Įkraunama...
Įkraunama...

WELEDA

Dieninį senokai bandžiau, tai atsimenu tik, kad man jis riebesnis buvo ir poveikis daug labiau drėkinančio patiko smile.gif
Atsakyti
esu naudojusi Weledos rožių kremą veidui,tai nelabai patiko,dėl savo intensyvaus kvapo. Bet kaip suprantu dabar,kad jie visi aštrokais kvapais,nu gal migdolų nelabai,kiek paskaitinėjau jūsų atsiliepimus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2008 10 04, 09:52)
man irgi taip pat sake. nuejau pirmadieni, pasake, jog, deja, dar negavo, bus rytoj.ir taip kiekviena diena cool.gif
o Tu dar neskambinai? kai paskambinsi, pasakyk  mirksiukas.gif

Buvau vakar Užupyje, paišlaidavau blush2.gif . Manau kad jie jau yra gavę prekių. Teiravausi vyriško kremo po skutimosi, nes lentynoj nebuvo, tai sakė turime, bet neužklijuotas lietuviškas aprašymas, bet jei norite galiu atnešti. Žodžiu, susidarė įspūdis, kad turi naują prekių siuntą, bet nespėjo suklijuoti vertimų ir dėl to dar ne viskas stovi lentynose mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2008 10 05, 17:00)
Buvau vakar Užupyje, paišlaidavau  blush2.gif . Manau kad jie jau yra gavę prekių. Teiravausi vyriško kremo po skutimosi, nes lentynoj nebuvo, tai sakė turime, bet neužklijuotas lietuviškas aprašymas, bet  jei norite galiu atnešti. Žodžiu, susidarė įspūdis, kad turi naują prekių siuntą, bet nespėjo suklijuoti vertimų ir dėl to dar ne viskas stovi lentynose  mirksiukas.gif .

dekui. na tai reiks nuvykti vel iki ju. smile.gif
Papildyta:
beje, papasakok ka nusipirkai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2008 10 05, 17:00)
Buvau vakar Užupyje, paišlaidavau  blush2.gif . Manau kad jie jau yra gavę prekių. Teiravausi vyriško kremo po skutimosi, nes lentynoj nebuvo, tai sakė turime, bet neužklijuotas lietuviškas aprašymas, bet  jei norite galiu atnešti. Žodžiu, susidarė įspūdis, kad turi naują prekių siuntą, bet nespėjo suklijuoti vertimų ir dėl to dar ne viskas stovi lentynose  mirksiukas.gif .

thumbup.gif As vakar nebespejau nuvaziuot iki ju. Aciu uz naujienas.
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2008 10 05, 17:25)
beje, papasakok ka nusipirkai 4u.gif

Na, kadangi kitą sekmadienį atvažiuos sesuo, su kuria retai matomės, tai norėjau kažką jai nupirkti ir mamai kad nuvežtų lauktuvių. Tai sesei nupirkau šaltalankių dušo prausiklį, mamai - Urtekram rožių šampūną ir kondicionierių (pasiklioviau jūsų pasakojimais biggrin.gif ), sau nusipirkau skysti burnai skalauti ir du dantų pastos mėginukus - su žolelėmis ir su ratanijos ekstraktu.
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2008 10 05, 18:02)
Na, kadangi kitą sekmadienį atvažiuos sesuo, su kuria retai matomės, tai norėjau kažką jai nupirkti ir mamai kad nuvežtų lauktuvių. Tai sesei nupirkau šaltalankių dušo prausiklį, mamai - Urtekram rožių šampūną ir kondicionierių (pasiklioviau jūsų pasakojimais  biggrin.gif ), sau nusipirkau skysti burnai skalauti ir du dantų pastos mėginukus - su žolelėmis ir su ratanijos ekstraktu.

As irgi siuos du meginukus isigyjau. Nezinau dabar katros pastos didesni tubeli pirkti, nes patinka abi. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2008 10 05, 12:48)
esu naudojusi Weledos rožių kremą veidui,tai nelabai patiko,dėl savo intensyvaus kvapo. Bet kaip suprantu dabar,kad jie visi aštrokais kvapais,nu gal migdolų nelabai,kiek paskaitinėjau jūsų atsiliepimus ax.gif

migdolu tikrai labai svelnus kvapas wub.gif
Atsakyti
Viskas aišku, Palomina mirksiukas.gif ,tikrai reiks išbandyti,manau nenusivilsiu. Dėkui drinks_cheers.gif
Atsakyti
as vat dabar del jusu susipainiojau ir nebezinau kuri pirkti kremuka: ar migdolu drekinanti, ar iris drekinanti(vilkdagiu). mano oda misri, kakta paberia, zandai normalus g.gif
kas meginot abu?
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2008 10 05, 19:42)
as vat dabar del jusu susipainiojau ir nebezinau kuri pirkti kremuka: ar migdolu drekinanti, ar iris drekinanti(vilkdagiu). mano oda misri, kakta paberia, zandai normalus g.gif
kas meginot abu?

as turiu abu smile.gif bet mano oda riebi.. ir man vistiek labiau migdolu patinka, man atstate dregme kai buvo oda ja praradus.. o vilkdalgiu man truputi per lengvas siuo metu (bet kartais ir jo prireikia).. as tai manau, geriau isigyk abu kremukus, bet tas mazytes (po 10ml) pakuotes.. smile.gif
Atsakyti
Tiesa, kadangi mamą dabar užpuolusios peršalimo ligos, nupirkau jai šaltalankių eliksyrą. Pati irgi jį turiu nusipirkusi ir prasidėjus ligų sezonui gurkšnoju po truputį rolleyes.gif .

QUOTE(Ikulia @ 2008 10 05, 18:45)
As irgi siuos du meginukus isigyjau. Nezinau dabar katros pastos didesni tubeli pirkti, nes patinka abi. bigsmile.gif

Pasta toks daiktas, kad greitai susinaudoja, tai gali abi įsigyti mirksiukas.gif .

Kas pirkot Weledos šampūną ar kažką plaukams Akropolio Eurovaistinėje? Šiandien buvau, vis dar taiko nuolaidas higienos prekėms, net nieko iš Weledos plaukams nebuvo schmoll.gif .
Atsakyti