O aš vakar vilkdagių dieninio kremo mėginuką vakar įsigijau ir rankų kremo su šaltalankiais mėginuką. Bandysiu
QUOTE(Manija69 @ 2008 12 04, 09:59)
Vilgdalgių kaukė Man rodos ją galima kad ir ilgiau laikyti ant veiduko,nei paršyta,ji kaip kremas,gera.O ir Beržų scrub'as
kas cia per kauke? nesu macius
As taip pat naudojau aliejuka nuo struju nestumo metu,tai kurias vietas tepiau su juo tai neatsirado striju,o kur patingedavau pvz. ant slaunu,tai ten ir atsirado..... taip pat esu supirkus maziukui savo aliejuka,krema i vonele ir cinka uzpakaliukui,tai esu labai patenkinta
Siandien prigriebiau juros druskos dantu pasta ir wild rose day cream intensyvus kvapas kaip jums sis kremukas?
QUOTE(metaxaaa @ 2008 12 08, 03:13)
Siandien prigriebiau juros druskos dantu pasta ir wild rose day cream intensyvus kvapas kaip jums sis kremukas?
kiek mokejote uz si kremuka?ir jei nepaslaptis,kokio Jus amziaus? nes as lyg girdejus,kad si linija skirta brandziai odai
Manija69, kokiai odai Vilkdagiu kauke skirta? ir kur pirkote?uzupio g. 4?
QUOTE(Sultry @ 2008 12 08, 12:07)
kiek mokejote uz si kremuka?ir jei nepaslaptis,kokio Jus amziaus? nes as lyg girdejus,kad si linija skirta brandziai odai
del amziaus ant pakuotes nieko neparasyta buvo man 20metu mokejau 13e
QUOTE(metaxaaa @ 2008 12 11, 00:20)
Papildyta:
QUOTE(Eveliina @ 2008 12 11, 00:14)
O meginuku buna visose vaistinese ar tik VLN? norec ir as kazka isbandyt
vaistinese nemacius.tik specialioj aprduotuvej Holos.uzupio g 4 ,Vilniuje
QUOTE(Sultry @ 2008 12 08, 16:07)
QUOTE(metaxaaa @ 2008 12 10, 23:20)
ant pakuotes tai nera, bet as kazkada kai norejau pikrt, man Holos parduotuves pardaveja sake, kad roziu serija skirta brandziai odai tai tada emiau vilkdalgiu
Manija69, kokiai odai Vilkdagiu kauke skirta? ir kur pirkote?uzupio g. 4?
Žinok parašyta visų tipų odai ant pakuotės.Ji drėkinanti,man labai patinka Taip pat kaip ir vilgdalgių kremas,naudojau naktinį,nu labai labai Pirkau Kaune Megoj, Farmos vaistinėj...Netgi kitoj vaistinėj paklausiau ar turi kaukę šitą, pirmiau,kol dar buvau nenusipirkus,o ta Gedimino vaitinė prekiauja nemažu asortimentu Weledos,sako,oi nea,iĮ Lietuvą net neveža visai kaukių,o aš buvau nužiūrėjus USA tinklapyje, ir Farmoj jau buvau mačiusi rožių kaukę,bet man rožių kremo kvapas labai intensyvus ,tai norėjau vilgdalgių,nuvariau į Farmą ir turiu
QUOTE(agnuta @ 2008 12 11, 10:47)
ant pakuotes tai nera, bet as kazkada kai norejau pikrt, man Holos parduotuves pardaveja sake, kad roziu serija skirta brandziai odai tai tada emiau vilkdalgiu
manlygiai taip pat sake
QUOTE(Manija69 @ 2008 12 11, 10:57)
Žinok parašyta visų tipų odai ant pakuotės.Ji drėkinanti,man labai patinka Taip pat kaip ir vilgdalgių kremas,naudojau naktinį,nu labai labai Pirkau Kaune Megoj, Farmos vaistinėj...Netgi kitoj vaistinėj paklausiau ar turi kaukę šitą, pirmiau,kol dar buvau nenusipirkus,o ta Gedimino vaitinė prekiauja nemažu asortimentu Weledos,sako,oi nea,iĮ Lietuvą net neveža visai kaukių,o aš buvau nužiūrėjus USA tinklapyje, ir Farmoj jau buvau mačiusi rožių kaukę,bet man rožių kremo kvapas labai intensyvus ,tai norėjau vilgdalgių,nuvariau į Farmą ir turiu
et,gaila,Kaune... mat Vilniuj, weledos parduotuvelej turi tik roziu ..ir tos pacios dbr nera prekyboje,nuolaidos - tai viskas issluota matomai