Įkraunama...
Įkraunama...

WELEDA

QUOTE(Palomina @ 2009 01 08, 22:18)
nu man tai migdolinis kremas patiko (as turejau drekinanti).. mano oda is riebios jau normali pasidare.. tai tas kremas ir padrekino ir ne toks lengvas kaip pvz vilkdalgiu (irisu) drekinantis.. seip geriau pirk maziukus (10 ml) kremukus kelis, ir issirinksi kas labiau tinka  g.gif

Kaune aš žinau tik Farmos vaistinėje kad galima nusipirkti ir niekada nemačiau mažų kiekių...

Dėkoju už greitą atsakymą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2009 01 08, 22:10)
Norėjau paklausti o mišriai veido odai kuris kremas tinkamiausias? Žiemai man reiktų labiau maitinančio, tik kažkaip konkrečiai nerandu kuris kremas kokiam odos tipui tiktų smile.gif

Dėkui smile.gif

kazkada seniai su weledos kaininku buvau gavus ir tokia lentele, kurioje nurodyta kokios veido prieziuros priemones is weledos kokiam odos tipui tinka. tai ten migdolu priemones buvo priskirtos daugiau sausai, jautriai odai, o riebesniai - vilkdalgiu ir roziu. bet cia tikriausiai viskas labai individualu smile.gif reikia tiesiog bandyti smile.gif
Atsakyti
Pas mane oda misri, naudoju migdolu kremuka, tai man jis super thumbup.gif galiu pasakyti kad oda normalizavosi.
Atsakyti
Man asmeniškai rožių nelabai patiko, šiaip visi jie atrodo panašūs, bet rožių kvapas labai jau intensyvus....Migdolų, turėjau intensyvų, tai na nieko ypatingo nepajutau.Gal labiau patiko vilgdalgių drėkinantis, man tas jo kvapas toks savotiškas wub.gif ,lengvas ir malonus odai.... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2009 01 08, 21:20)
Kaune aš žinau tik Farmos vaistinėje kad galima nusipirkti ir niekada nemačiau mažų kiekių...

Dėkoju už greitą atsakymą smile.gif

Kaune ne tik Farmos vaistinėj galima nusipirkti tongue.gif Gedimino vaistinėj (prie Soboro) yra labai didelis pasirinkimas, dar kai ko galima uztikti Sveikatos dovanose (prie Girstupio).
Mažais kiekiais prekiaujant ne kartą esu Molo Farmoj mačius, kitur nesu atkreipus dėmesio šiuo klausimu smile.gif
Atsakyti
O kiek meginukai kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(pucukelis @ 2009 01 11, 12:44)

na jei vadint meginukais, tai kainuoja g.gif kokia 16-20 lt jei neklystu kiek teko matyt...
Atsakyti
ligita8352 Paskelbta Šiandien, 18:51
  QUOTE(pucukelis @ 2009 01 11, 12:44)

na jei vadint meginukais, tai kainuoja  kokia 16-20 lt jei neklystu kiek teko matyt...

Na man jie irgi labiau į mėginukus panašūs ax.gif ....,bet kainuoja,tai nepigiai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 01 11, 20:31)
Na man jie irgi labiau į mėginukus panašūs ax.gif ....,bet kainuoja,tai nepigiai lotuliukas.gif

na pvz kremo miniukai po 10 ml yra, o pilna pakuote tokio pat kremo 30 ml.. tai as kaip tik nepavadinciau tu miniuku meginukais.. o kaina irgi ju normali..
Atsakyti
Palomina Paskelbta Šiandien, 20:36
  QUOTE(Manija69 @ 2009 01 11, 20:31)
Na man jie irgi labiau į mėginukus panašūs  ....,bet kainuoja,tai nepigiai

na pvz kremo miniukai po 10 ml yra, o pilna pakuote tokio pat kremo 30 ml.. tai as kaip tik nepavadinciau tu miniuku meginukais.. o kaina irgi ju normali..

Na jei būtų mėginukai,tai nekainuotų ax.gif
Gal ir normali,jei tai kremo toks tūris...Bet pati esu pirkus kelis mažus kremukus,kažkaip keista,toks mažas tūris ir dar mokėk.... lotuliukas.gif Kitur duoda kaip testeriukus tokius,tik tiek ax.gif
Atsakyti
kuris geriausias kremas paakiams? ziurinejau ta su rozem. Kas naudojot, ar rauksleles mazina? g.gif Ka patartumet is weledos paakiams, kad rauksleles mazintu 4u.gif
Atsakyti
Ziurinejau WELEDOS tinklalapyje, tai jie raso, kad nuo sausio 5 d. Holos pard.( Uzupio 4 ) jie isparduoda savo ir kitu gamintoju prekes su trumpu galiojimu, pazeistom isorinem pakuotem. Skelbiasi, kad kainos nuo 1 lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zilvine: 14 sausio 2009 - 17:12