Įkraunama...
Įkraunama...

WELEDA

QUOTE(Kelsey @ 2009 02 18, 19:11)
paneles, gal zinote, kiek kainuoja migdolu pienelis uzupyje, nes kai pamaciau, kad Farmos vaistineje 31lt., tai zagtelejau, ir padejau atgal  unsure.gif senai pirkau, nebuvo dar taip pakilusi kaina...  unsure.gif

pagal ju senesni kainininka (kainos pries naujus metus), tai holos kainavo 26 Lt, o kitur beveik 30 Lt. nezinau ar po nauju pabrango ar ne.
Atsakyti
Aš nedaug ką iš Weledos bandžiau, bet tikrai žinau, kad Weledos rozmarinų vandenį plaukams dar ilgai pirksiu. Rozmarinų šampūnas man vis dėlto per daug veldavo plaukus (bent jau su Urtekam palyginus). Kaukės ir aliejuko poveikio taip pat nelabai pastebėjau, bet vandenuką pirksiu, pirksiu, pirksiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SOFIJA5: 19 vasario 2009 - 08:56
QUOTE(SOFIJA5 @ 2009 02 19, 08:56)
Aš nedaug ką iš Weledos bandžiau, bet tikrai žinau, kad Weledos rozmarinų vandenį plaukams dar ilgai pirksiu. Rozmarinų šampūnas man vis dėlto per daug veldavo plaukus (bent jau su Urtekam palyginus). Kaukės ir aliejuko poveikio taip pat nelabai pastebėjau, bet vandenuką pirksiu, pirksiu, pirksiu biggrin.gif

placiau noretusi isgirst apie vandenuka ir jo poveiki smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Man tai labai ydomiai su tais rozmarinų gaminiais ax.gif Išsiploviau su rozmarinų šampūnu,užsidėjau kaukę rozmarinų,lyg ir normaliai išsiploviau....bet kai išsidžiovinau,plaukai buvo permirkę riebalais doh.gif ,nesupratau net.Kai ploviau tik su šampūnu,vistiek plaukai liko rieboki...Tai dabar tik savaitgaliui,kai niekur nereikia eiti palikau šį šampūną,tikiu,kad jis geras,bet tokiais plaukais niekur iet negaliu schmoll.gif O kaukę ir aliejuką naudoju iš vakaro,ryte plaukus plaunu,kartais rozmarinu vandeniu itrinu,bet dar kažkokio poveikio nepajutau smile.gif Bet vien,kad jie natūralūs man patinka wub.gif
Atsakyti
sakykit o kas per daiktas yra roziu kapsules veidui, man rodos kad weledos man rode viena moteriske labai gyre, kas cia per stebuklas?
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 02 19, 20:19)
Man tai labai ydomiai su tais rozmarinų gaminiais ax.gif Išsiploviau su rozmarinų šampūnu,užsidėjau kaukę rozmarinų,lyg ir normaliai išsiploviau....bet kai išsidžiovinau,plaukai buvo permirkę riebalais doh.gif ,nesupratau net.Kai ploviau tik su šampūnu,vistiek plaukai liko rieboki...Tai dabar tik savaitgaliui,kai niekur nereikia eiti palikau šį šampūną,tikiu,kad jis geras,bet tokiais plaukais niekur iet negaliu schmoll.gif O kaukę ir aliejuką naudoju iš vakaro,ryte plaukus plaunu,kartais rozmarinu vandeniu itrinu,bet dar kažkokio poveikio nepajutau smile.gif Bet vien,kad jie natūralūs man patinka wub.gif

man tai labai gerai isplaudavo rozmarinu sampunas ta aliejine kauke g.gif gal pora kartu perplauk plaukus sampunu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 02 19, 20:42)
man tai labai gerai isplaudavo rozmarinu sampunas ta aliejine kauke  g.gif  gal pora kartu perplauk plaukus sampunu  g.gif

man rozmarinu sampunas irgi puikiai aliejus isplaudavo.. man susidare toks ispudis, kad klaipedoj jis greit bus deficitas - ir eurovaistinej neber, ir miesto vaistine nebeturi... doh.gif
Atsakyti
As kaukes nenauojau, bet pats sampunas tikrai neblogas- plaukai jausdavosi svarus, isplauti ir po vieno karto good.gif
Atsakyti
dar rozmarinu vandens sunaudojau buteliuka, tai patiko smile.gif siand nusipirkau dantu pasta, bandysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 02 19, 23:48)
dar rozmarinu vandens sunaudojau buteliuka, tai patiko  smile.gif  siand nusipirkau dantu pasta, bandysiu  smile.gif

kuria pasta pirkai?
Atsakyti
Palomina Paskelbta 2009 02 19, 20:42
  QUOTE(Manija69 @ 2009 02 19, 20:19)
Man tai labai ydomiai su tais rozmarinų gaminiais  Išsiploviau su rozmarinų šampūnu,užsidėjau kaukę rozmarinų,lyg ir normaliai išsiploviau....bet kai išsidžiovinau,plaukai buvo permirkę riebalais  ,nesupratau net.Kai ploviau tik su šampūnu,vistiek plaukai liko rieboki...Tai dabar tik savaitgaliui,kai niekur nereikia eiti palikau šį šampūną,tikiu,kad jis geras,bet tokiais plaukais niekur iet negaliu  O kaukę ir aliejuką naudoju iš vakaro,ryte plaukus plaunu,kartais rozmarinu vandeniu itrinu,bet dar kažkokio poveikio nepajutau  Bet vien,kad jie natūralūs man patinka

man tai labai gerai isplaudavo rozmarinu sampunas ta aliejine kauke  gal pora kartu perplauk plaukus sampunu 

Na jei pradžioj dėti kaukę, opaskui plauti šampūnu,tai turbūt,kad išplautu... biggrin.gif O aš dariau kaip su visom kaukėm,pradžioj šampūnas,paskui kaukė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 02 21, 10:22)
Na jei pradžioj dėti kaukę, opaskui plauti šampūnu,tai turbūt,kad išplautu... biggrin.gif O aš dariau kaip su visom kaukėm,pradžioj šampūnas,paskui kaukė ax.gif

biggrin.gif ji juk aliejine, ko taip paprastai is plauku neisplausi.. 4u.gif
Atsakyti