Įkraunama...
Įkraunama...

WELEDA

QUOTE(c'amelia @ 2008 10 20, 17:19)
Ak, dabar galvoju...  blush2.gif  plaukučiai, na jų daug ir jie turbūt linkę greitai riebaluotis, nes galvą "skalbiu" kas antrą dieną, ilgiau niekaip (tiesa, su weleda galiu ištempti 3 dienas  mirksiukas.gif  )  schmoll.gif  dėl purumo... na man jis išlieka panašus, gal dėl to, kad naudoju rozmarinų vandeniuką (losjoną) plaukams. Bet pats pojūtis po kaštono toks toks... labai geras, gaivi, švari galvytė (atrodo, kad vandenyno banga būtų į galvą įsisukusi  4u.gif ), tvirti, stiprūs plaukai...  thumbup.gif

Tiesa, mano MB abu šampūnai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  jo oda ypatingai linkusi riebaluotis, nuo visų, kaip vadinu, "indų ploviklių" nuolat pleiskanodavo... po weledos šampūniukų akys prašviesėjo    bigsmile.gif

vaje, jau ir visa agitacija  blush2.gif

aciu labai 4u.gif mane ypac sudomino tai, kad padejo atsikratyti niezulio, nes mane irgi jis kankina verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 10 20, 17:24)
aciu labai 4u.gif  mane ypac sudomino tai, kad padejo atsikratyti niezulio, nes mane irgi jis kankina verysad.gif

Tikiuosi, kad jis tiks, nes kitoms forumietėms kaip tik nuo kaštonų šampūno atsirado niežulys.... unsure.gif na man tikrai dingo ax.gif Manau, kad kiekvienam reikia surasti savo!... sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(c'amelia @ 2008 10 20, 21:22)
Tikiuosi, kad jis tiks, nes kitoms forumietėms kaip tik nuo kaštonų šampūno atsirado niežulys.... unsure.gif na man tikrai dingo ax.gif Manau, kad kiekvienam reikia surasti savo!... sėkmės 4u.gif

pritariu, as irgi taip manau, nepabandes, nesuzinosi... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(c'amelia @ 2008 10 20, 17:19)
Bet pats pojūtis po kaštono toks toks... labai geras, gaivi, švari galvytė (atrodo, kad vandenyno banga būtų į galvą įsisukusi  4u.gif ), tvirti, stiprūs plaukai...  thumbup.gif

Aš irgi labai noriu išbandyti, įdomu ar yra mėginukų Užupyje g.gif

Pati baiginėju rozmarinų šampūno mėginuką, tai tikrai neprastas, palyginus užtenka nedidelio kiekio, plaukučiai švarūs ir lengvi po to būna. Net balzamo nedėjau ir nieko nenutiko.. nors aš pratus kas kartą tepti jį. Užskaitom biggrin.gif Reikės gal kad bonkelę įsigyt...
Atsakyti
jei gerai supratau, tai weledos sampunuose nera jokiu parabenu, slc?
bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuolinė @ 2008 10 25, 10:06)
jei gerai supratau, tai weledos sampunuose nera jokiu parabenu, slc?
bigsmile.gif

Taip, nes tai sertifikuota natūrali kosmetika 4u.gif
Atsakyti
Rozmarinų šampūne radau Sodium Laureth Sulfate. g.gif
Atsakyti
Weledos šampūnuose yra sls, dėl to jie ir nėra sertifikuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 10 25, 10:17)
Taip, nes tai sertifikuota natūrali kosmetika 4u.gif

QUOTE(limbi @ 2008 10 25, 10:33)
Weledos šampūnuose yra sls, dėl to jie ir nėra sertifikuoti smile.gif

o tai kaip is tikruju yra mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dasha: 25 spalio 2008 - 14:28
QUOTE(Dasha @ 2008 10 25, 15:27)
o tai kaip is tikruju yra mastau.gif

nesertifikuota.. SLS yra sampune, bet jis ne paciam priekyje, kaip buna kituose sampunuose), o labiau link galo ingridientu sarase..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 10 25, 16:30)
nesertifikuota.. SLS yra sampune, bet jis ne paciam priekyje, kaip buna kituose sampunuose), o labiau link galo ingridientu sarase..

galvojau, kad isvis nera. kiek sake ir natura siberica nera sls, o kaip is trikruju - irg nznau
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 10 25, 15:30)

Būsiu suklydusi. Šventai tikėjau, kad šampūnai sertifikuoti blush2.gif
Atsakyti