Įkraunama...
Įkraunama...

WELEDA

QUOTE(Divaaa @ 2008 10 15, 21:00)
O poveiki koki nors matai?  rolleyes.gif

na taip biggrin.gif kitaip nepirkciau.. visu pirma, patinka, kad suteikia galvai kazkokio gaivumo jausma, papurina plaukus prie saknu, ir manau prisidejo prie mano plauku augimo, kazkaip greiciau auga nei anksciau augdavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 10 15, 19:16)
tas rozmarinu vanduo tai super  thumbup.gif  jau ne viena buteliuka esu isnaudojus, ir va artimiausiu metu planuoju vel nusipirkti  smile.gif

gal gali priminti kaina? 4u.gif vandenuko dar nesu bandziusi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 10 15, 21:16)
gal gali priminti kaina? 4u.gif  vandenuko dar nesu bandziusi bigsmile.gif

Uzupy 24 lt, o visur kitur ~29 lt
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 10 15, 22:09)
visu pirma, patinka, kad suteikia galvai kazkokio gaivumo jausma, papurina plaukus prie saknu, ir manau prisidejo prie mano plauku augimo, kazkaip greiciau auga nei anksciau augdavo  g.gif

gal reikia pabandyti nusipirkti, tas niežėjimas kartais labai nervuoja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 10 15, 21:42)
gal reikia pabandyti nusipirkti, tas niežėjimas kartais labai nervuoja verysad.gif

va va, as ir del to mastau g.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 10 15, 23:04)
va va, as ir del to mastau g.gif

o tu naudoji rozmarinų šampūną? man nuo jo šiek tiek geriau. manau kaštonų šampūnas šiai problemai vis dėlto labiau tiktų, nes jo aprašyme parašyta, kad aptraukai plėvele plauką ir neleidžia galvos odai džiūti.
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 10 15, 22:26)
o tu naudoji rozmarinų šampūną? man nuo jo šiek tiek geriau. manau kaštonų šampūnas šiai problemai vis dėlto labiau tiktų, nes jo aprašyme parašyta, kad aptraukai plėvele plauką ir neleidžia galvos odai džiūti.

as turejau jo dar uzsilikusio, likucius baigineju, pakaitalioju su vaikisku...va, man irgi idomu, kaip kazin tas kastonu g.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 10 15, 23:38)
as turejau jo dar uzsilikusio, likucius baigineju, pakaitalioju su vaikisku...va, man irgi idomu, kaip kazin tas kastonu g.gif

teks išbandyti. tik kad aš jau tris buteliukus šampūnu turiu...nusižengiau savo sistemai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 10 15, 22:44)
teks išbandyti. tik kad aš jau tris buteliukus šampūnu turiu...nusižengiau savo sistemai doh.gif

Pirmiau pabadžiau kaštonų šampūną, dabar baiginėju rozmarinų... abu jie thumbup.gif bet kaštonų man labiau patiko... šiandien bėgsiu įsigyti 4u.gif turėjau problemą, rankos nuolat plaukučiuose tūnodavo - nuo įvairiausių šampūnų pleiskanos ir niežulys apstodavo blush2.gif O su weledos kaštonų šampūnu šių bėdų atsikračiau thumbup.gif cool.gif
Atsakyti
As kaip tik dabar turiu Weledos kastonu sampuna, - mano plaukams nelabai, jie sausi gana, tai po plovimo plaukai buna susivele ir siurkstus. Kaip uz tokia kaina, daugiau tikrai nepirksiu.
Atsakyti
QUOTE(c'amelia @ 2008 10 20, 14:30)
Pirmiau pabadžiau kaštonų šampūną, dabar baiginėju rozmarinų... abu jie  thumbup.gif  bet kaštonų man labiau patiko... šiandien bėgsiu įsigyti  4u.gif turėjau problemą, rankos nuolat plaukučiuose tūnodavo - nuo įvairiausių šampūnų pleiskanos ir niežulys apstodavo  blush2.gif O su weledos kaštonų šampūnu šių bėdų atsikračiau thumbup.gif  cool.gif

kokie tavo plaukuciai? 4u.gif ar lieka plaukuose purumo, lyginant rozamrinus ir kastonus? esu tik bandziusi rozmarinu ax.gif

QUOTE(Mariposa @ 2008 10 20, 14:32)
As kaip tik dabar turiu Weledos kastonu sampuna, - mano plaukams nelabai, jie sausi gana, tai po plovimo plaukai buna susivele ir siurkstus. Kaip uz tokia kaina, daugiau tikrai nepirksiu.

gal del to, kad sausi plaukai netiko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 10 20, 14:39)
kokie tavo plaukuciai? 4u.gif ar lieka plaukuose purumo, lyginant rozamrinus ir kastonus? esu tik bandziusi rozmarinu ax.gif
gal del to, kad sausi plaukai netiko unsure.gif

Ak, dabar galvoju... blush2.gif plaukučiai, na jų daug ir jie turbūt linkę greitai riebaluotis, nes galvą "skalbiu" kas antrą dieną, ilgiau niekaip (tiesa, su weleda galiu ištempti 3 dienas mirksiukas.gif ) schmoll.gif dėl purumo... na man jis išlieka panašus, gal dėl to, kad naudoju rozmarinų vandeniuką (losjoną) plaukams. Bet pats pojūtis po kaštono toks toks... labai geras, gaivi, švari galvytė (atrodo, kad vandenyno banga būtų į galvą įsisukusi 4u.gif ), tvirti, stiprūs plaukai... thumbup.gif

Tiesa, mano MB abu šampūnai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif jo oda ypatingai linkusi riebaluotis, nuo visų, kaip vadinu, "indų ploviklių" nuolat pleiskanodavo... po weledos šampūniukų akys prašviesėjo bigsmile.gif

vaje, jau ir visa agitacija blush2.gif

4u.gif

Šiandien dar ketinu laukinių rožių kremukų įsigyti... tikiuos jie mano odytę išgelbės ax.gif

Atsakyti