Įkraunama...
Įkraunama...

WELEDA

O aš vakar vilkdagių dieninio kremo mėginuką vakar įsigijau ir rankų kremo su šaltalankiais mėginuką. Bandysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2008 12 04, 09:59)
Vilgdalgių kaukė thumbup.gif Man rodos ją galima kad ir ilgiau laikyti ant veiduko,nei paršyta,ji kaip kremas,gera.O ir Beržų scrub'as wub.gif

kas cia per kauke? ax.gif nesu macius g.gif
Atsakyti
As taip pat naudojau aliejuka nuo struju nestumo metu,tai kurias vietas tepiau su juo tai neatsirado striju,o kur patingedavau pvz. ant slaunu,tai ten ir atsirado..... verysad.gif taip pat esu supirkus maziukui savo aliejuka,krema i vonele ir cinka uzpakaliukui,tai esu labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Siandien prigriebiau juros druskos dantu pasta ir wild rose day cream smile.gif intensyvus kvapas smile.gif kaip jums sis kremukas?
Atsakyti
QUOTE(metaxaaa @ 2008 12 08, 03:13)
Siandien prigriebiau juros druskos dantu pasta ir wild rose day cream smile.gif intensyvus kvapas smile.gif kaip jums sis kremukas?

kiek mokejote uz si kremuka?ir jei nepaslaptis,kokio Jus amziaus? nes as lyg girdejus,kad si linija skirta brandziai odai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 08 gruodžio 2008 - 15:08
Manija69, kokiai odai Vilkdagiu kauke skirta? ir kur pirkote?uzupio g. 4? smile.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
O meginuku buna visose vaistinese ar tik VLN? blush2.gif norec ir as kazka isbandyt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2008 12 08, 12:07)
kiek mokejote uz si kremuka?ir jei nepaslaptis,kokio Jus amziaus? nes as lyg girdejus,kad si linija skirta brandziai odai  blush2.gif

del amziaus ant pakuotes nieko neparasyta buvo ax.gif man 20metu mokejau 13e cool.gif
Atsakyti
QUOTE(metaxaaa @ 2008 12 11, 00:20)
del amziaus ant pakuotes nieko neparasyta buvo  ax.gif man 20metu mokejau 13e  cool.gif

4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Eveliina @ 2008 12 11, 00:14)
O meginuku buna visose vaistinese ar tik VLN?  blush2.gif norec ir as kazka isbandyt  rolleyes.gif

vaistinese nemacius.tik specialioj aprduotuvej Holos.uzupio g 4 ,Vilniuje g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2008 12 08, 16:07)
kiek mokejote uz si kremuka?ir jei nepaslaptis,kokio Jus amziaus? nes as lyg girdejus,kad si linija skirta brandziai odai  blush2.gif

QUOTE(metaxaaa @ 2008 12 10, 23:20)
del amziaus ant pakuotes nieko neparasyta buvo  ax.gif man 20metu mokejau 13e  cool.gif

ant pakuotes tai nera, bet as kazkada kai norejau pikrt, man Holos parduotuves pardaveja sake, kad roziu serija skirta brandziai odai ax.gif tai tada emiau vilkdalgiu smile.gif
Atsakyti
Manija69, kokiai odai Vilkdagiu kauke skirta? ir kur pirkote?uzupio g. 4?   

Žinok parašyta visų tipų odai ant pakuotės.Ji drėkinanti,man labai patinka wub.gif Taip pat kaip ir vilgdalgių kremas,naudojau naktinį,nu labai labai thumbup.gif Pirkau Kaune Megoj, Farmos vaistinėj...Netgi kitoj vaistinėj paklausiau ar turi kaukę šitą, pirmiau,kol dar buvau nenusipirkus,o ta Gedimino vaitinė prekiauja nemažu asortimentu Weledos,sako,oi nea,iĮ Lietuvą net neveža visai kaukių,o aš buvau nužiūrėjus USA tinklapyje, ir Farmoj jau buvau mačiusi rožių kaukę,bet man rožių kremo kvapas labai intensyvus blush2.gif ,tai norėjau vilgdalgių,nuvariau į Farmą ir turiu thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 12 11, 10:47)
ant pakuotes tai nera, bet as kazkada kai norejau pikrt, man Holos parduotuves pardaveja sake, kad roziu serija skirta brandziai odai ax.gif tai tada emiau vilkdalgiu smile.gif

manlygiai taip pat sake blush2.gif
QUOTE(Manija69 @ 2008 12 11, 10:57)
Žinok parašyta visų tipų odai ant pakuotės.Ji drėkinanti,man labai patinka wub.gif Taip pat kaip ir vilgdalgių kremas,naudojau naktinį,nu labai labai thumbup.gif Pirkau Kaune Megoj, Farmos vaistinėj...Netgi kitoj vaistinėj paklausiau ar turi kaukę šitą, pirmiau,kol dar buvau nenusipirkus,o ta Gedimino vaitinė prekiauja nemažu asortimentu Weledos,sako,oi nea,iĮ Lietuvą net neveža visai kaukių,o aš buvau nužiūrėjus USA tinklapyje, ir Farmoj jau buvau mačiusi rožių kaukę,bet man rožių kremo kvapas labai intensyvus blush2.gif ,tai norėjau vilgdalgių,nuvariau į Farmą ir turiu thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

4u.gif et,gaila,Kaune... mat Vilniuj, weledos parduotuvelej turi tik roziu ..ir tos pacios dbr nera prekyboje,nuolaidos - tai viskas issluota matomai doh.gif
Atsakyti