Įkraunama...
Įkraunama...

WELEDA

QUOTE(kunigunda78 @ 2008 10 27, 11:53)
tada tvarkykis organizma ir nereikes skustis  cool.gif -juk sampunas tavo vidiniu problemu negali ispresti

blink.gif blink.gif blink.gif
na, nemanau, kad jeigu is prigimties plaukai riebaluojasi, galima kazkaip susitvarkyti organizma unsure.gif
be to, skaiciau, kad nuomone, jog dazniau plaunant plaukus jie dazniau ir riebaluojasi- yra nesamone, kad tai- dar is tarybiniu laiku atejes ismislas. dar pati vienoj tarybinej knygoj skaiciau, kad jei plaukai riebus, juos patartina plauti karta i savaite lotuliukas.gif jau isivaizduoju kokios vaiksciotume biggrin.gif
mano plaukai- ar as juos plaunu kasdien, ar kas kelias dienas- riebaluojasi tiek pat. pas mane kita problema- riebios plauku saknys ir sausi galiukai, tad rasti tinkama sampuna sunkiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2008 10 27, 14:42)
blink.gif  blink.gif  blink.gif
na, nemanau, kad jeigu is prigimties plaukai riebaluojasi, galima kazkaip susitvarkyti organizma unsure.gif
be to, skaiciau, kad nuomone, jog dazniau plaunant plaukus jie dazniau ir riebaluojasi- yra nesamone, kad tai- dar is tarybiniu laiku atejes ismislas. dar pati vienoj tarybinej knygoj skaiciau, kad jei plaukai riebus, juos patartina plauti karta i savaite lotuliukas.gif jau isivaizduoju kokios vaiksciotume biggrin.gif
mano plaukai- ar as juos plaunu kasdien, ar kas kelias dienas- riebaluojasi tiek pat. pas mane kita problema- riebios plauku saknys ir sausi galiukai, tad rasti tinkama sampuna sunkiau g.gif

su tokiu poziuriu sekmes toliau vaikstant riebaluotai, nes mano siuolaikiniai saltiniai teigia ka kita ir pateikia ivairiu budu -kaip galima ta plauku riebalavimasi sutvarkyti ir puikiai jais naudojuos ir nebezinau ka reiskia plauti kasdien biggrin.gif.
Juk plauku riebalavimasis nera kazkokia paveldima nepagydoma liga, ir kad to niekaip negalima pakeisti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 10 27, 15:54)
su tokiu poziuriu sekmes toliau vaikstant riebaluotai, nes mano siuolaikiniai saltiniai teigia ka kita ir pateikia ivairiu budu -kaip galima ta plauku riebalavimasi sutvarkyti ir puikiai jais naudojuos ir nebezinau ka reiskia plauti kasdien  biggrin.gif.
Juk plauku riebalavimasis nera kazkokia paveldima nepagydoma liga, ir kad to niekaip negalima pakeisti  doh.gif

o kas sako, kad reikia vaiksciot riebaluotai? plaunu plaukus kasdien ir riebaluota tikrai nevaikstau lotuliukas.gif o nuo sampunu, skirtu riebiems plaukams tik galiukai issausejo, o prie saknu liko tokie patys. tad visai nematau problemos susirasti tinkama sampuna ir plauti galva kasdien rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2008 10 27, 16:17)
o nuo sampunu, skirtu riebiems plaukams tik galiukai issausejo, o prie saknu liko tokie patys. tad visai nematau problemos susirasti tinkama sampuna ir plauti galva kasdien rolleyes.gif

Galiukams reikėtų balzamus, kaukes naudoti. Siūlyčiau pabandyti Dr. Hauschka šampūną "Lemon and nasturtium", skirtą normaliems ir greitai besiriebaluojantiems plaukams. Paprastai plaukus plaunu kas antrą dieną, o po mėnesio naudojant tą šampūną jau galėdavau tris dienas išbūt iš bėdos. Geras buvo, reikės gal vėl kada nusipirkt, o tai vis kažką nauja rūpi išbandyti.
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2008 10 27, 15:17)
o nuo sampunu, skirtu riebiems plaukams tik galiukai issausejo, o prie saknu liko tokie patys. tad visai nematau problemos susirasti tinkama sampuna ir plauti galva kasdien rolleyes.gif

nes greitai besiriebaluojantiems plaukams negalima naudoti sampunu riebiems plaukams - to matyt, tavo "siuolaikiniai" saltiniai nesako - todel ir plauni galva kasdien. Gal ir as, jei netureciau ka veikti ja plauciau kasdien g.gif, bet kai keliuosi 6, o po 7 jau iseinu -tai nelabai realus dalykas, nes keltis tektu po penkiu ir dar alinti plaukus dziovintuvu doh.gif
Bet aij, juk kiekviena gyvenam kaip ismanom
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 10 27, 14:54)
su tokiu poziuriu sekmes toliau vaikstant riebaluotai, nes mano siuolaikiniai saltiniai teigia ka kita ir pateikia ivairiu budu -kaip galima ta plauku riebalavimasi sutvarkyti ir puikiai jais naudojuos ir nebezinau ka reiskia plauti kasdien  biggrin.gif.
Juk plauku riebalavimasis nera kazkokia paveldima nepagydoma liga, ir kad to niekaip negalima pakeisti  doh.gif

aciu uz rupesti, bet mes gal issiplausim plaukus ir deje nevaiksciosim ne tik riebaluotos ir ir riebaluotais plaukais schmoll.gif o siaip jau, plaukai patys nesiriebaluoja, riebalus isskiria riebalines liaukos.
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 10 27, 15:54)

Tai gal draugiskai ir pasidalintumete patarimais, nes as jau daugiau nei 10 metu plaunu galva kasdien, o plauku kokybe nesiskundziu brunette.gif Nelabai isivaizduoju kokiais budais neplovus ryte galvos atrodyt tvarkingai, nes mano plaukas plonas ir iskarpytas, beje niekada nerisamas i jokias arklio uodegas. Taigi nors plaukai ryte ir buna maziau pasiriebalave, visvien jie jau buna be formos, be kritimo. Tai ka man tada daryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(baggio @ 2008 10 28, 19:41)
Tai gal draugiskai ir pasidalintumete patarimais, nes as jau daugiau nei 10 metu plaunu galva kasdien, o plauku kokybe nesiskundziu brunette.gif Nelabai isivaizduoju kokiais budais neplovus ryte galvos atrodyt tvarkingai, nes mano plaukas plonas ir iskarpytas, beje niekada nerisamas i jokias arklio uodegas. Taigi nors plaukai ryte ir buna maziau pasiriebalave, visvien jie jau buna be formos, be kritimo. Tai ka man tada daryt g.gif

budu yra ivairiu, tik reikia kas tau tiks. Galima pries plovima (jei yra galimybe palaikyti ir per nakti) issitepti plaukus aliejine kauke su rozmarinu ir petigrain eteriniais aliejais, galima plauti plaukus su moliu (as turiu afrikietiska moli, kuris sutraukia riebalus -sita darau reciau,, nes mano plaukai labai ilgi -tai nuo jo siek tiek veliasi), galima skalauti dilgeliu nuoviru, jei plaukai juodi labai padeda azuolo zieves nuoviras (kaip blondine nelabai galiu sau to leisti, nes tamsina plaukus, bet efektas thumbup.gif ), dar galima praskalaut plaukus su citrina arba itrinti saknis su naturaliom alijosiaus sultimis (ilgai nesiriebaluoja, plius purus plaukai ir kartu stripina plaukai). Tokie mano isbandyti ir veikiantys budai, nes sampunai tera tik menkas papildas, ypac tie visokie su silikonais
Atsakyti
QUOTE(Mytee @ 2008 05 29, 13:25)
as turejau weledos veido krema ir ranku krema, bet man kaskaip nelabai patiko  schmoll.gif
o va aliejukas nuo striju tai nerealus  thumbup.gif

Ar tikrai padejo aliejukas nuo striju? Kaip tas poveikis pasireiske? ax.gif
Atsakyti
Sveikos, gal zinot kur galima isigyti URTEKRAM produkcijos Kaune??
Atsakyti
QUOTE(ginariukas @ 2008 10 29, 17:51)

http://sveikatosdovanos_lt/index.htm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ginariukas @ 2008 10 29, 17:51)

QUOTE(linutiaaa @ 2008 10 29, 18:23)

Pasirinkimas tikrai nedidelis verysad.gif Bet daug firmų gaminių galima įsigyt, įskaitant ir Weledą smile.gif
Atsakyti