Įkraunama...
Įkraunama...

WELEDA

Vilkdalgiu kremas - lengvas, malonus, gerai drekina, apsaugo nuo vejo. Mano oda misri (normali + riebi T zona)

Vilkdalgiu tonikas - gerai drekina, tik gaila, kad su alkoholiu. Jautriai odai nerekomenduojama.

Roziu duso zele - geras kvapas, svelniai putoja, tik sudirgino intymia vieta. Reikejo atsisakyt.
Atsakyti
As labai patenkinta thumbup.gif , bet jau kolkas, weleda migdolu aliejumi veidui, tinka ir veidui ir paakiams lieka dar rankom ir lupom blush2.gif tik tiek kad tepu ji tik vakare, nes ryte ner laiko laukt kol susigerines blush2.gif dar ir akiu makiaza nusivalau... ax.gif
Atsakyti
O ka patartumet is WELEDA riebiai veido odai? Domina prausiklis, tonikas, kremas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Orchideja85 @ 2009 01 28, 20:35)
O ka patartumet is WELEDA riebiai veido odai? Domina prausiklis, tonikas, kremas smile.gif

i riebuma odai Vilkdalgiu (Irisu) serija.. bet prausiklio tai nera.. yra pienelis, tonikas ir kremai
Atsakyti
nusipirkau weledos drekinanti krema su migdolais.
puikiai tiko mano odai ir labai skaniai kvepia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2009 01 29, 12:36)
nusipirkau weledos drekinanti krema su migdolais.
puikiai tiko mano odai ir labai skaniai kvepia smile.gif

Sveika, pasidomėsiu, o kokio tipo tavo oda, kad šis kremukas tiko? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Brilliant @ 2009 01 29, 16:15)
Sveika, pasidomėsiu, o kokio tipo tavo oda, kad šis kremukas tiko? 4u.gif

misri smile.gif
Atsakyti
Ačiū už atsakymą, tiek ir norėjau aciuks.gif
Atsakyti
Užsipirkau šiandien Weledos thumbup.gif
Rozmarinų šampūną,losioną,kaukę,aliejuką plaukams ir dedešvų kūno pienelį wub.gif
Atsakyti
Patiko man dedešvų kūno pienelis wub.gif Labai gerai susigeria,malonus kūnui ir kvapas man patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 01 31, 20:11)
Patiko man dedešvų kūno pienelis wub.gif Labai gerai susigeria,malonus kūnui ir kvapas man patinka thumbup.gif

o nesi bandzius su alijosiais kuno kremo is Weleda? arba su saltalankiais? man idomu kuris pats lengviausias ir graitai susigeria.. vasarai jau pradedu mastyt ka pirkt lotuliukas.gif
Atsakyti
Palomina Paskelbta Šiandien, 20:39
  QUOTE(Manija69 @ 2009 01 31, 20:11)
Patiko man dedešvų kūno pienelis  Labai gerai susigeria,malonus kūnui ir kvapas man patinka

o nesi bandzius su alijosiais kuno kremo is Weleda? arba su saltalankiais? man idomu kuris pats lengviausias ir graitai susigeria.. vasarai jau pradedu mastyt ka pirkt 

Ne, nesu,kūno kremą pirmą kart pirkau Weledos, bet vasarai drasiai gali dedešvų naudot thumbup.gif O iki tol,gal dar išbandysiu ir kitus,aš greit sunaudoju, bet pastarasis man tikrai patiko.Manau su alaviju irgi vasarai tiktų... 4u.gif
Atsakyti