Gal kuri bandėte prausimosi pienelius??? Šiandien galvojau kurį pirkti ar su rožėm ar tą citrininį.... Ydomu kokie atsiliepimai.
QUOTE(Manija69 @ 2008 10 10, 17:29)
Gal kuri bandėte prausimosi pienelius??? Šiandien galvojau kurį pirkti ar su rožėm ar tą citrininį.... Ydomu kokie atsiliepimai.
cia apie duso zele (krema) kalbi? ar apie tuos pienelius kur i vonia reikia ipilti?
jei apie duso zele, tai labai super as turejau su saltalankiais ir dabar turiu su citrinom.. konsistencija tokia pati (kremine), tik kvapas truputi skiariasi putoja gerai, odos visai nesausina, ir bent jau man tai labai taupiai naudojasi
Palomina Paskelbta Šiandien, 18:57
cia apie duso zele (krema) kalbi? ar apie tuos pienelius kur i vonia reikia ipilti?
jei apie duso zele, tai labai super as turejau su saltalankiais ir dabar turiu su citrinom.. konsistencija tokia pati (kremine), tik kvapas truputi skiariasi putoja gerai, odos visai nesausina, ir bent jau man tai labai taupiai naudojasi
Ačiū. Taip apie dušo želę. O kaip kvapas,tos su citrina? ar nelabai intensyvus?
QUOTE(Manija69 @ 2008 10 10, 19:35)
Ačiū. Taip apie dušo želę. O kaip kvapas,tos su citrina? ar nelabai intensyvus?
normalus kvapas tik jei lygint su saltalankiu, tai citrininis rugstesnis
Naudojau kremukus veidui taip ir nepripratau prie ju kvapo.
Naudoju šaltalankio dušo kremą, man labai patinka ir kvapas ir konsistencija.
Papildyta:
Kremas veidui laukiniu rožių pritariu aštrus kvapas, taip pat naudoju alieju kūnui laukinių rožių, po kiek laiko lieka malonus dvelksmas , išsivedina, neliek ant kūno aštraus laukinių rožių kvapo
Papildyta:
QUOTE(pievutė @ 2008 10 12, 19:54)
Naudojau kremukus veidui taip ir nepripratau prie ju kvapo.
Kremas veidui laukiniu rožių pritariu aštrus kvapas, taip pat naudoju alieju kūnui laukinių rožių, po kiek laiko lieka malonus dvelksmas , išsivedina, neliek ant kūno aštraus laukinių rožių kvapo
Prisidedu prie pagyru dusgeliui saltalankiu ir kvapas puikus, ir odyte poto labai svelni, net kremo nebereikia
QUOTE(GinMintė @ 2008 10 12, 21:48)
Prisidedu prie pagyru dusgeliui saltalankiu ir kvapas puikus, ir odyte poto labai svelni, net kremo nebereikia
vaje, kiek pagyru, netgi galima neatsilaikyti
as galiu pagirti rozmarinu sampuna, tikrai puikus taciau jis gali nepatikti toms, kurios nori labai svelniu, minkstu plauku, na, arba nebent koks geras balzamas dar pagelbetu. bet man , kaip turinciai plonus plaukus, jis super plaukai lieka purus, nesukrite, per daug nesuminkstinami, ko mano plaukui visai nereik.
QUOTE(linutiaaa @ 2008 10 12, 23:39)
vaje, kiek pagyru, netgi galima neatsilaikyti
tikrai verti pagyrų weledos dušo kremai o rozmarinų šampūnas man irgi patinka
QUOTE(doufyl @ 2008 10 12, 22:54)
o rozmarinų šampūnas man irgi patinka
Nusipirkau mėginuką, įsimesiu į kelionę net nebandžius jo Kažkaip viliuosi, kad viskas ok bus... nes kitaip teks plaukus su dušo žele plaut
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 10 13, 00:18)
Nusipirkau mėginuką, įsimesiu į kelionę net nebandžius jo Kažkaip viliuosi, kad viskas ok bus... nes kitaip teks plaukus su dušo žele plaut
daug pagyrų jam tenka, nemanau, kad nusivilsi
galite pasakyti, kiek musu siandieninej rinkoj kainuoja rozmarinu sampunas? dekui