esu naudojusi Weledos rožių kremą veidui,tai nelabai patiko,dėl savo intensyvaus kvapo. Bet kaip suprantu dabar,kad jie visi aštrokais kvapais,nu gal migdolų nelabai,kiek paskaitinėjau jūsų atsiliepimus
QUOTE(Kelsey @ 2008 10 04, 09:52)
man irgi taip pat sake. nuejau pirmadieni, pasake, jog, deja, dar negavo, bus rytoj.ir taip kiekviena diena
o Tu dar neskambinai? kai paskambinsi, pasakyk
o Tu dar neskambinai? kai paskambinsi, pasakyk
Buvau vakar Užupyje, paišlaidavau . Manau kad jie jau yra gavę prekių. Teiravausi vyriško kremo po skutimosi, nes lentynoj nebuvo, tai sakė turime, bet neužklijuotas lietuviškas aprašymas, bet jei norite galiu atnešti. Žodžiu, susidarė įspūdis, kad turi naują prekių siuntą, bet nespėjo suklijuoti vertimų ir dėl to dar ne viskas stovi lentynose .
QUOTE(smiltpeliuke @ 2008 10 05, 17:00)
Buvau vakar Užupyje, paišlaidavau . Manau kad jie jau yra gavę prekių. Teiravausi vyriško kremo po skutimosi, nes lentynoj nebuvo, tai sakė turime, bet neužklijuotas lietuviškas aprašymas, bet jei norite galiu atnešti. Žodžiu, susidarė įspūdis, kad turi naują prekių siuntą, bet nespėjo suklijuoti vertimų ir dėl to dar ne viskas stovi lentynose .
dekui. na tai reiks nuvykti vel iki ju.
Papildyta:
beje, papasakok ka nusipirkai
QUOTE(smiltpeliuke @ 2008 10 05, 17:00)
As vakar nebespejau nuvaziuot iki ju. Aciu uz naujienas.
QUOTE(Kelsey @ 2008 10 05, 17:25)
beje, papasakok ka nusipirkai
Na, kadangi kitą sekmadienį atvažiuos sesuo, su kuria retai matomės, tai norėjau kažką jai nupirkti ir mamai kad nuvežtų lauktuvių. Tai sesei nupirkau šaltalankių dušo prausiklį, mamai - Urtekram rožių šampūną ir kondicionierių (pasiklioviau jūsų pasakojimais ), sau nusipirkau skysti burnai skalauti ir du dantų pastos mėginukus - su žolelėmis ir su ratanijos ekstraktu.
QUOTE(smiltpeliuke @ 2008 10 05, 18:02)
Na, kadangi kitą sekmadienį atvažiuos sesuo, su kuria retai matomės, tai norėjau kažką jai nupirkti ir mamai kad nuvežtų lauktuvių. Tai sesei nupirkau šaltalankių dušo prausiklį, mamai - Urtekram rožių šampūną ir kondicionierių (pasiklioviau jūsų pasakojimais ), sau nusipirkau skysti burnai skalauti ir du dantų pastos mėginukus - su žolelėmis ir su ratanijos ekstraktu.
As irgi siuos du meginukus isigyjau. Nezinau dabar katros pastos didesni tubeli pirkti, nes patinka abi.
QUOTE(Manija69 @ 2008 10 05, 12:48)
esu naudojusi Weledos rožių kremą veidui,tai nelabai patiko,dėl savo intensyvaus kvapo. Bet kaip suprantu dabar,kad jie visi aštrokais kvapais,nu gal migdolų nelabai,kiek paskaitinėjau jūsų atsiliepimus
migdolu tikrai labai svelnus kvapas
Viskas aišku, Palomina ,tikrai reiks išbandyti,manau nenusivilsiu. Dėkui
as vat dabar del jusu susipainiojau ir nebezinau kuri pirkti kremuka: ar migdolu drekinanti, ar iris drekinanti(vilkdagiu). mano oda misri, kakta paberia, zandai normalus
kas meginot abu?
kas meginot abu?
QUOTE(Kelsey @ 2008 10 05, 19:42)
as vat dabar del jusu susipainiojau ir nebezinau kuri pirkti kremuka: ar migdolu drekinanti, ar iris drekinanti(vilkdagiu). mano oda misri, kakta paberia, zandai normalus
kas meginot abu?
kas meginot abu?
as turiu abu bet mano oda riebi.. ir man vistiek labiau migdolu patinka, man atstate dregme kai buvo oda ja praradus.. o vilkdalgiu man truputi per lengvas siuo metu (bet kartais ir jo prireikia).. as tai manau, geriau isigyk abu kremukus, bet tas mazytes (po 10ml) pakuotes..
Tiesa, kadangi mamą dabar užpuolusios peršalimo ligos, nupirkau jai šaltalankių eliksyrą. Pati irgi jį turiu nusipirkusi ir prasidėjus ligų sezonui gurkšnoju po truputį .
Pasta toks daiktas, kad greitai susinaudoja, tai gali abi įsigyti .
Kas pirkot Weledos šampūną ar kažką plaukams Akropolio Eurovaistinėje? Šiandien buvau, vis dar taiko nuolaidas higienos prekėms, net nieko iš Weledos plaukams nebuvo .
QUOTE(Ikulia @ 2008 10 05, 18:45)
As irgi siuos du meginukus isigyjau. Nezinau dabar katros pastos didesni tubeli pirkti, nes patinka abi.
Pasta toks daiktas, kad greitai susinaudoja, tai gali abi įsigyti .
Kas pirkot Weledos šampūną ar kažką plaukams Akropolio Eurovaistinėje? Šiandien buvau, vis dar taiko nuolaidas higienos prekėms, net nieko iš Weledos plaukams nebuvo .