Įkraunama...
Įkraunama...

WELEDA

taigi išvada, kad perkant natūralią vadinamą kosmetiką, reikia akylai žiūrėti sudėtį, nes vienas daiktas sertifikuotas , kitas ne, aš tai kažkaip irgi tikėjau kad weleda nededa SLS doh.gif
Atsakyti
turiu rozmarinų šampūną - brangus, o poveikio nulis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2008 10 25, 17:08)
turiu rozmarinų šampūną - brangus, o poveikio nulis doh.gif

o koks turi but poveikis? g.gif galva gal isplauna? ar neplauna? lotuliukas.gif

man tai vienas is geriausiu sampunu sitas rozmarininis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 10 25, 16:13)
o koks turi but poveikis?  g.gif  galva gal isplauna? ar neplauna?  lotuliukas.gif

man tai vienas is geriausiu sampunu sitas rozmarininis  thumbup.gif

Na man tai irgi nzn ar geras, ar neypac - kaina ner maza, na taip pojutis isplovus labai smagus ir issilaiko visa diena tas svaros poveikis. Bet kita diena jau plaunu vel - kazkaip ima riebaluotis. O noreciau plaut bent kas antra mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 10 25, 20:02)
Na man tai irgi nzn ar geras, ar neypac - kaina ner maza, na taip pojutis isplovus labai smagus ir issilaiko visa diena tas svaros poveikis. Bet kita diena jau plaunu vel - kazkaip ima riebaluotis. O noreciau plaut bent kas antra mastau.gif

tai jei riebus plaukai, tada su kastonu reikejo pirkti g.gif nes kastoninis yra normaliems ir linkusiems riebaluotis plaukams..
o kaina lyginant pagal kieki, tai aisku, kad atrodo nemaza.. bet man tai uztenka sito 100 ml beveik dviem menesiams plaunant kas antra diena.. pvz Klorane sampuno (200 ml, kaina ~25 lt) uztekdavo irgi panasiam laikui..
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 10 25, 19:02)

tai kai kasdien plauni -tai ir plaukai greitai riebaluojasi, Jei plautum kas antra -tai ir plaukas "iprastu" tas dvi dienas "isbuti". Mano pacios turi polinki gan greitai riebaluotis, bet su rozmarinu sampunu (jei galva plaudavau ryte) isbudavau ir 3 dienas (priklausomai nuo oro salygu).
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 10 25, 17:13)
o koks turi but poveikis?  g.gif  galva gal isplauna? ar neplauna?  lotuliukas.gif

Šiandien per ''šeštadienio rytą"" pasakojo apie šiuos šampūnus ir sakė, kad efektas būna ne iš karto, o po kelių plovimų. Atseit šios firmos šampūnai išplauna visus negerumus likusius ant galvos odos ir plaukų nuo sintetinių šampūnų. Galvoju pabandyt kaštoninį. ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 10 25, 17:13)

pinigų ir kokybės santykis atvirkščiai proporcingas. man tai vienas labiausiai nuvylusių pirkinių, plaukai greičiau riebaluojas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2008 10 25, 16:21)
taigi išvada, kad perkant natūralią vadinamą kosmetiką, reikia akylai žiūrėti sudėtį, nes vienas daiktas sertifikuotas , kitas ne, aš tai kažkaip irgi tikėjau kad weleda nededa SLS doh.gif

Sakykit, prašau, o kokie šampūnai yra be to SLS? g.gif Weledos kaštoniniu nesiskundžiu, bet norėčiau pabandyti ir tokį, kuriame nėra tų visokių SLS ir pan. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(c'amelia @ 2008 10 26, 15:45)
Sakykit, prašau, o kokie šampūnai yra be to SLS? g.gif Weledos kaštoniniu nesiskundžiu, bet norėčiau pabandyti ir tokį, kuriame nėra tų visokių SLS ir pan. 4u.gif

Sante, Logona, Hauschka, BEMA, Druide, Urtekram, I+M ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 26 spalio 2008 - 14:50
QUOTE(Palomina @ 2008 10 25, 19:15)
tai jei riebus plaukai, tada su kastonu reikejo pirkti  g.gif  nes kastoninis yra normaliems ir linkusiems riebaluotis plaukams..
o kaina lyginant pagal kieki, tai aisku, kad atrodo nemaza.. bet man tai uztenka sito 100 ml beveik dviem menesiams plaunant kas antra diena.. pvz Klorane sampuno (200 ml, kaina ~25 lt) uztekdavo irgi panasiam laikui..
man jo 2iems menesiams tikrai neuzteks, o sita rekomendavo kaip riebesniems, nes kastonu skirtas normaliems.

QUOTE(kunigunda78 @ 2008 10 25, 19:27)
tai kai kasdien plauni -tai ir plaukai greitai riebaluojasi, Jei plautum kas antra -tai ir plaukas "iprastu" tas dvi dienas "isbuti". Mano pacios turi polinki gan greitai riebaluotis,  bet su rozmarinu sampunu (jei galva plaudavau ryte) isbudavau ir 3 dienas (priklausomai nuo oro salygu).

oj puikiai zinau, bet negaliu darbo dienom eksperimentuot su plauku neplovimais. o be to plaukai ne del plovimo riebaluojas - del tam tirku organizmo savybiu.
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 10 27, 07:48)
oj puikiai zinau, bet negaliu darbo dienom eksperimentuot su plauku neplovimais. o be to plaukai ne del plovimo riebaluojas - del tam tirku organizmo savybiu.

tada tvarkykis organizma ir nereikes skustis cool.gif -juk sampunas tavo vidiniu problemu negali ispresti
Atsakyti