pastu.. o dabar paziurejau, tai per kurjerius 11.50 lt
Atsakyti