Įkraunama...
Įkraunama...

WELEDA

QUOTE(Manija69 @ 2009 02 21, 11:22)
Na jei pradžioj dėti kaukę, opaskui plauti šampūnu,tai turbūt,kad išplautu... biggrin.gif O aš dariau kaip su visom kaukėm,pradžioj šampūnas,paskui kaukė ax.gif

mmm kaip idomiai g.gif cia ta aliejine Weledos kauke?
as tai ja tepdavau nakciai ant sausu plauku, o ryte isplaudavau sampunu..
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 02 21, 10:22)
Na jei pradžioj dėti kaukę, opaskui plauti šampūnu,tai turbūt,kad išplautu... biggrin.gif O aš dariau kaip su visom kaukėm,pradžioj šampūnas,paskui kaukė ax.gif

Ne taip naudojate mirksiukas.gif Ją tikrai reikia ištepti ant sausų plaukų, palaikyti kuo ilgiau ir šiltai, tada išplauti su šampūnu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 02 20, 11:23)
kuria pasta pirkai?

dabar tiksliai nepamenu, bet man atrodo su zolelem
Atsakyti
siaip esu kazkokiam zurnale uzskaicius, kad kaukes reiketu det pries plauku plovima, ant sausu plauku, nes sausi plaukai geriau sugeria medziagas, negu slapi ax.gif Bet pati tai nebandziau taip daryt blush2.gif
Uzsisakiau is Weledos tu kapsuliu is rozines serijos ir paakiu krema, tik reikia siuntinuko sulaukt, ko tai neateina g.gif
Atsakyti
Weledos pastų trūkumas yra aliumininės pakuotės, labai sunku pabaigti...
Atsakyti
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2009 02 21, 19:41)
Weledos pastų trūkumas yra aliumininės pakuotės, labai sunku pabaigti...

tas pats ir su sampunais.... doh.gif
Atsakyti
Palomina Paskelbta Šiandien, 11:54
  QUOTE(Manija69 @ 2009 02 21, 11:22)
Na jei pradžioj dėti kaukę, opaskui plauti šampūnu,tai turbūt,kad išplautu...  O aš dariau kaip su visom kaukėm,pradžioj šampūnas,paskui kaukė

mmm kaip idomiai  cia ta aliejine Weledos kauke?
as tai ja tepdavau nakciai ant sausu plauku, o ryte isplaudavau sampunu..

Tai dabar jau taip ir darau,iš vakaro išsitepu.... lotuliukas.gif 4u.gif
Šiaip aliejus tepu prieš plovimą,bet net nepagalvojau,kad su kauke taip bus.Bet jei jau ją taip reikia naudoti,super,taip ir darysiu thumbup.gif
Atsakyti
Pradėjau ir aš domėtis natūraliomis kūno priežiūros priemonėmis. Pasiskaičiusi čia įsigyjau Weledos Rozmarinų šampūną, tik parsinešusi namo pamačiau ant dėžutės , kad yra sudėty SLS unsure.gif Na bet vis tiek, kad jau nusipirkau, tai aišku, kad ir sunaudosiu smile.gif vakar išsiploviau galvą, na ir galiu pasakyti, kad gal ir neblogas šampūnas, plaukučiai švelnūs, tik iš karto po plovimo tai net šukų nėjo įkišt biggrin.gif
QUOTE(gutte86 @ 2009 02 19, 22:02)
man rozmarinu sampunas irgi puikiai aliejus isplaudavo.. man susidare toks ispudis, kad klaipedoj jis greit bus deficitas - ir eurovaistinej neber, ir miesto vaistine nebeturi...  doh.gif

Aš pirkau Klaipėdos akropolio euro vaistinėje mirksiukas.gif buvo

Klaipėdietės, kur galima nusipirkti Weledos veido priežiūros priemonių? Ar šiaip kitokios natūralios kosmetikos?
Atsakyti

Klaipėdietės, kur galima nusipirkti Weledos veido priežiūros priemonių? Ar šiaip kitokios natūralios kosmetikos?
[/quote]

Daug Weledos prekių yra parduotuvėje, kuri vadinasi kažkaip ekologija vaikams ar panašiai, ten yra ir Utekram, madaros, dar kažkas, tikrai nemažai, be to, stulende yra

Atsakyti
QUOTE(mutti @ 2009 02 26, 11:56)
Pradėjau ir aš domėtis natūraliomis kūno priežiūros priemonėmis. Pasiskaičiusi čia  įsigyjau Weledos Rozmarinų šampūną, tik parsinešusi namo pamačiau ant dėžutės , kad yra sudėty SLS  unsure.gif Na bet vis tiek, kad jau nusipirkau, tai aišku, kad ir sunaudosiu  smile.gif vakar išsiploviau galvą, na ir galiu pasakyti, kad gal ir neblogas šampūnas, plaukučiai švelnūs, tik  iš karto po plovimo tai net šukų nėjo įkišt  biggrin.gif

Man po sio sampuno visada norisi kokio kondicionieriaus ar kaukes, kad plaukas neliktu toks pasiveles...vien tik sampunu isplautas plaukas man nepatinka... ax.gif
Atsakyti

[/quote]

Farma vaistineje ,,Arena'' prekybos centre , naujoje parduotuveje Paryziaus komunos 25 A, kazkaip vadinasi ekologija ir mes, ar panasiai g.gif
kitur nemaciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(G.Envy @ 2009 02 26, 12:23)

Daug Weledos prekių yra parduotuvėje, kuri vadinasi kažkaip ekologija vaikams ar panašiai, ten yra ir Utekram, madaros, dar kažkas, tikrai nemažai

O čia kažin kurioje vietoje maždaug?

QUOTE(linutiaaa @ 2009 02 26, 12:38)
Man po sio sampuno visada norisi kokio kondicionieriaus ar kaukes, kad plaukas neliktu toks pasiveles...vien tik sampunu isplautas plaukas man nepatinka... ax.gif

Norėjau nusipirkt Rozmarinų vandenį ir kaukę, bet deja nebuvo.

QUOTE(olga_klp @ 2009 02 26, 13:47)
Farma vaistineje ,,Arena'' prekybos centre , naujoje parduotuveje Paryziaus komunos 25 A, kazkaip vadinasi ekologija ir mes, ar panasiai  g.gif 
kitur nemaciau smile.gif

Ačiū labai, reiks pabandyt nuvažiuoti apsižiūrėti.
Atsakyti