taigi išvada, kad perkant natūralią vadinamą kosmetiką, reikia akylai žiūrėti sudėtį, nes vienas daiktas sertifikuotas , kitas ne, aš tai kažkaip irgi tikėjau kad weleda nededa SLS
turiu rozmarinų šampūną - brangus, o poveikio nulis
QUOTE(l'eau @ 2008 10 25, 17:08)
turiu rozmarinų šampūną - brangus, o poveikio nulis
o koks turi but poveikis? galva gal isplauna? ar neplauna?
man tai vienas is geriausiu sampunu sitas rozmarininis
QUOTE(Palomina @ 2008 10 25, 16:13)
Na man tai irgi nzn ar geras, ar neypac - kaina ner maza, na taip pojutis isplovus labai smagus ir issilaiko visa diena tas svaros poveikis. Bet kita diena jau plaunu vel - kazkaip ima riebaluotis. O noreciau plaut bent kas antra
QUOTE(Dasha @ 2008 10 25, 20:02)
Na man tai irgi nzn ar geras, ar neypac - kaina ner maza, na taip pojutis isplovus labai smagus ir issilaiko visa diena tas svaros poveikis. Bet kita diena jau plaunu vel - kazkaip ima riebaluotis. O noreciau plaut bent kas antra
tai jei riebus plaukai, tada su kastonu reikejo pirkti nes kastoninis yra normaliems ir linkusiems riebaluotis plaukams..
o kaina lyginant pagal kieki, tai aisku, kad atrodo nemaza.. bet man tai uztenka sito 100 ml beveik dviem menesiams plaunant kas antra diena.. pvz Klorane sampuno (200 ml, kaina ~25 lt) uztekdavo irgi panasiam laikui..
QUOTE(Dasha @ 2008 10 25, 19:02)
tai kai kasdien plauni -tai ir plaukai greitai riebaluojasi, Jei plautum kas antra -tai ir plaukas "iprastu" tas dvi dienas "isbuti". Mano pacios turi polinki gan greitai riebaluotis, bet su rozmarinu sampunu (jei galva plaudavau ryte) isbudavau ir 3 dienas (priklausomai nuo oro salygu).
QUOTE(Palomina @ 2008 10 25, 17:13)
Šiandien per ''šeštadienio rytą"" pasakojo apie šiuos šampūnus ir sakė, kad efektas būna ne iš karto, o po kelių plovimų. Atseit šios firmos šampūnai išplauna visus negerumus likusius ant galvos odos ir plaukų nuo sintetinių šampūnų. Galvoju pabandyt kaštoninį.
QUOTE(Palomina @ 2008 10 25, 17:13)
pinigų ir kokybės santykis atvirkščiai proporcingas. man tai vienas labiausiai nuvylusių pirkinių, plaukai greičiau riebaluojas
QUOTE(pepkė @ 2008 10 25, 16:21)
taigi išvada, kad perkant natūralią vadinamą kosmetiką, reikia akylai žiūrėti sudėtį, nes vienas daiktas sertifikuotas , kitas ne, aš tai kažkaip irgi tikėjau kad weleda nededa SLS
Sakykit, prašau, o kokie šampūnai yra be to SLS? Weledos kaštoniniu nesiskundžiu, bet norėčiau pabandyti ir tokį, kuriame nėra tų visokių SLS ir pan.
QUOTE(c'amelia @ 2008 10 26, 15:45)
Sakykit, prašau, o kokie šampūnai yra be to SLS? Weledos kaštoniniu nesiskundžiu, bet norėčiau pabandyti ir tokį, kuriame nėra tų visokių SLS ir pan.
Sante, Logona, Hauschka, BEMA, Druide, Urtekram, I+M ir t.t.
QUOTE(Palomina @ 2008 10 25, 19:15)
tai jei riebus plaukai, tada su kastonu reikejo pirkti nes kastoninis yra normaliems ir linkusiems riebaluotis plaukams..
o kaina lyginant pagal kieki, tai aisku, kad atrodo nemaza.. bet man tai uztenka sito 100 ml beveik dviem menesiams plaunant kas antra diena.. pvz Klorane sampuno (200 ml, kaina ~25 lt) uztekdavo irgi panasiam laikui..
man jo 2iems menesiams tikrai neuzteks, o sita rekomendavo kaip riebesniems, nes kastonu skirtas normaliems. o kaina lyginant pagal kieki, tai aisku, kad atrodo nemaza.. bet man tai uztenka sito 100 ml beveik dviem menesiams plaunant kas antra diena.. pvz Klorane sampuno (200 ml, kaina ~25 lt) uztekdavo irgi panasiam laikui..
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 10 25, 19:27)
tai kai kasdien plauni -tai ir plaukai greitai riebaluojasi, Jei plautum kas antra -tai ir plaukas "iprastu" tas dvi dienas "isbuti". Mano pacios turi polinki gan greitai riebaluotis, bet su rozmarinu sampunu (jei galva plaudavau ryte) isbudavau ir 3 dienas (priklausomai nuo oro salygu).
oj puikiai zinau, bet negaliu darbo dienom eksperimentuot su plauku neplovimais. o be to plaukai ne del plovimo riebaluojas - del tam tirku organizmo savybiu.
QUOTE(Dasha @ 2008 10 27, 07:48)
oj puikiai zinau, bet negaliu darbo dienom eksperimentuot su plauku neplovimais. o be to plaukai ne del plovimo riebaluojas - del tam tirku organizmo savybiu.
tada tvarkykis organizma ir nereikes skustis -juk sampunas tavo vidiniu problemu negali ispresti