Įkraunama...
Įkraunama...

WELEDA

QUOTE(Kelsey @ 2008 09 28, 19:37)
as tai rozmarinu sampuna perku tik eurovaisitnej savaitgaliais. tai su nuolaida gaunasi 22 su centais  g.gif  man atrodo pigiausia, ar ne?

bigsmile.gif Net nepagalvojau, kad galima buvo taip padaryti. Tikrai pigiausia.
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 09 26, 21:11)
zinai, weleda Lt  kainos ir natractiv.de skiriasi kokiu 1 Lt, ar net buna brangiau nei pas mus. Todel pries siuncianis vertetu pasidometi kiek produktas kainuoja Hole ir kiek natractiv, tik tada uzsakineti

Del kainu tai sutinku, bet pas mus LT nerandu kaukiu, o internetinese parduotuvese jos yra. gal kuri bendete, ar galite parasyti atsiliepimu, ar vertos demesio, ar bandyti kokiu kitu drekinanciu ieskoti, aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 09 28, 19:31)
didelėse „Eurovaistinėse“
„Farma“ vaistinėse
Užupio g. 4 „Holos“ (čia pigiausia)
Stepono g. 6

QUOTE(Kelsey @ 2008 09 28, 20:37)
as tai rozmarinu sampuna perku tik eurovaisitnej savaitgaliais. tai su nuolaida gaunasi 22 su centais  g.gif  man atrodo pigiausia, ar ne?
Papildyta:

va cia visos smile.gif

Ačiū merginos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 09 26, 15:43)
viskas labai puiku thumbup.gif
Sultry blogai parašė puslapio adresą, pabandykit čia: internetinė parduotuvė

blush2.gif 4u.gif

QUOTE(eja @ 2008 09 29, 09:31)
Del kainu tai sutinku, bet pas mus LT nerandu kaukiu, o internetinese parduotuvese jos yra. gal kuri bendete, ar galite parasyti atsiliepimu, ar vertos demesio, ar bandyti kokiu kitu drekinanciu ieskoti, aciu smile.gif

roziu kaukes tikrai yra uzupyje ir stepono g. maciau kazkada seniau blush2.gif
Atsakyti
taip norėtųsi išbandyti kokių mėginukų verysad.gif bet gaila, kad ne visuose miestuose jų galima įsigyti... nesinori mokėti 10 litų už atsiuntimą iš holos.lt
Atsakyti
QUOTE(Po_saule @ 2008 09 29, 21:11)
taip norėtųsi išbandyti kokių mėginukų  verysad.gif  bet gaila, kad ne visuose miestuose jų galima įsigyti... nesinori mokėti 10 litų už atsiuntimą iš holos.lt

sakykite, o is holos.lt siuncia i visus miestus? ir kaip su apmokejimu? kurjeriui reikes moketi?ar kur i saskaita pervesti pinigus.. aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(olga_klp @ 2008 09 30, 11:42)
sakykite, o is holos.lt siuncia i visus miestus? ir kaip su apmokejimu? kurjeriui reikes moketi?ar kur i saskaita pervesti pinigus.. aciu smile.gif

Aš skaičiau holos.lt ir man atrodo, kad kurjeriui reikia sumokėti smile.gif
Pabandykite pasiskaityti ten.
Atsakyti
nepamenu,minejau jau ar ne,bet isbandziau weledos saltalankiu kunkremi.patiko,kaip ir after sun lotion.geras pirkinys butu blush2.gif taupus, lengvai susigeria,maloniai kvepia, drekina pakankamai gerai.bet galvoju,kad visgi noresiu alijosiaus dar krema pabandyt biggrin.gif idomu kvapas,nes siaip alijosiaus kvapas mane masina bigsmile.gif
Atsakyti
ar tinka Weledos muilai veidui prausti? galvoju apie medetku muiliuka, jis tinka ir vaikams, tai sakau gal ir veidui tiks?
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 09 30, 22:55)
ar tinka Weledos muilai veidui prausti? galvoju apie medetku muiliuka, jis tinka ir vaikams, tai sakau gal ir veidui tiks?

Man rodos kad visi muilai daugiau mažiau sausina odą, na nebent tavo oda labai riebi, tai gal ir tiktų, bet ir tai žiemai tai manau kad nelabai gerai.
Atsakyti
gal kas neseniai lankes holos parduotuveje uzupyje ir zinot ar gavo jie pagaliau nauja siunta? jau keturis kartus ejau ir vis sako rytoj rytoj wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 09 30, 23:55)

aš naudojau prieš gerą pusmetį šitą muiliuką, netgi žiemą visai nesausino odos mirksiukas.gif
Atsakyti