QUOTE(kunigunda78 @ 2008 09 22, 13:52)
o tai kada jus keliates? Man 8 jau reikia buti darbe, o iseinu is namu siek tiek po 7 - tai jei dar ryte plauciau galva-tia keltis reiktu kokia 5, nes dar ir dziovintuvu plaukus tektu dziovinti
, o kokia tada prasme visas tas priemones deti
Beje, mano kirpeja grieztai uzdraude, su ryte isplauta galva, atsalus orams eiti i lauka, nes tai gali salygoti ankstyva plikima
man paskaitos nuo devyniu (kartais nuo 11),tai jei neplaunu galvos keliuos 8:00. nes iki universiteto 10min kelio peskom. tada dusas, kremukai, blakstienas pamaliavot,bronzantas,rubai ir pro duris
kartais speju arbata ir sureli suvartot
jei plaunu plaukus ryte ,per nakti laikau alieju, keliuos kazkur 07,40.per 20minuciu susisuku duse (sampunas ,balzamas,duske,veido prausiklis),ir tada jau iprastas rytas. per 45 minutes plaukai man dazniausiai buna isdziuve
Papildyta:
QUOTE(pepkė @ 2008 09 22, 14:21)
jep, reikės bandyti, o galvą kai kaukę įtrinat uždengiate kuo nors ar tiesiog taip paliekat?
as irgi pries džiovintuvus, bet žiemą jei nespėji išdžiūt, neisi žmogus juk šlapia galva , o jei vakare išsiplaunu, tai ryte galva
uzdengiu drogo maiseliu
o pagalve dar apkloju ranksluostuku,maza kas.
ziema jauciu plausiu vakarais (nors irgi efektas mazeja tada,nes ryte buna jau nebe taip grazu ant galvos),arba tom dienom,kai paskaitos bus veliau nei nuo 9 (prisiderinu as
)