Įkraunama...
Įkraunama...

WELEDA

Kai laukiausi turejau alieju nuo striju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*padushkele* @ 2008 11 28, 01:07)
Kai laukiausi turejau alieju nuo striju  smile.gif

Ir kokie atsiliepimai? bigsmile.gif Ar stangrino oda?
Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2008 11 28, 01:27)
Ir kokie atsiliepimai? bigsmile.gif Ar stangrino oda?

Na kad stangrintu, tai tokio poveikio nepajutau, bet man aliejai nelabai patinka, geriau jau kremo pavidalu. Beje po nestumo man striju neatsirado, nors tas priemones pradejau velokai naudoti, tai net nzn ar cia tos priemones padejo ar mano tokia oda. Nes jai jau strijos atsiradusios, tai jokiais tepalais ju neisnaikinsit...
Atsakyti
QUOTE(*padushkele* @ 2008 11 28, 13:15)
Na kad stangrintu, tai tokio poveikio nepajutau, bet man aliejai nelabai patinka, geriau jau kremo pavidalu. Beje po nestumo man striju neatsirado, nors tas priemones pradejau velokai naudoti, tai net nzn ar cia tos priemones padejo ar mano tokia oda. Nes jai jau strijos atsiradusios, tai jokiais tepalais ju neisnaikinsit...

Aciu uz atsiliepimus 4u.gif
Zinau , kad jokiu sansu isnaikinti verysad.gif tiesiog norisi, kad nauju neatsirastu blush2.gif
man tai kaip tik aliejines labiau priemones blush2.gif Naturaliu nesu turejusi, todel idomu, ar yra koks poveikis g.gif Na , jie neatsirado striju, tai galima deti + siai Weledos priemonei bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hopeidea: 28 lapkričio 2008 - 12:22
QUOTE(Hopeidea @ 2008 11 28, 13:21)
Aciu uz atsiliepimus 4u.gif
Zinau , kad jokiu sansu isnaikinti verysad.gif tiesiog norisi, kad nauju neatsirastu blush2.gif
man tai kaip tik aliejines labiau priemones blush2.gif Naturaliu nesu turejusi, todel idomu, ar yra koks poveikis g.gif Na , jie neatsirado striju, tai galima deti + siai Weledos priemonei bigsmile.gif

Na Weledos tai as sunaudojau tik viena buteliuka, dar tuo metu naudojau Avent ir Percutalfa tai net negaliu pasakyt kuris padejo smile.gif
Atsakyti
Turiu Weledos lūpų balzamą, nėra kažkoks stebuklingas, tik šiaip faina žinant, kad ekologišką priemonę naudoji. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grazimamyte @ 2008 12 03, 11:55)
Turiu Weledos lūpų balzamą, nėra kažkoks stebuklingas, tik šiaip faina žinant, kad ekologišką priemonę naudoji. 4u.gif

o jis man kaip tik superinis, gal tris tūbeles sunaudojau - ilgai laikosi, puikiai drėkina thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 03 gruodžio 2008 - 22:51
QUOTE(Dovish @ 2008 12 03, 22:51)
o jis man kaip tik superinis, gal tris tūbeles sunaudojau - ilgai laikosi, puikiai drėkina thumbup.gif

o man jis kaip ir patinka, bet kaip tik neilgai laikosi ant lupu, daznai tepliotis reikia g.gif kaip idomu, kad taip skirtingai.
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 12 03, 23:17)
o man jis kaip ir patinka, bet kaip tik neilgai laikosi ant lupu, daznai tepliotis reikia  g.gif kaip idomu, kad taip skirtingai.

tikrai, įdomiai biggrin.gif pvz, dabar turiu dr.H vazeliną, patinka ir šis, tačiau greičiau "nusitrina" nuo lūpų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2008 12 03, 23:20)
tikrai, įdomiai biggrin.gif pvz, dabar turiu dr.H vazeliną, patinka ir šis, tačiau greičiau "nusitrina" nuo lūpų ax.gif

o dar turiu sviestmedzio i indeli maza isidejus, tai va, sis visai netgi neblogai uzsilaiko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 12 03, 23:26)
o dar turiu sviestmedzio i indeli maza isidejus, tai va, sis visai netgi neblogai uzsilaiko rolleyes.gif

šį aš prieš miegą naudoju, jeigu būną sutrukus lūpa ar kamputis įplyšęs, po nakties viskas susitvarko ax.gif
Papildyta:
Po ilgesnio naudojimo galiu pasakyti, kad turimas Weledos Arnikos aliejus tikrai apramina raumenų skausmą. O kas dėl jo šildančių savybių, na nežinau, nepastebėjau... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 03 gruodžio 2008 - 23:47
Vilgdalgių kaukė thumbup.gif Man rodos ją galima kad ir ilgiau laikyti ant veiduko,nei paršyta,ji kaip kremas,gera.O ir Beržų scrub'as wub.gif
Atsakyti