Įkraunama...
Įkraunama...

WELEDA

QUOTE(Kelsey @ 2008 10 02, 22:51)
gal kas neseniai lankes holos parduotuveje uzupyje ir zinot ar gavo jie pagaliau nauja siunta? jau keturis kartus ejau ir vis sako rytoj rytoj  wacko.gif

o kada buvai? as buvau praeita savaite, tai atrodo Weledos prekiu buvo nemazai g.gif

QUOTE(doufyl @ 2008 10 02, 22:59)
aš naudojau prieš gerą pusmetį šitą muiliuką, netgi žiemą visai nesausino odos mirksiukas.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2008 10 02, 22:51)
gal kas neseniai lankes holos parduotuveje uzupyje ir zinot ar gavo jie pagaliau nauja siunta? jau keturis kartus ejau ir vis sako rytoj rytoj  wacko.gif

As buvau ten praeita sestadieni, tai zadejo, kad pirmadieni tures prekiu. Dave tel numeri, prase paskambint, kad isitikint, jog turi man reikiamu priemoniu.
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2008 10 03, 13:50)
As buvau ten praeita sestadieni, tai zadejo, kad pirmadieni tures prekiu. Dave tel numeri, prase paskambint, kad isitikint, jog turi man reikiamu priemoniu.

man irgi taip pat sake. nuejau pirmadieni, pasake, jog, deja, dar negavo, bus rytoj.ir taip kiekviena diena cool.gif
o Tu dar neskambinai? kai paskambinsi, pasakyk mirksiukas.gif
Atsakyti
Nusipirkau Vilkdagių drėkinamąjį kremą. Isbandysiu ant misrios odos... Gal kas jau bande? kokie atsiliepimai? (nespeju perskaityti visos temos) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 10 04, 21:30)
Nusipirkau Vilkdagių drėkinamąjį kremą. Isbandysiu ant misrios odos... Gal kas jau bande? kokie atsiliepimai? (nespeju perskaityti visos temos)  4u.gif

as turiu miniuka nusipirkus smile.gif gerai padrekina oda, toks lengvutis, susigeria gerai... bet man jo kvapas tai doh.gif
Atsakyti
Man kaip tik jo kvapas patinka, vienas baisiausių tai logonos buvo, net žiaugčiodavau iš pradžių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 10 04, 21:42)
as turiu miniuka nusipirkus smile.gif gerai padrekina oda, toks lengvutis, susigeria gerai... bet man jo kvapas tai  doh.gif

o kuris Tau geresnis, vilkdagiu ar migdolu?
Atsakyti
QUOTE(limbi @ 2008 10 04, 21:53)
Man kaip tik jo kvapas patinka, vienas baisiausių tai logonos buvo, net žiaugčiodavau iš pradžių biggrin.gif

na ner taip kad pykintu, bet nepatinka.. butu gal silpnesnis siek tiek tai butu tada gerai smile.gif va migdolu drekinancio man kvapas patinka smile.gif ir pats kremas irgi thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Kelsey @ 2008 10 04, 21:54)
o kuris Tau geresnis, vilkdagiu ar migdolu?

migdolu truputi riebesnis.. seip gal man labiau patinka migdolu kremas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 04 spalio 2008 - 20:57
o jus turit omenyje 'Dieninis kremas su vilkdalgiais (Iris Day Cream)' ar 'Drėkinamasis kremas su vilkdalgiais (Iris Moisture cream)'?
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2008 10 04, 22:00)
o jus turit omenyje 'Dieninis kremas su vilkdalgiais (Iris Day Cream)' ar 'Drėkinamasis kremas su vilkdalgiais (Iris Moisture cream)'?

as turiu drekinanti
Atsakyti
o gal kas nors zinot kuo skiriasi tie du kremukai, kuriuos ankstesneje savo zinuteje paminejau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2008 10 04, 22:16)
o gal kas nors zinot kuo skiriasi tie du kremukai, kuriuos ankstesneje savo zinuteje paminejau 4u.gif

as anksciau buvau skaicius, kad dieninis yra riebesnis
Atsakyti