Įkraunama...
Įkraunama...

WELEDA

QUOTE(Manija69 @ 2008 12 11, 08:57)
Žinok parašyta visų tipų odai ant pakuotės.Ji drėkinanti,man labai patinka wub.gif Taip pat kaip ir vilgdalgių kremas,naudojau naktinį,nu labai labai thumbup.gif Pirkau Kaune Megoj, Farmos vaistinėj...Netgi kitoj vaistinėj paklausiau ar turi kaukę šitą, pirmiau,kol dar buvau nenusipirkus,o ta Gedimino vaitinė prekiauja nemažu asortimentu Weledos,sako,oi nea,iĮ Lietuvą net neveža visai kaukių,o aš buvau nužiūrėjus USA tinklapyje, ir Farmoj jau buvau mačiusi rožių kaukę,bet man rožių kremo kvapas labai intensyvus blush2.gif ,tai norėjau vilgdalgių,nuvariau į Farmą ir turiu thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Kurioj Farmoj matei rožių kaukę? Labai jos ieškau wub.gif
Atsakyti
Kurioj Farmoj matei rožių kaukę? Labai jos ieškau

Tai,kad ir toj pačioj Megos Farmoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 06 16, 21:52)
mastau pirkti Weledos Berzu eliksyra  g.gif 
user posted image

Nežinau nieko apie jį, bet manau neturint pinigų ir beržų lapų nuoviras gerai būtų. Džiovintų beržų lapų būna vaistinėse. Sena gera priemonė organizmui valyti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 10 04, 21:42)
as turiu miniuka nusipirkus smile.gif gerai padrekina oda, toks lengvutis, susigeria gerai... bet man jo kvapas tai  doh.gif

Man irgi labai tinka: oda misri (normali veido oda +riebi kakta) ir praradusi drėgmę. Lengvas, greitai susigeria, puikiai drėkina. Oda visą dieną jaučiasi sudrėkinta, nesiriebaluoja. Naudoju kartu su vilkdalgiu veido vandeniu.
Atsakyti
Laba,

o gal kas ką aptikote iš WELEDOS vaikams, na apart tos oranžinės serijos.... g.gif
Atsakyti
Gera temele,einu nuo pradziu skaityti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(stirnuke @ 2008 12 15, 05:53)
Nežinau nieko apie jį, bet manau neturint pinigų ir beržų lapų nuoviras gerai būtų. Džiovintų beržų lapų būna vaistinėse. Sena gera priemonė organizmui valyti. smile.gif

Berzu eliksyra pernai buvau Kaledom mamai padovanojus, labai dziaugesi... Kai ji megsta pirti, tai ir berzu kvapas ir poveikis jai labai tiko smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Monrutė @ 2008 12 15, 16:10)
Laba,

o gal kas ką aptikote iš WELEDOS vaikams, na apart tos oranžinės serijos.... g.gif

atrodo vaikams ir pagrinde ir yra tik ta oranzine serija... o viskas kitas jau pagal odos tipa ir amziu.
Atsakyti
gal kam reikia ax.gif naujas, taip ir nepanaudojau doh.gif

Weleda Baby Medetkų kremas nuo vėjo ir šalčio

user posted image
http://www.weleda.lt...c...&prod_id=10

27 lt.

Kaunas, až.
Atsakyti
QUOTE(Krokokatinas @ 2008 12 16, 22:32)
atrodo vaikams ir pagrinde ir yra tik ta oranzine serija... o viskas kitas jau pagal odos tipa ir amziu.

aišku, dėkui mirksiukas.gif visoms rekomenduoju...nes mums tai super nuo gimimo
Atsakyti
Norėjau paklausti o mišriai veido odai kuris kremas tinkamiausias? Žiemai man reiktų labiau maitinančio, tik kažkaip konkrečiai nerandu kuris kremas kokiam odos tipui tiktų smile.gif

Dėkui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2009 01 08, 22:10)
Norėjau paklausti o mišriai veido odai kuris kremas tinkamiausias? Žiemai man reiktų labiau maitinančio, tik kažkaip konkrečiai nerandu kuris kremas kokiam odos tipui tiktų smile.gif

Dėkui smile.gif

kiek suprantu misriai odytei labiausiai tiktu migdolinis, nes roziu serija skirta sausesniai ir brandesniai odai, o apie vilkdagiu krema kazkaip kaip prisimenu ne kokie atsiliepimai buvo ax.gif mano oda irgi misri tai as irgi svarstau pabandyti migdolu kremuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2009 01 08, 22:10)

Dėkui smile.gif

nu man tai migdolinis kremas patiko (as turejau drekinanti).. mano oda is riebios jau normali pasidare.. tai tas kremas ir padrekino ir ne toks lengvas kaip pvz vilkdalgiu (irisu) drekinantis.. seip geriau pirk maziukus (10 ml) kremukus kelis, ir issirinksi kas labiau tinka g.gif
Atsakyti