O čia kažin kurioje vietoje maždaug?
važiuojant Šilutės plentu, neprivažiavus sendvario žiedo sukti į Paryžiaus Komunos gatvę ir pavažiuoti šiek tiek iki tokio gražaus pastato, ten yra didelė iškaba pirmojo aukšto lange
Nu, žinokit,aš jau neiškentusi nuvažiavau i "Areną' į Farmos vaistinę ir nusipirkau iš Migdolų serijos aliejų ir intensyvų kremą veidui Jau bandysiu šiandien vakare. Tiesa, kainos aukštesnės nei pvz Holos internetiniame psl.
Dabar dar reikia vaikams kokį šampūną nupirkt. kažin koks geras būtų?
Papildyta:
ačiū kai turėsiu laisvo laiko nuvažiuosiu ir ten apsižvalgyti
Papildyta:
QUOTE(G.Envy @ 2009 02 26, 14:28)
važiuojant Šilutės plentu, neprivažiavus sendvario žiedo sukti į Paryžiaus Komunos gatvę ir pavažiuoti šiek tiek iki tokio gražaus pastato, ten yra didelė iškaba pirmojo aukšto lange
ačiū kai turėsiu laisvo laiko nuvažiuosiu ir ten apsižvalgyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 02 19, 12:54)
placiau noretusi isgirst apie vandenuka ir jo poveiki
Na, gal tai mano, kaip ir Palominos, įsitikinimas, bet plaukai greičiau augti pradėjo Dar labai labai patinka, kad plaukai labai kvapnūs būna Ir jis paminkština plauką,na, po šampūno tai šukų negalėdavau įkišti, susiveldavo palukai, bet kai tuo vandenuku ištepi, tai jie suminkštėja, atsipalaiduoja, nežinau kaip paaiškinti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 02 26, 14:38)
Man po sio sampuno visada norisi kokio kondicionieriaus ar kaukes, kad plaukas neliktu toks pasiveles...vien tik sampunu isplautas plaukas man nepatinka...
Tau norisi rozmarinų vandenuko
QUOTE(SOFIJA5 @ 2009 02 27, 11:23)
rozmarinu vandenukas yra geris
QUOTE(gutte86 @ 2009 02 27, 12:31)
rozmarinu vandenukas yra geris
Aha Sunkių, bet malonių bandymų keliu, bent vieną priemonę plaukams radau, kuri man tiko, patiko ir kurią ilgai ilgai naudosiu
[quote=mutti,2009 02 26, 17:15]
Nu, žinokit,aš jau neiškentusi nuvažiavau i "Areną' į Farmos vaistinę ir nusipirkau iš Migdolų serijos aliejų ir intensyvų kremą veidui Jau bandysiu šiandien vakare. Tiesa, kainos aukštesnės nei pvz Holos internetiniame psl.
Papildyta:
Uzvaziuokite i Studlenda, i parduotuve ,,sveiki produktai'' didelis pasirinkimas naturaliu vaikisku sampunu , ir kainos nera brangios - 250 ml apie 20-25 lt
Papildyta:
Uzvaziuokite i Studlenda, i parduotuve ,,sveiki produktai'' didelis pasirinkimas naturaliu vaikisku sampunu , ir kainos nera brangios - 250 ml apie 20-25 lt
QUOTE(SOFIJA5 @ 2009 02 27, 10:23)
Na, gal tai mano, kaip ir Palominos, įsitikinimas, bet plaukai greičiau augti pradėjo Dar labai labai patinka, kad plaukai labai kvapnūs būna Ir jis paminkština plauką,na, po šampūno tai šukų negalėdavau įkišti, susiveldavo palukai, bet kai tuo vandenuku ištepi, tai jie suminkštėja, atsipalaiduoja, nežinau kaip paaiškinti
Merginos, baikit jau baigiat ikalbet, o as siuo metu, atseit taupyme
QUOTE(linutiaaa @ 2009 02 27, 13:45)
Merginos, baikit jau baigiat ikalbet, o as siuo metu, atseit taupyme
Aš ir pati taupyme ir ne atsieit, bet rozmarinų vandens tik keli lašai beliko - keliausiu pirmadienį į Holos
QUOTE(SOFIJA5 @ 2009 02 27, 14:30)
Aš ir pati taupyme ir ne atsieit, bet rozmarinų vandens tik keli lašai beliko - keliausiu pirmadienį į Holos
o kuriam laikui jums to vandenuko uztenka? nes man jis toks netaupus visai atrodo
QUOTE(pepkė @ 2009 02 27, 14:32)
o kuriam laikui jums to vandenuko uztenka? nes man jis toks netaupus visai atrodo
man uztekdavo 1.5 men naudojant kas antra diena
QUOTE(pepkė @ 2009 02 27, 15:32)
Man užteko 2,5 mėn naudojant porą kartų per savaitę
Prisiskaičiusi jūsų komentarų ir aš pasiprekinau Weledos, pradžiai: migdolų pienelio veidui, šaltalankių dušo pienelį ir veikišką gelį dantims vėliau bus ir atsiliepimai išbandžius