Permečiau akimis temą, visos čia taip entuziastingai džiaugiatės Weleda Aš labai noriu natūralios kosmetikos, bet Weleda šiek tiek nusivyliau..... Naudojau Iris Moisture kremą toniką losjoną, dabar naudoju Wild Rose Moisture kremą toniką losjoną, tai tie "valomieji" nieko, bet kremai tai nepatinka, nes labai prastai susigeria - lieka plėvelė ant veido, patrynus ""nusiburbuliuoja" (nemoku pasakyt kitaip - na kaip ilgai vonioj mirkus ir odą patrynus, eina tokie purvai ) Nežinau, gal ką nors ne taip darau, bet...
Už tokią kainą ir už tokią sistemą, filosofiją norisi tiesiog kažko Daugiau....
Dar naudojau porą kūno pienelių, nieko gero nieko blogo, bet po jų pabandžiau Urtekam, tai kažkuo labiau patiko....
Žodžiu reiks eit ieškot kitų natūralių kremų
QUOTE(Kuitulienė @ 2009 02 03, 16:59)
Permečiau akimis temą, visos čia taip entuziastingai džiaugiatės Weleda Aš labai noriu natūralios kosmetikos, bet Weleda šiek tiek nusivyliau..... Naudojau Iris Moisture kremą toniką losjoną, dabar naudoju Wild Rose Moisture kremą toniką losjoną, tai tie "valomieji" nieko, bet kremai tai nepatinka, nes labai prastai susigeria - lieka plėvelė ant veido, patrynus ""nusiburbuliuoja" (nemoku pasakyt kitaip - na kaip ilgai vonioj mirkus ir odą patrynus, eina tokie purvai ) Nežinau, gal ką nors ne taip darau, bet...
Dar naudojau porą kūno pienelių, nieko gero nieko blogo, bet po jų pabandžiau Urtekam, tai kažkuo labiau patiko....
migdolu drekinanti kremuka pabandyk manau tikrai patiks.. nes susigeria gerai ir jokiu pleveliu nepalieka.. Iris kremas (as drekinanti turejau) ir man plevele palikdavo
QUOTE(Kuitulienė @ 2009 02 03, 15:59)
is tavo pasakojimo, man susidare ispudis, kad tas kremas, kuris burbuliuodavosi, gal pasenes buvo ar kaip netinkamai laikomas, nes man taip viena nenaturali krempudra anksciau yra dariusi
As pavyzdziui, naudoju Weledos intensive almond cream ir man labai patinka, nors tai ir yra tik mano pirmasis bandymas su anturalia kosmetika, susigeria gerai ir kaip zimeai,t ai labai tinkamas, tikriausiai pavasari pirksiu irgi migdolu, tik ta lengvesni drekinanti Mano mama turi roziu duso pieneli ir roziu losjona kunui, tai labai patenkinta.
Papildyta:
QUOTE(Palomina @ 2009 01 31, 19:39)
o nesi bandzius su alijosiais kuno kremo is Weleda? arba su saltalankiais? man idomu kuris pats lengviausias ir graitai susigeria.. vasarai jau pradedu mastyt ka pirkt
jeigu apie vasara galvoti, tai as jau esu nusimacius, kad is Logonos losjonu kunui kazkuri pirksiu tikriausiai, nes turejau keliu rusiu meginukus, tai labai lengvos konsistencijos, toks lengvai uzsitepantis ir tuoj pat susigeriantis buvo ir nordic ir mediterran ir dar kazkuris
QUOTE(Wiwa @ 2009 02 03, 22:12)
jeigu apie vasara galvoti, tai as jau esu nusimacius, kad is Logonos losjonu kunui kazkuri pirksiu tikriausiai, nes turejau keliu rusiu meginukus, tai labai lengvos konsistencijos, toks lengvai uzsitepantis ir tuoj pat susigeriantis buvo ir nordic ir mediterran ir dar kazkuris
tiksliai.. Logonos (o gal Sante ten buvo ) buvau nusiziurejus su laimu ir bioalyvuogem.. gerai kad priminiai
QUOTE(Wiwa @ 2009 02 03, 21:12)
is tavo pasakojimo, man susidare ispudis, kad tas kremas, kuris burbuliuodavosi, gal pasenes buvo ar kaip netinkamai laikomas, nes man taip viena nenaturali krempudra anksciau yra dariusi
na, gali buti nebutinai, nes man taip pat buvo su iris kremu, neprilipo jis man ir viskas reikdavo labai labai nebent nedaug tepti, dar geriau ant dregno dar veido, nes kitaip tai...
linutiaaa Paskelbta Vakar, 22:33
na, gali buti nebutinai, nes man taip pat buvo su iris kremu, neprilipo jis man ir viskas reikdavo labai labai nebent nedaug tepti, dar geriau ant dregno dar veido, nes kitaip tai...
Ne, nemanau kad kremas pasenęs.Man tas pats buvo su L'Occitane taukmedžio kremu, irgi tokia plėvelė lupdavosi,lyg purvai Konsultantė sakė,kad veidas turi priprasti ir pan. Bet man jo daugiau nesinori pirkti.Bet su Weledos Iris lyg taip nebuvo.Gal nuo odos priklauso....Gal mažiau tepant, taip nebūtų
sveikos, weledos priemonių naudotojos
turime pasiūlyti enmažą weledos gaminių asortimentą, prašome užsukti
http://public.fotki.com/vaikuciukams/
smagaus rinkimosi, rašykit AZ
turime pasiūlyti enmažą weledos gaminių asortimentą, prašome užsukti
http://public.fotki.com/vaikuciukams/
smagaus rinkimosi, rašykit AZ
QUOTE(Kuitulienė @ 2009 02 03, 15:59)
bet kremai tai nepatinka, nes labai prastai susigeria - lieka plėvelė ant veido, patrynus ""nusiburbuliuoja" (nemoku pasakyt kitaip
siaip taip buna kai per daug kremo uzsitepama
QUOTE(Wiwa @ 2009 02 03, 22:12)
As pavyzdziui, naudoju Weledos intensive almond cream ir man labai patinka, nors tai ir yra tik mano pirmasis bandymas su anturalia kosmetika, susigeria gerai ir kaip zimeai,t ai labai tinkamas, tikriausiai pavasari pirksiu irgi migdolu, tik ta lengvesni drekinanti Mano mama turi roziu duso pieneli ir roziu losjona kunui, tai labai patenkinta.
aš ką tik išbandžiau weledos migdolų kremą, tai rezultatas - tokio nesitikėjau Nors mano oda šiek tiek rieboka, bet linkusi į sausumą, be to, labai jautri (kremukas sausesnei odai, ne drėkinantis), bet kremukas labai gerai veikia. Čia man tikrai didelis atradimas.
Atradimas taip pat rozmarinų šampūnas, tikrai nesiitkėjau, kad išnyks pleiskanos, kurių jau kelis metelius negaliu atsikratyt. žinoma, jų nebuvo labai daug, bet vis tiek erzindavo. Dar eisiu pirkt valomojo pienelio ir rožių vandens, žiūrėsiu rezultatą
O kokią patartumėte dantų pastą? Mano dantys labai mėgsta kariesą, nors stengiuosi prižiūrėti...
Prisiskaičiau čia jūsų patarimų ir nuomonių, tai šaltalankių dušo želę ir vaikišką pastą tikrai pirksiu
QUOTE(jolie23 @ 2009 02 16, 13:47)
Atradimas taip pat rozmarinų šampūnas, tikrai nesiitkėjau, kad išnyks pleiskanos, kurių jau kelis metelius negaliu atsikratyt. žinoma, jų nebuvo labai daug, bet vis tiek erzindavo.
rozmarinu sampunas man irgi pleiskanas lb gerai isnaikino, kuriu atsirasdavo naudojant cheminius sampunus..
taip pat planuoju ir roziu vandeni nusipirkti
paneles, gal zinote, kiek kainuoja migdolu pienelis uzupyje, nes kai pamaciau, kad Farmos vaistineje 31lt., tai zagtelejau, ir padejau atgal senai pirkau, nebuvo dar taip pakilusi kaina...