Įkraunama...
Įkraunama...

WELEDA

QUOTE(Kelsey @ 2008 09 23, 19:16)
kainuoja apie 60lt.  smile.gif

Busiu ikyri biggrin.gif , o eurovaistinese jo buna pirkti?
Atsakyti
QUOTE(ragane @ 2008 09 23, 17:00)
Labai neturiu laiko skaityti visos temeles, tad noriu jusu paklausti, gal kuri turi kokiu atsiliepimu apie roziu paakiu kremuka ir kokia pan. jo kaina?  ax.gif  Dekoju is anksto uz atsakymus  4u.gif  4u.gif  4u.gif

man tai nelabai yra skirtumas ar tepu, ar netepu g.gif
Atsakyti
QUOTE(ragane @ 2008 09 23, 20:24)
Busiu ikyri  biggrin.gif , o eurovaistinese jo buna pirkti?

ner.
Atsakyti
Sveikutės,
norėjau paklausti jūsų nuomonės apie weledos anticeliulitinį aliejų su beržo lapų ekstraktu, aišku stebuklo nesitikiu, bet ar vertas būtų dėmesio, gal bandėt.. ax.gif nes kažkaip labai vilioja mane jis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2008 09 25, 15:39)
norėjau paklausti jūsų nuomonės apie weledos anticeliulitinį aliejų su beržo lapų ekstraktu, aišku stebuklo nesitikiu, bet ar vertas būtų dėmesio, gal bandėt.. ax.gif nes kažkaip labai vilioja mane jis blush2.gif

na, jeigu naudotumėt tik patį aliejų, nederintumėt su sportu, sveikesniu maistu, nemanau, kad būtų didelis efektas. gal tik pati oda būtų švelnesnė. aišku priklauso koks laipsnis celiulito. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 09 25, 18:16)
na, jeigu naudotumėt tik patį aliejų, nederintumėt su sportu, sveikesniu maistu, nemanau, kad būtų didelis efektas. gal tik pati oda būtų švelnesnė. aišku priklauso koks laipsnis celiulito4u.gif

smile.gif Tai be abejonės sportas ir maistas pas mane derinamas mirksiukas.gif tik va svarstau ar pirkti kokį nors aliejų ar gal pačiai kokį mišinuką pasidaryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2008 09 25, 21:56)
smile.gif Tai be abejonės sportas ir maistas pas mane derinamas mirksiukas.gif tik va svarstau ar pirkti kokį nors aliejų ar gal pačiai kokį mišinuką pasidaryt g.gif

na, kainos atžvilgiu, gamintis pačiai būtų pigiau.
Atsakyti
Labas,
prasiknisau internete ieskodama atsisiusti Weledos, nu neradau kas siustu i LT, kaip gaila, o kainos kokios geros tose eparduotuvese...Gal kuri zino budu parsisiusti pigiau, noriu dar ir del to, kad tose eparduotuvese yra veido kaukiu is visu seriju, o pas mus su ziburiu nerasi, o taip noreciau kokios migdolines kaukytes...
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2008 09 25, 15:39)
Sveikutės,

paklauskit Irėjos,ji turi pilna pakuote blush2.gif
QUOTE(eja @ 2008 09 26, 09:23)
Labas,
prasiknisau internete ieskodama atsisiusti Weledos, nu neradau kas siustu i LT, kaip gaila, o kainos kokios geros tose eparduotuvese...Gal kuri zino budu parsisiusti pigiau, noriu dar ir del to, kad tose eparduotuvese yra veido kaukiu is visu seriju, o pas mus su ziburiu nerasi, o taip noreciau kokios migdolines kaukytes...

siunciames weleda per tarpininke Julyska is www.natraktiv.de
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 09 26, 10:25)
paklauskit Irėjos,ji turi pilna pakuote  blush2.gif

siunciames weleda per tarpininke Julyska is www.natraktiv.de

Ir pasiteisino, kainu atzvilgiu apsimoka, viskas buna ciki piki?
Kazko netidaro mano to puslapio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eja: 26 rugsėjo 2008 - 13:22
QUOTE(eja @ 2008 09 26, 15:20)
Ir pasiteisino, kainu atzvilgiu apsimoka, viskas buna ciki piki?
Kazko netidaro mano to puslapio?

viskas labai puiku thumbup.gif
Sultry blogai parašė puslapio adresą, pabandykit čia: internetinė parduotuvė
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 09 26, 10:25)
paklauskit Irėjos,ji turi pilna pakuote  blush2.gif

nelabai ką galiu apie jį pasakyt. kad oda švelnesnė tai taip, o daugiau. kai atostogavau, nemažai judėjau, tai ir celiulitas atrodė, kad nyksta. dabar vėl dirbu, ištisai sėdžiu ir vėl viskas kaip buvę. vien aliejus, kad ir koks geras bebūtų, nieko nepakeis.
Atsakyti