Įkraunama...
Įkraunama...

WELEDA

Gal kuri bandėte prausimosi pienelius??? 4u.gif Šiandien galvojau kurį pirkti ar su rožėm ar tą citrininį.... g.gif Ydomu kokie atsiliepimai.
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2008 10 10, 17:29)
Gal kuri bandėte prausimosi pienelius??? 4u.gif Šiandien galvojau kurį pirkti ar su rožėm ar tą citrininį.... g.gif Ydomu kokie atsiliepimai.

cia apie duso zele (krema) kalbi? ar apie tuos pienelius kur i vonia reikia ipilti?
jei apie duso zele, tai labai super thumbup.gif as turejau su saltalankiais ir dabar turiu su citrinom.. konsistencija tokia pati (kremine), tik kvapas truputi skiariasi smile.gif putoja gerai, odos visai nesausina, ir bent jau man tai labai taupiai naudojasi smile.gif
Atsakyti
Palomina Paskelbta Šiandien, 18:57
  QUOTE(Manija69 @ 2008 10 10, 17:29)
Gal kuri bandėte prausimosi pienelius???  Šiandien galvojau kurį pirkti ar su rožėm ar tą citrininį....  Ydomu kokie atsiliepimai.

cia apie duso zele (krema) kalbi? ar apie tuos pienelius kur i vonia reikia ipilti?
jei apie duso zele, tai labai super  as turejau su saltalankiais ir dabar turiu su citrinom.. konsistencija tokia pati (kremine), tik kvapas truputi skiariasi  putoja gerai, odos visai nesausina, ir bent jau man tai labai taupiai naudojasi

Ačiū. 4u.gif Taip apie dušo želę. O kaip kvapas,tos su citrina? ar nelabai intensyvus? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2008 10 10, 19:35)
Ačiū. 4u.gif Taip apie dušo želę. O kaip kvapas,tos su citrina? ar nelabai intensyvus? bigsmile.gif

normalus kvapas smile.gif tik jei lygint su saltalankiu, tai citrininis rugstesnis smile.gif
Atsakyti
Naudojau kremukus veidui taip ir nepripratau prie ju kvapo. schmoll.gif
Atsakyti
Naudoju šaltalankio dušo kremą, man labai patinka ir kvapas ir konsistencija.
Papildyta:
QUOTE(pievutė @ 2008 10 12, 19:54)
Naudojau kremukus veidui taip ir nepripratau prie ju kvapo.  schmoll.gif

Kremas veidui laukiniu rožių pritariu aštrus kvapas, taip pat naudoju alieju kūnui laukinių rožių, po kiek laiko lieka malonus dvelksmas , išsivedina, neliek ant kūno aštraus laukinių rožių kvapo wub.gif
Atsakyti
Prisidedu prie pagyru dusgeliui saltalankiu ir kvapas puikus, ir odyte poto labai svelni, net kremo nebereikia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2008 10 12, 21:48)
Prisidedu prie pagyru dusgeliui saltalankiu ir kvapas puikus, ir odyte poto labai svelni, net kremo nebereikia  wub.gif

vaje, kiek pagyru, netgi galima neatsilaikyti biggrin.gif
as galiu pagirti rozmarinu sampuna, tikrai puikus thumbup.gif taciau jis gali nepatikti toms, kurios nori labai svelniu, minkstu plauku, na, arba nebent koks geras balzamas dar pagelbetu. bet man , kaip turinciai plonus plaukus, jis super thumbup.gif plaukai lieka purus, nesukrite, per daug nesuminkstinami, ko mano plaukui visai nereik.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 12 spalio 2008 - 21:45
QUOTE(linutiaaa @ 2008 10 12, 23:39)
vaje, kiek pagyru, netgi galima neatsilaikyti biggrin.gif

tikrai verti pagyrų weledos dušo kremai mirksiukas.gif o rozmarinų šampūnas man irgi patinka drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 10 12, 22:54)
o rozmarinų šampūnas man irgi patinka drinks_cheers.gif

Nusipirkau mėginuką, įsimesiu į kelionę net nebandžius jo blush2.gif Kažkaip viliuosi, kad viskas ok bus... nes kitaip teks plaukus su dušo žele plaut lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 10 13, 00:18)
Nusipirkau mėginuką, įsimesiu į kelionę net nebandžius jo blush2.gif Kažkaip viliuosi, kad viskas ok bus... nes kitaip teks plaukus su dušo žele plaut lotuliukas.gif

biggrin.gif daug pagyrų jam tenka, nemanau, kad nusivilsi 4u.gif
Atsakyti
galite pasakyti, kiek musu siandieninej rinkoj kainuoja rozmarinu sampunas? dekui
Atsakyti