Įkraunama...
Įkraunama...

WELEDA

QUOTE(pepkė @ 2008 09 22, 13:08)
Ačiū už atsakymus 4u.gif

Aš irgi nelabai turiu kada kaukę laikyti keletą valandų, o ypač rytais mirksiukas.gif , tai ir galvojau kad per naktį turėtų būti optimaliausias variantas smile.gif

tada aisku,jei kitaip neina galima ir sitaip smile.gif
man kai reik i mokslus anksti ir kai reik galva plaut is ryto,ti as tais kartais stengiuos kazka per nakti palaikyt..pvz alieju smile.gif ryte tik sampunas,balzamas ir dziuvam smile.gif)) jei kauke ryte det,reiktu dziovintuva naudot del laiko stokos,o as tam nenusiteikus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 09 22, 10:57)
as visada laikau per nakti, nes man kitaip neiseina - neturiu laiko rytais kaukiu laikyt

blink.gif o tai kada jus keliates? Man 8 jau reikia buti darbe, o iseinu is namu siek tiek po 7 - tai jei dar ryte plauciau galva-tia keltis reiktu kokia 5, nes dar ir dziovintuvu plaukus tektu dziovinti doh.gif , o kokia tada prasme visas tas priemones deti g.gif
Beje, mano kirpeja grieztai uzdraude, su ryte isplauta galva, atsalus orams eiti i lauka, nes tai gali salygoti ankstyva plikima blink.gif
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 09 21, 22:00)
o kodėl būtent pirkai vaikams skirtą aliejuką? manau to aliejuko truputį kitokią paskirtis, negu suaugusiam žmogui skirto, turiu omeny gal tas aliejukas skirtas nuo iššutimo ar pan. ax.gif
o kas dėl kremuko, aš iš weledos veido kremų nieko nesu bandžiusi 4u.gif

Ne, jokio skirtumo čia, kad vaikams smile.gif Aš ir turiu, ir pardavėja tą patį sakė. Ten juk paprastas medetkų aliejukas, o jis plačiai naudojamas, neblogai saugo odą nuo saulės ir pns smile.gif
Atsakyti
QUOTE(limbi @ 2008 09 22, 13:13)
Ne, jokio skirtumo čia, kad vaikams smile.gif Aš ir turiu, ir pardavėja tą patį sakė. Ten juk paprastas medetkų aliejukas, o jis plačiai naudojamas, neblogai saugo odą nuo saulės ir pns smile.gif

man ir kazkodel atrodo, kad nieko cia tokio, mes juk net vaikiska sampuna perkames biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 09 22, 12:19)
tada aisku,jei kitaip neina galima ir sitaip smile.gif
man kai reik i mokslus anksti ir kai reik galva plaut is ryto,ti as tais kartais stengiuos kazka per nakti palaikyt..pvz alieju smile.gif ryte tik sampunas,balzamas ir dziuvam smile.gif)) jei kauke ryte det,reiktu dziovintuva naudot del laiko stokos,o as tam nenusiteikus  schmoll.gif

jep, reikės bandyti, o galvą kai kaukę įtrinat uždengiate kuo nors ar tiesiog taip paliekat?
as irgi pries džiovintuvus, bet žiemą jei nespėji išdžiūt, neisi žmogus juk šlapia galva g.gif , o jei vakare išsiplaunu, tai ryte galva doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 09 22, 12:52)
blink.gif  o tai kada jus keliates? Man 8 jau reikia buti darbe, o iseinu is namu siek tiek po 7 - tai jei dar ryte plauciau galva-tia keltis reiktu kokia 5, nes dar ir dziovintuvu plaukus tektu dziovinti  doh.gif , o kokia tada prasme visas tas priemones deti  g.gif
Beje, mano kirpeja grieztai uzdraude, su ryte isplauta galva, atsalus orams eiti i lauka, nes tai gali salygoti ankstyva plikima  blink.gif

na man i darba 10 val reikia smile.gif ir kazkaip galvos plovimas man daug laiko neatima.. mano plaukai peciu nesiekia kol kas (na nedaug truksta iki peciu kad butu)
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 09 22, 13:52)
blink.gif  o tai kada jus keliates? Man 8 jau reikia buti darbe, o iseinu is namu siek tiek po 7 - tai jei dar ryte plauciau galva-tia keltis reiktu kokia 5, nes dar ir dziovintuvu plaukus tektu dziovinti  doh.gif , o kokia tada prasme visas tas priemones deti  g.gif
Beje, mano kirpeja grieztai uzdraude, su ryte isplauta galva, atsalus orams eiti i lauka, nes tai gali salygoti ankstyva plikima  blink.gif

man paskaitos nuo devyniu (kartais nuo 11),tai jei neplaunu galvos keliuos 8:00. nes iki universiteto 10min kelio peskom. tada dusas, kremukai, blakstienas pamaliavot,bronzantas,rubai ir pro duris smile.gif kartais speju arbata ir sureli suvartot smile.gif
jei plaunu plaukus ryte ,per nakti laikau alieju, keliuos kazkur 07,40.per 20minuciu susisuku duse (sampunas ,balzamas,duske,veido prausiklis),ir tada jau iprastas rytas. per 45 minutes plaukai man dazniausiai buna isdziuve blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(pepkė @ 2008 09 22, 14:21)
jep, reikės bandyti, o galvą kai kaukę įtrinat uždengiate kuo nors ar tiesiog taip paliekat?
as irgi pries džiovintuvus, bet žiemą jei nespėji išdžiūt, neisi žmogus juk šlapia galva g.gif , o jei vakare išsiplaunu, tai ryte galva doh.gif

uzdengiu drogo maiseliu blush2.gif o pagalve dar apkloju ranksluostuku,maza kas.
ziema jauciu plausiu vakarais (nors irgi efektas mazeja tada,nes ryte buna jau nebe taip grazu ant galvos),arba tom dienom,kai paskaitos bus veliau nei nuo 9 (prisiderinu as biggrin.gif )
Atsakyti
Sveikos! Na ka, ryta atsikelus oda svleni kaip aksomas nuo to Weledos medetku aliejuko! wub.gif
Siandien nusipirkau taip pat weledos medetku pieneli i vonia (skirtas kudikiam, naudosiu as biggrin.gif) Buvo parasyta, kad saugo nuo uzdegimu, striprina ir pamaitina oda, neprovokuoja alergiju, o jas kaip tik apgydo smile.gif Na zodziu sumasciau, kad verta pabandyt...Ir dabar jau leidziuosi vonia, eisiu pliuskentis ir veliau parasysiu atsiliepimus mirksiukas.gif
Atsakyti
o kur Tu, avene, pirkai sias prekes? uzsupyje? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2008 09 22, 17:56)
o kur Tu, avene, pirkai sias prekes? uzsupyje? smile.gif

Ne, Eurovaistinej smile.gif
Atsakyti
Labai neturiu laiko skaityti visos temeles, tad noriu jusu paklausti, gal kuri turi kokiu atsiliepimu apie roziu paakiu kremuka ir kokia pan. jo kaina? ax.gif Dekoju is anksto uz atsakymus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ragane @ 2008 09 23, 18:00)
Labai neturiu laiko skaityti visos temeles, tad noriu jusu paklausti, gal kuri turi kokiu atsiliepimu apie roziu paakiu kremuka ir kokia pan. jo kaina?  ax.gif  Dekoju is anksto uz atsakymus  4u.gif  4u.gif  4u.gif

kainuoja apie 60lt. smile.gif
Atsakyti