Kai laukiausi turejau alieju nuo striju
QUOTE(*padushkele* @ 2008 11 28, 01:07)
Kai laukiausi turejau alieju nuo striju
Ir kokie atsiliepimai? Ar stangrino oda?
QUOTE(Hopeidea @ 2008 11 28, 01:27)
Ir kokie atsiliepimai? Ar stangrino oda?
Na kad stangrintu, tai tokio poveikio nepajutau, bet man aliejai nelabai patinka, geriau jau kremo pavidalu. Beje po nestumo man striju neatsirado, nors tas priemones pradejau velokai naudoti, tai net nzn ar cia tos priemones padejo ar mano tokia oda. Nes jai jau strijos atsiradusios, tai jokiais tepalais ju neisnaikinsit...
QUOTE(*padushkele* @ 2008 11 28, 13:15)
Na kad stangrintu, tai tokio poveikio nepajutau, bet man aliejai nelabai patinka, geriau jau kremo pavidalu. Beje po nestumo man striju neatsirado, nors tas priemones pradejau velokai naudoti, tai net nzn ar cia tos priemones padejo ar mano tokia oda. Nes jai jau strijos atsiradusios, tai jokiais tepalais ju neisnaikinsit...
Aciu uz atsiliepimus
Zinau , kad jokiu sansu isnaikinti tiesiog norisi, kad nauju neatsirastu
man tai kaip tik aliejines labiau priemones Naturaliu nesu turejusi, todel idomu, ar yra koks poveikis Na , jie neatsirado striju, tai galima deti + siai Weledos priemonei
QUOTE(Hopeidea @ 2008 11 28, 13:21)
Aciu uz atsiliepimus
man tai kaip tik aliejines labiau priemones Naturaliu nesu turejusi, todel idomu, ar yra koks poveikis Na , jie neatsirado striju, tai galima deti + siai Weledos priemonei
Na Weledos tai as sunaudojau tik viena buteliuka, dar tuo metu naudojau Avent ir Percutalfa tai net negaliu pasakyt kuris padejo
QUOTE(grazimamyte @ 2008 12 03, 11:55)
Turiu Weledos lūpų balzamą, nėra kažkoks stebuklingas, tik šiaip faina žinant, kad ekologišką priemonę naudoji.
o jis man kaip tik superinis, gal tris tūbeles sunaudojau - ilgai laikosi, puikiai drėkina
QUOTE(Dovish @ 2008 12 03, 22:51)
o jis man kaip tik superinis, gal tris tūbeles sunaudojau - ilgai laikosi, puikiai drėkina
o man jis kaip ir patinka, bet kaip tik neilgai laikosi ant lupu, daznai tepliotis reikia kaip idomu, kad taip skirtingai.
QUOTE(linutiaaa @ 2008 12 03, 23:17)
o man jis kaip ir patinka, bet kaip tik neilgai laikosi ant lupu, daznai tepliotis reikia kaip idomu, kad taip skirtingai.
tikrai, įdomiai pvz, dabar turiu dr.H vazeliną, patinka ir šis, tačiau greičiau "nusitrina" nuo lūpų
QUOTE(Dovish @ 2008 12 03, 23:20)
tikrai, įdomiai pvz, dabar turiu dr.H vazeliną, patinka ir šis, tačiau greičiau "nusitrina" nuo lūpų
o dar turiu sviestmedzio i indeli maza isidejus, tai va, sis visai netgi neblogai uzsilaiko
QUOTE(linutiaaa @ 2008 12 03, 23:26)
o dar turiu sviestmedzio i indeli maza isidejus, tai va, sis visai netgi neblogai uzsilaiko
šį aš prieš miegą naudoju, jeigu būną sutrukus lūpa ar kamputis įplyšęs, po nakties viskas susitvarko
Papildyta:
Po ilgesnio naudojimo galiu pasakyti, kad turimas Weledos Arnikos aliejus tikrai apramina raumenų skausmą. O kas dėl jo šildančių savybių, na nežinau, nepastebėjau...
Vilgdalgių kaukė Man rodos ją galima kad ir ilgiau laikyti ant veiduko,nei paršyta,ji kaip kremas,gera.O ir Beržų scrub'as