Įkraunama...
Įkraunama...

WELEDA

QUOTE(agnuta @ 2008 05 14, 21:06)
man sita rozmarinu kauke irgi thumbup.gif siandien as ja issitepus sedziu biggrin.gif

aga,gera,tik man poros kartu reikejo ta suprast..gal kol plaukas apsiprato su naturalia ax.gif bet netaupi man schmoll.gif o ir ne pigi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 05 14, 23:07)
turiu. man labai patinka jo kvapas wub.gif tepu kulnus mirksiukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif na, aš juo šiandien pasitepiau veidą... aha, kvapelis superinis. Ir, atrodo, odai patiko. O veido nebandėte tepti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo #vėja#: 15 gegužės 2008 - 13:53
QUOTE(#vėja# @ 2008 05 15, 15:53)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif na, aš juo šiandien pasitepiau veidą... aha, kvapelis superinis. Ir, atrodo, odai patiko. O veido nebandėte tepti?

kai buvo žandukai pasausėję tepiau, bet man per riebus. o va MB po skutimo labai patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
isigijau sian iris pieneli. ka tik isbandziau, neskiedus vandeni.eksperimentuoju. veiduka lbj svariai nuvale, bet va akis nors ir greit nuvale,bet akys asarojo nuo kvapo matyt....ar jum taip buna? o gal geriau akis valyt pries tai hidrolatu vatuka suvilgius tarkim? blush2.gif

sian duse dar ir saltalankiu duske isbandysiu ax.gif

Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 05 27, 00:06)
isigijau sian iris pieneli. ka tik isbandziau, neskiedus vandeni.eksperimentuoju. veiduka lbj svariai nuvale, bet va akis nors ir greit nuvale,bet akys asarojo nuo kvapo matyt....ar jum taip buna? o gal geriau akis valyt pries tai hidrolatu vatuka suvilgius tarkim?  blush2.gif
sian duse dar ir saltalankiu duske isbandysiu  ax.gif

as kai turejau iris pieneli, tai juo akiu nevaliau, tai nieko negaliu pasakyt ax.gif

lauksiu atsiliepimu apie duso zele mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 05 27, 09:48)
as kai turejau iris pieneli, tai juo akiu nevaliau, tai nieko negaliu pasakyt ax.gif

lauksiu atsiliepimu apie duso zele mirksiukas.gif

4u.gif vakar isbandziau... kvapas fainas, su kempine neblogai putoja..kol kas tiek pojuciu ax.gif
Atsakyti
Aš kol kas tik vaikui daug ką Weledos supirkus
įdomu, čia plepat, reiktų gal ir sau kažką išbandyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 05 26, 23:06)
isigijau sian iris pieneli. ka tik isbandziau, neskiedus vandeni.eksperimentuoju. veiduka lbj svariai nuvale, bet va akis nors ir greit nuvale,bet akys asarojo nuo kvapo matyt....ar jum taip buna? o gal geriau akis valyt pries tai hidrolatu vatuka suvilgius tarkim?  blush2.gif
sian duse dar ir saltalankiu duske isbandysiu  ax.gif

Man atrodo, kad Iris pienelis netinkamas akių makiažui valyti. Pati turėjau, bet neatsimenu, ar neradau užrašo, kad tinka valyti ar buvo parašyti, kad negalima valyti akių makiažo blush2.gif

Radau nete Weledos tinklalapy:

Iris Cleansing Lotion

cleans, purifies and balances

Naturally balances and cleanses the skin. This light and creamy cleanser removes makeup and impurities, leaving the skin feeling clean, fresh and supple. Organic Jojoba Oil and biodynamic Iris Extract softly moisturize the skin while cleansing. Ideal for all skin types.

Directions for use: Apply Iris Cleansing Lotion in the morning and evening to the face, neck and chest. Use a cotton pad or your fingertips, avoiding contact with the eye area. Afterwards, rinse with cool water or wipe off with a damp cotton pad. Follow with Iris Facial Toner to invigorate and refresh the skin.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonrisita: 28 gegužės 2008 - 10:46
QUOTE(Sonrisita @ 2008 05 28, 12:34)
Man atrodo, kad Iris pienelis netinkamas akių makiažui valyti. Pati turėjau, bet neatsimenu, ar neradau užrašo, kad tinka valyti ar buvo parašyti, kad negalima valyti akių makiažo  blush2.gif

Radau nete Weledos tinklalapy:

Iris Cleansing Lotion

cleans, purifies and balances

Naturally balances and cleanses the skin. This light and creamy cleanser removes makeup and impurities, leaving the skin feeling clean, fresh and supple. Organic Jojoba Oil and biodynamic Iris Extract softly moisturize the skin while cleansing. Ideal for all skin types.

Directions for use: Apply Iris Cleansing Lotion in the morning and evening to the face, neck and chest. Use a cotton pad or your fingertips, avoiding contact with the eye area. Afterwards, rinse with cool water or wipe off with a damp cotton pad. Follow with Iris Facial Toner to invigorate and refresh the skin.

dekui Jums uz info labai labai 4u.gif
ant manojo ipakavimo nieko panausaus nepasakyta.apie akis is viso neraso doh.gif
zinau,kad su weledos migdolu pieneliu mergaites akis valo,tai maniau,kvailute,kad ir su iris bus galima.... blush2.gif
avene pardaviau..toks geris buvo ax.gif
tai su kuo man dbr akis valyt? lotuliukas.gif
girdejau su paprastu migdolu aliejum nusivalo..gal pabandyt..?
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 05 28, 20:38)
dekui Jums uz info labai labai  4u.gif
ant manojo ipakavimo nieko panausaus nepasakyta.apie akis is viso neraso  doh.gif 
zinau,kad su weledos migdolu pieneliu mergaites akis valo,tai maniau,kvailute,kad ir su iris bus galima....  blush2.gif
avene pardaviau..toks geris buvo  ax.gif
tai su kuo man dbr akis valyt?  lotuliukas.gif 

aha pabandyk biggrin.gif man gerai nuvalo ir paprastas migdolu aliejus
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 05 28, 20:38)
dekui Jums uz info labai labai  4u.gif
ant manojo ipakavimo nieko panausaus nepasakyta.apie akis is viso neraso  doh.gif 
zinau,kad su weledos migdolu pieneliu mergaites akis valo,tai maniau,kvailute,kad ir su iris bus galima....  blush2.gif
avene pardaviau..toks geris buvo  ax.gif
tai su kuo man dbr akis valyt?  lotuliukas.gif  

tikrai aliejai yra liuks, man jie nepakeiciami tam dalykui thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 28 gegužės 2008 - 19:49
as turejau weledos veido krema ir ranku krema, bet man kaskaip nelabai patiko schmoll.gif
o va aliejukas nuo striju tai nerealus thumbup.gif
Atsakyti